Skocz do zawartości

Uwaga zmiana forum na nowe!!! - 2 luty 2019

Bocian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Uwaga, Wniemanije i tak dalej.

2 lutego rano aktualne forum zostanie wyłączone na parę godzin i w sumie już na zawsze.

W sobotę koło południa zostanie włączone nowe forum z wszystkimi zmigrowanymi postami.

Przy logowaniu wszyscy będą musieli użyć opcji przypomnienia i wygenerowania nowego hasła. Więc jeżeli macie nieaktualny adres e-mail to teraz go uaktualnijcie lub uzbrójcie się w cierpliwość. Wszelkie błędy i problemy można zgłaszać na bocian@odkrywca.pl

Jednak uprzedzam że kolejka może być spora i trzeba będzie na moją reakcję chwilę poczekać.

Przez kolejne parę dni nowe forum będzie mocno obciążone i będzie Was irytować swoją powolnością :)

Mamy ponad 2 miliony postów do przeliczenia i przeindeksowania.

Mogą również pojawiać się okazjonalnie błędy na forum.

Nie wpadajcie w panikę, nikt ani nic nie zginie. Problemy będą przejściowe a możliwości nowego forum zrekompensują uciążliwości.

Nowe funkcjonalności będą uruchamiane stopniowo.
  • Odpowiedzi 281
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Faktycznie człowiek przez tyle lat przyzwyczaił się do prostoty tego forum... bez tych wszystkich zbędnych dupereli dla dzieci internetu...

pozdro!
Napisano
Jako moderator mam dostęp do wersji testowej, przyzwyczajenie to druga natura, i to prawda. Trzeba będzie się jakoś przestawić. A jak widać nikt nie obiecuje że będzie łatwo :)
Wojtek
Napisano
Jeżeli funkcjonuje to po co zmieniać na jeszcze lepsze,preferuję starą zasadą znaną z PRL MON Niechaj będzie .ujowo byle jednakowo"
Napisano

Od kilku lat młodzież zawraca gitarę, że nie można dodawać filmików, dupereli i innych...

Nie wiem czy na ile to co pokazuje jest bardzo testowe ale mniej więcaej tak wygląda.

Napisano
Nie wiem czy na ile to co pokazuje jest bardzo testowe ale mniej więcej tak wygląda".

Wielka szkoda, tego się obawiałem. Teraz O" zatraci swój unikalny charakter i będzie wyglądał jak każde inne forum o tej tematyce w Polsce. Trudno no ale i tak tu już się nic nie dzieje. Trzeba będzie popełnić samobójstwo doprowadzając do zbanowania :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie