Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Godzinę temu, bodziu000000 napisał:

Była prekursorem zdalnej opieki zdrowotnej 

Była też prekursorem wskrzeszania zmarłych i czytania w prasie o bieżącej działalności tych żywych/zmarłych-zmarłych/żywych.

• 3 weeks later...
Napisano (edytowane)
1 godzinę temu, bjar_1 napisał:

Banda. Niedługo będą może strzelać do ludzi za prawdę o trupolewie.

Arkadiusza Szczurka z Lotnej Brygady Opozycji widocznego na pierwszym planie przedstawienia już 8 rok próbują zamordować.

Edytowane przez takafura
Napisano
Teraz, takafura napisał:

Arkadiusza Szczurka z Lotnej Brygady Opozycji

Cieszę się, że śledzisz temat. Ja nie wiem nawet co to za brygada i co za Szczurek.

Napisano

Bjar... Taki ludzik, jak się właśnie dowiedziałem, którego służby i prokuratura od dłuższego czasu próbują za jaja złapać... Ale pech, bo znakomitą większość spraw albo wygrywa, albo sąd z litości dla służb tematy umarza.

Napisano (edytowane)
3 godziny temu, bjar_1 napisał:

Banda. Niedługo będą może strzelać do ludzi za prawdę o trupolewie.

Koniec ZOMO PiS rychły.

Ostatnia przedśmiertna rozmowa dwóch braciszków też wyjdzie na jaw i będzie wiadomo, jak braciszek urządził braciszka. Zna tę rozmowę sędzia Łączewski; ja wiem z redakcji czasopisma MON*, że ta rozmowa istnieje i w czyjej jest gestii.

* W czasach, gdy czasopisma MON były normalnymi czasopismami, a nie organami KC PiS

Edytowane przez Jedburgh_Ops
Napisano
18 godzin temu, bjar_1 napisał:

Cieszę się, że śledzisz temat. Ja nie wiem nawet co to za brygada i co za Szczurek.

Ulubieńcy prawicy, poziom zbliżony do kiboli czy antify.

Napisano
W dniu 12.02.2023 o 20:10, takafura napisał:

Arkadiusza Szczurka z Lotnej Brygady Opozycji widocznego na pierwszym planie przedstawienia już 8 rok próbują zamordować.

W dniu 12.02.2023 o 20:26, Czlowieksniegu napisał:

Bjar... Taki ludzik, jak się właśnie dowiedziałem, którego służby i prokuratura od dłuższego czasu próbują za jaja złapać... Ale pech, bo znakomitą większość spraw albo wygrywa, albo sąd z litości dla służb tematy umarza.

Tak w kontekście pisowskiego "reżimu", demokracji, protestów...

"W Berlinie wszczęto przeciwko działaczom klimatycznym ruchu Last Generation prawie 1400 dochodzeń wstępnych, z czego 550 zakończyło się wydaniem wyroku - ani jeden nie był uniewinniający."

Napisano

takafura

""W Berlinie wszczęto przeciwko działaczom klimatycznym ruchu Last Generation prawie 1400 dochodzeń wstępnych, z czego 550 zakończyło się wydaniem wyroku - ani jeden nie był uniewinniający."

Jak wszyscy wiemy, powyższe ma niesamowity związek z Macierewiczem, Smoleńskiem, miesiączkami, itp....

A gdybyś próbował być odrobinę obiektywny, to byś sprawdził, jakie zarzuty służby Szczurkowi stawiają... W normalnym kraju policjanci nie tylko nie próbowali by takowych, ale by się zapewne wstydzili...

Sam sobie poradzisz, czy znów pomóc?

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Napisano
Godzinę temu, Czlowieksniegu napisał:

FxXn7DIXsAIayXE.jpg

hm przecież komisja już zbadała co tam zbadać miała, wnioski w raporcie antoni przedstawił, dowody niezbite,  prawda jest wszystkim znana, medale i premie wręczono itp itd.... wiec czego oni tam teraz za 9 mln zl narobili?!>?!?!?!