Bocian Napisano 15 Styczeń 2019 Napisano 15 Styczeń 2019 Uwaga, Wniemanije i tak dalej. 2 lutego rano aktualne forum zostanie wyłączone na parę godzin i w sumie już na zawsze. W sobotę koło południa zostanie włączone nowe forum z wszystkimi zmigrowanymi postami.Przy logowaniu wszyscy będą musieli użyć opcji przypomnienia i wygenerowania nowego hasła. Więc jeżeli macie nieaktualny adres e-mail to teraz go uaktualnijcie lub uzbrójcie się w cierpliwość. Wszelkie błędy i problemy można zgłaszać na bocian@odkrywca.plJednak uprzedzam że kolejka może być spora i trzeba będzie na moją reakcję chwilę poczekać. Przez kolejne parę dni nowe forum będzie mocno obciążone i będzie Was irytować swoją powolnością :) Mamy ponad 2 miliony postów do przeliczenia i przeindeksowania. Mogą również pojawiać się okazjonalnie błędy na forum. Nie wpadajcie w panikę, nikt ani nic nie zginie. Problemy będą przejściowe a możliwości nowego forum zrekompensują uciążliwości. Nowe funkcjonalności będą uruchamiane stopniowo.
Czlowieksniegu Napisano 15 Styczeń 2019 Napisano 15 Styczeń 2019 Jednak uprzedzam że kolejka może być spora i trzeba będzie na moją reakcję chwilę poczekać."Przypomnę, że w dodatku mamy zimę, a wtedy bociany...
DJ MHz Napisano 15 Styczeń 2019 Napisano 15 Styczeń 2019 W jaki sposób samemu zmienić swój adres email?
Czlowieksniegu Napisano 15 Styczeń 2019 Napisano 15 Styczeń 2019 Górny lewy narożnikWitaj Czlowieksniegu!Tutaj możesz zmienić swoje hasłoEdytuj profilWyloguj
Gniewkos Napisano 15 Styczeń 2019 Napisano 15 Styczeń 2019 Faktycznie człowiek przez tyle lat przyzwyczaił się do prostoty tego forum... bez tych wszystkich zbędnych dupereli dla dzieci internetu...pozdro!
Cyrograf15 Napisano 15 Styczeń 2019 Napisano 15 Styczeń 2019 Jako moderator mam dostęp do wersji testowej, przyzwyczajenie to druga natura, i to prawda. Trzeba będzie się jakoś przestawić. A jak widać nikt nie obiecuje że będzie łatwo :)Wojtek
abcd Napisano 15 Styczeń 2019 Napisano 15 Styczeń 2019 Jeżeli funkcjonuje to po co zmieniać na jeszcze lepsze,preferuję starą zasadą znaną z PRL MON Niechaj będzie .ujowo byle jednakowo"
woytas Napisano 16 Styczeń 2019 Napisano 16 Styczeń 2019 Od kilku lat młodzież zawraca gitarę, że nie można dodawać filmików, dupereli i innych...Nie wiem czy na ile to co pokazuje jest bardzo testowe ale mniej więcaej tak wygląda.
Czlowieksniegu Napisano 16 Styczeń 2019 Napisano 16 Styczeń 2019 Zmienia się, także, system kar i nagród.Szczególnie wredni Użytkownicy będą, dodatkowo, nagradzanie tęczowymi medalami i drinkami z palemką.
Tyr Napisano 16 Styczeń 2019 Napisano 16 Styczeń 2019 a te fiordy to co jest?Czy za rzeczowe i merytoryczne trollowanie też będą kary?
Czlowieksniegu Napisano 16 Styczeń 2019 Napisano 16 Styczeń 2019 Nie.Dla Ciebie przewidziany jest albo sam pal, albo sam drink.
woytas Napisano 16 Styczeń 2019 Napisano 16 Styczeń 2019 Taki stary a nie wie co to są fiordy.Kary będą za wszystko.Za cichy chód po ulicach także.
Tyr Napisano 16 Styczeń 2019 Napisano 16 Styczeń 2019 Kodeks drogowy będzie w regulaminie;)Przyznaję się, że nie wiem co to fiordy...
Tyr Napisano 16 Styczeń 2019 Napisano 16 Styczeń 2019 Koledzy dworują sobie tu zagadkami a ja nadal nie wiem jak się to ma do nowego forum:(
bjar_1 Napisano 16 Styczeń 2019 Napisano 16 Styczeń 2019 Nie wiem czy na ile to co pokazuje jest bardzo testowe ale mniej więcej tak wygląda".Wielka szkoda, tego się obawiałem. Teraz O" zatraci swój unikalny charakter i będzie wyglądał jak każde inne forum o tej tematyce w Polsce. Trudno no ale i tak tu już się nic nie dzieje. Trzeba będzie popełnić samobójstwo doprowadzając do zbanowania :D
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.