Jedburgh_Ops Napisano 16 Marzec 2022 Share Napisano 16 Marzec 2022 7 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Poczet pacjentów tego psychiatry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 16 Marzec 2022 Share Napisano 16 Marzec 2022 Po nich można by się wszystkiego spodziewać ale takiego tytułu raczej nie. Że Król tak uważa, to nie zaskakuje, ale Korwin? Były wicepremier Rogozin przyznaje pośrednio, że w Smoleńsku doszło do zamachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 16 Marzec 2022 Share Napisano 16 Marzec 2022 11 minut temu, les05 napisał: Po nich można by się wszystkiego spodziewać ale takiego tytułu raczej nie. Że Król tak uważa, to nie zaskakuje, ale Korwin? Były wicepremier Rogozin przyznaje pośrednio, że w Smoleńsku doszło do zamachu? pośrednio to i dupa i sasin zamordowali ci "prezydenta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 17 Marzec 2022 Share Napisano 17 Marzec 2022 Generalnie, to pacjenci, którzy cytują na Forum pro-kremlowską ekipę* jako źródło informacji, powinni z automatu się łapać na pełen ostracyzm... * Braun czy Korwin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merill_Marauder Napisano 17 Marzec 2022 Share Napisano 17 Marzec 2022 12 hours ago, les05 napisał: Były wicepremier Rogozin przyznaje pośrednio, że w Smoleńsku doszło do zamachu? Oczywiście. W końcu w odróżnieniu od pilota, który literalnie wpierniczył się w ziemię, samolot był ich produkcji. Pośrednio się zamachnęli produkując narzędzie sprawcy 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 21 Marzec 2022 Share Napisano 21 Marzec 2022 Nie mam pewności czy to ten dział. http://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2022-03-20/ukraina-wywiad-wladimir-putin-osobiscie-zlecil-kolejna-probe-zabicia-wolodymyra-zelenskiego/ Ukraina. Wywiad: Władimir Putin osobiście zlecił kolejną próbę zabicia Wołodymyra Zełenskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Marzec 2022 Share Napisano 21 Marzec 2022 tak, tak... A jak tam Raport? Czy teraz trwają nerwowe narady, w jaki sposób udowodnić, że Człowiek z obłędem w oczach nie powinien być świadkiem obrony dla Sakiewicza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 25 Marzec 2022 Share Napisano 25 Marzec 2022 Wiem, ale nie powiem, czyli prezes nareszcie doszedł. Pierwszy raz po zapoznaniu się z różnymi dokumentami mam wyjaśnienie całości - przyznaje prezes PiS zaznaczając, że szczegółów podawać nie może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 25 Marzec 2022 Share Napisano 25 Marzec 2022 2 godziny temu, Jedburgh_Ops napisał: Wiem, ale nie powiem, czyli prezes nareszcie doszedł. Pierwszy raz po zapoznaniu się z różnymi dokumentami mam wyjaśnienie całości - przyznaje prezes PiS zaznaczając, że szczegółów podawać nie może. Czyli cyrk na nowo, wiem ale nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Marzec 2022 Share Napisano 25 Marzec 2022 https://www.fronda.pl/a/pilne-awaryjne-ladowanie-prezydenta-dudy,175465.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Marzec 2022 Share Napisano 25 Marzec 2022 Teraz, fala napisał: Czyli cyrk na nowo, wiem ale nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 25 Marzec 2022 Share Napisano 25 Marzec 2022 48 minut temu, Czlowieksniegu napisał: https://www.fronda.pl/a/pilne-awaryjne-ladowanie-prezydenta-dudy,175465.html Świat na głowie staje. Naprawdę nie było - „Śmiało, dolecisz!”? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 25 Marzec 2022 Share Napisano 25 Marzec 2022 Jak dokonano tego wszystkiego, co wiąże się z zamontowaniem jakiś środków wybuchowych w samolocie, w jaki sposób to zostało odpalone, dlaczego ten samolot zaczął opadać i w końcu jak to było z tym rozerwaniem samolotu, dlaczego ciała zostały rozerwane w ten sposób. Dzisiaj mogę powiedzieć, że te wszystkie pytania uzyskały jakąś odpowiedź i to zostało ujęte w pełnym dokumencie, który mam nadzieję niedługo stanie się elementem publicznej debaty http://wpolityce.pl/smolensk/591564-kaczynskimam-odpowiedz-na-pytania-co-sie-stalo-w-smolensku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 25 Marzec 2022 Share Napisano 25 Marzec 2022 wPotylicę.pl - dzień byłby stracony bez organu pisowskich prymitywów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Marzec 2022 Share Napisano 25 Marzec 2022 Teraz, Czlowieksniegu napisał: https://www.fronda.pl/a/pilne-awaryjne-ladowanie-prezydenta-dudy,175465.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 25 Marzec 2022 Share Napisano 25 Marzec 2022 (edytowane) jedcośtam...Chyba masz, za dużo lusterek w domu, że wszędzie widzisz mętów, szumowiny i prymitywów... Edytowane 25 Marzec 2022 przez Tyr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 25 Marzec 2022 Share Napisano 25 Marzec 2022 (edytowane) W dniu 21.03.2022 o 17:19, Czlowieksniegu napisał: tak, tak... A jak tam Raport? Czy teraz trwają nerwowe narady, w jaki sposób udowodnić, że Człowiek z obłędem w oczach nie powinien być świadkiem obrony dla Sakiewicza? Głównie trwają narady, ile przecieków z „raportu” dać Trotylowi Gmyzowi. Bo że żadna narada nic nie da w kwestii doboru składu sędziowskiego do „sądzenia” tych bredni to wiedzą nawet pisowskie prymitywy, gdyż w przeciwnym razie taki skład byłby już 7 lat temu, a nie ma go do dziś. I nigdy nie będzie, bo żaden sędzia nie zaryzykuje usunięcia z zawodu. Nawet takie zero, jak Zero nikogo nie przymusi, żeby sądził brednie „raportu”. Edytowane 25 Marzec 2022 przez Jedburgh_Ops Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Marzec 2022 Share Napisano 25 Marzec 2022 les " Dzisiaj mogę powiedzieć, że te wszystkie pytania uzyskały jakąś odpowiedź i to zostało ujęte w pełnym dokumencie, który mam nadzieję niedługo stanie się elementem publicznej debaty " Jakąś.. z naciskiem na jakąś... A Raport podobnież już dawno gotowy- nawet go w Kurski w wersji filmowej pokazywał i nie mam na myśli "Smoleńsk"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Marzec 2022 Share Napisano 25 Marzec 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 25 Marzec 2022 Share Napisano 25 Marzec 2022 Przy tym amatorskim wyrobie powstawał „raport” pisowskich mętów. Etykieta tego amatorskiego wyrobu powinna być na okładce tego „raportu”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Marzec 2022 Share Napisano 26 Marzec 2022 - Dzisiaj mogę powiedzieć, że te wszystkie pytania (dot. montażu i detonacji środków wybuchowych w samolocie prezydenckim w Smoleńsku) uzyskały jakąś odpowiedź i to zostało ujęte w pełnym dokumencie, który mam nadzieję niedługo stanie się elementem publicznej debaty — powiedział na antenie Polskiego Radia 24 prezes Prawa i Sprawiedliwości Jarosław Kaczyński. - Przez te lata, mając osobiste przekonanie, że doszło do zbrodni, zamachu, nie mogłem jednak tego wszystkiego złożyć w pewną całość, mówię od strony technicznej - powiedział Jarosław Kaczyński. Odnosząc się tragedii smoleńskiej oraz badania jej przyczyn stwierdził: - Jak dokonano tego wszystkiego, co wiąże się z zamontowaniem jakiś środków wybuchowych w samolocie, w jaki sposób to zostało odpalone, dlaczego ten samolot zaczął opadać i w końcu jak to było z tym rozerwaniem samolotu, dlaczego ciała zostały rozerwane w ten sposób. [...] https://www.fronda.pl/a/prezes-pis-o-tragedii-w-smolensku-mam-juz-wiedze-jak-zamontowano-srodki-wybuchowe,175480.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Marzec 2022 Share Napisano 26 Marzec 2022 Były minister obrony narodowej Antoni Macierewicz oznajmił, że w kwietniu 2010 roku samolot z prezydentem Lechem Kaczyńskim oraz blisko setką polskich obywateli na pokładzie został nad Smoleńskiem wysadzony w powietrze. „Podczas katastrofy smoleńskiej samolot został wysadzony w powietrze” – oświadczył na antenie Polskiego Radia 24 Antoni Macierewicz i dodał: „raport w tej sprawie zostanie przekazany opinii publicznej w najbliższym czasie”. Szef komisji smoleńskiej zaznaczył, że z raportem tym zapoznał się już prezes PiS Jarosław Kaczyński. Były minister spraw wewnętrznych w rządzie Jana Olszewskiego powiedział również, że „obecne otoczenie Putina, to zespół, który ukształtował się podczas zbrodni smoleńskiej”. „Kluczową rolę odgrywał wtedy Siergiej Szojgu” – przypomniał Macierewicz. https://www.fronda.pl/a/antoni-macierewicz-w-smolensku-samolot-zostal-wysadzony-w-powietrze,175497.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 26 Marzec 2022 Share Napisano 26 Marzec 2022 44 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: „raport w tej sprawie zostanie przekazany opinii publicznej w najbliższym czasie” Tylko nie do prokuratury. Do prymitywnej, ciemnej, głupiej PiSowskiej mierzwy, ale nie do aparatu ścigania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 26 Marzec 2022 Share Napisano 26 Marzec 2022 2 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: Były minister spraw wewnętrznych w rządzie Jana Olszewskiego powiedział również, że „obecne otoczenie Putina, to zespół, który ukształtował się podczas zbrodni smoleńskiej”. „Kluczową rolę odgrywał wtedy Siergiej Szojgu” – przypomniał Macierewicz. Rosja to bandycki kraj rządzony przez kryminalistów, mówił Macierewicz wtedy, gdy ministrowie Tuska po rosyjsku składali hołd Putinowi. Musiało minąć 10 lat zanim dotarło do nich, że jednak ten Putin chyba nie jest demokratą. I komu ufać Macierewiczowi czy obrońcom Anodiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Marzec 2022 Share Napisano 26 Marzec 2022 "gdy ministrowie Tuska po rosyjsku składali hołd Putinowi." wow... PS https://dorzeczy.pl/kraj/69473/morawiecki-w-wywiadzie-dla-rosyjskiej-agencji-krytykuje-rzad.html https://dorzeczy.pl/tygodnik/72618/k-morawiecki-rosja-nie-prowadzi-agresywnej-polityki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi