Czlowieksniegu Napisano 24 Wrzesień 2018 Share Napisano 24 Wrzesień 2018 Panienki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Wrzesień 2018 Share Napisano 24 Wrzesień 2018 btwWeteran-39 (1109 / 91) 2018-09-24 10:46:32poza jednym tweetem i kilkoma niszowymi portalami nigdzie nie ma o tym informacji. Co więcej- jedynym zdjęciem jest to z tweeta, które ma być dowodem jest zapewne z 21.09.2018.Podobnie, jak to, które wkleiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 24 Wrzesień 2018 Share Napisano 24 Wrzesień 2018 To fakt,ale innych portali z oczywistych względów to nie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Wrzesień 2018 Share Napisano 24 Wrzesień 2018 Weteran-39 (1111 / 91) 2018-09-24 17:15:18To fakt,ale innych portali z oczywistych względów to nie interesuje."Błagam... nie wstydź się :-)http://nczas.com/2018/09/23/wielkie-klamstwo-ambasada-usa-w-warszawie-jeszcze-bardziej-prozydowska-i-antypolska-polacy-ich-zniszczyli-w-komentarzach/Nie sądzisz, że zdjęcie dziwnie podobne, do wklejonego przeze mnie? A mającego tyle wspólnego z wybitą szybą, co szczanie w piwnicy, z piciem w Szczawnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 24 Wrzesień 2018 Share Napisano 24 Wrzesień 2018 Wiem chodzi Tobie o purpurę.Nie samym chlebem człowiek żyje,idę do piwnicy popracować nad winem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Wrzesień 2018 Share Napisano 24 Wrzesień 2018 Weteran-39 (1112 / 91) 2018-09-24 18:18:02Nie.... chcę ylko" pokazać, że najprawdopodobniej puściłeś bąka, opierając się na mało wiarygodnych źródłach.btw- purpurę? Jeśli myślisz, o tym w sukience, to nie moja bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 24 Wrzesień 2018 Share Napisano 24 Wrzesień 2018 Człowieksniegu (18950/1072)2018-09-24 18;18;02Możesz mi podać adresy,żródła informacji które w dzisiejszych czasach są wiarygodne?Załączone zdjęcie to odpowiedż na popełnionego ''bąka'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 27 Wrzesień 2018 Share Napisano 27 Wrzesień 2018 $ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Wrzesień 2018 Share Napisano 27 Wrzesień 2018 Kolejny raz Cię poproszę, ale ostatni- może, dla odmiany, w temacie wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 31 Październik 2018 Share Napisano 31 Październik 2018 http://pl-pl.facebook.com/pages/category/Community/Ku-Niepodleg%C5%82ej-602628346525857/Trzeba mieć szambo między uszami, żeby na oficjalnej stronie Marszu Niepodległości dawać np Legion Twierdzy Wrocław, Obłęd i podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 31 Październik 2018 Share Napisano 31 Październik 2018 ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rokita6661 Napisano 8 Listopad 2018 Share Napisano 8 Listopad 2018 http://www.tvp.info/39856503/kulisy-materialu-tvn-nt-urodzin-hitlera-organizator-dostal-20-tys-zlotych to tak w kwestii sedna tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Listopad 2018 Share Napisano 8 Listopad 2018 Rokita- może być problem...Sitas" tak podał, ale jeden z jego pomocników kucharza się rozpruł na sprawie i nie dość, że dokładnie wszystko opowiedział, to poddał się karze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 8 Listopad 2018 Share Napisano 8 Listopad 2018 Instruują S., że chcą, by na imprezie pojawiły się płonące swastyki, hitlerowskie emblematy, flagi i mundury."Tyle było krzyków, klangoru i jazgotu, że hajlują, polscy faszyści, spadkobiercy Hitlera itd. A okazuje się, że hajlować mogą i owszem ale nie za darmo. Dla TVN 20 tys zł to grosze, a zawsze można będzie skuteczniej pluć na Polaków i zagranicę przekonywać o polskim faszyzmie, antysemityzmie i reżimie. Takie mają od Niemca zamówienie i wywiązują się z niego jak umieją. W Polsce szaleją neofaszyści. Wiecej: w TVN24. Mógłbym powiedzieć, że niżej upaść już nie można, ale wiem, że to TVN i oni na pewno coś wymyślą.A swoją drogą ustawka TVN podniosła ciśnienie niektórym obrońcom demokracji i na tym forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 8 Listopad 2018 Share Napisano 8 Listopad 2018 Słyszałem że iloraz inteligencji jest wartością stałą dla całej populacji, a ta niestety się powiękasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 8 Listopad 2018 Share Napisano 8 Listopad 2018 ty fala drastycznie zaniżasz średnią populacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Listopad 2018 Share Napisano 8 Listopad 2018 Marcin- ale ja w przeciągu kilku ostatnich dni podałem śnurki do źródeł, gdzie widać jakiej proweniencji ideologicznej jest to towarzystwo i jakie ekipy będą chciały uczcić 1918. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 8 Listopad 2018 Share Napisano 8 Listopad 2018 wątki Ci się pomerdały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Listopad 2018 Share Napisano 8 Listopad 2018 Nie... wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 8 Listopad 2018 Share Napisano 8 Listopad 2018 jeśli tak to oki. Widzisz, pod pozorem walki z nazi. podciąga się pod tą definicję także ruchy narodowe i patriotyczne. Robią lewacy co mogą, żeby w UE było tak swojsko jak Orwella. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 8 Listopad 2018 Share Napisano 8 Listopad 2018 Kommando wafelkowych faszystów terroryzuje kraj, gdzie jest q Komisja Europejska, ja się pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 10 Listopad 2018 Share Napisano 10 Listopad 2018 Pisałem w tym wątku, że potrzebujemy filmów promujących Polskę, naszą historię, nasze istnienie. I właśnie ukazał się bardzo dobry spot z Melem Gibsonem. Oryginalny, zaskakujący, w każdym razie mnie się podoba. Oby więcej takich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 10 Listopad 2018 Share Napisano 10 Listopad 2018 PKiN wygumkowali z pejzażu stolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Listopad 2018 Share Napisano 14 Listopad 2018 http://wiadomosci.onet.pl/kraj/tvn-pozwie-wpolityce-i-sieci/zqctwbq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuki Napisano 15 Listopad 2018 Share Napisano 15 Listopad 2018 Czlowieksniegu (19210 / 1105)2018-01-20 21:41:32No i wykrakałeś wodzu.A co do pozwu, nawet jak TVN(tfu) przegra to kto to będzie pamiętał za kilka lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi