les05 Napisano 3 Marzec 2019 Napisano 3 Marzec 2019 A ten bezpłciowy kosmita to podchodzi pod lgbt, czy to jakaś nowa religia?
bjar_1 Napisano 3 Marzec 2019 Napisano 3 Marzec 2019 Naśmiewasz się, a nie wiesz. A może jest żarliwym i praktykującym katolikiem?
magius28 Napisano 3 Marzec 2019 Napisano 3 Marzec 2019 Tyr bo o ile komuniści w tym kraju to rzeczywiście folklor (co wcale nie zmienia faktu, że zgodnie z obowiązującymi przepisami osoby z podlinkowanych przez Ciebie zdjęć, powinny się spotkać z prokuratorem), o tyle brunatego mamy sporo (to też kiedyś był nieliczny folklor ale że się nikt nie przejmował, a w dodatku od 3 lat koniunktura im sprzyja, to się rozlewa).
Czlowieksniegu Napisano 3 Marzec 2019 Napisano 3 Marzec 2019 Les... Tyr... Prosiłem, tłumaczyłem- to, że wam się wszystko (?) z seksem kojarzy, nie znaczy, że o swoich marzeniach lub fobiach musicie wszędzie i wszystkim. Chyba, że faktycznie jak płatne trolle* musicie w tym wątku swe mądrości przekazywać. Choćby po to, aby przyklepać problem i udawać, że go nie ma. Zawsze możecie na jakimś innym Forum o homoseksualistach, transwestytach, cholera wie o czym jeszcze pisać. * choć nie wiem, który troll jest bardziej męczący- głupi czy płatny
bogdan76 Napisano 3 Marzec 2019 Napisano 3 Marzec 2019 Mam wrażenie, że wstawianie zdjęć z KPP jest bezsensowne, bo nikt ich nie broni i nie utożsamia. Ja wstawiłem zdjęcie które jest zgodne z tematyką, nie rozumiem co mają do tego zdjęcia komunistów. Mam pytanie o tych? Bo nie ogarniam.- pytam poważnie.
bjar_1 Napisano 3 Marzec 2019 Napisano 3 Marzec 2019 Czyli ci brunatni-nazi u nas to lewaki jednak so? Ja już nic nie rozumiem...
Tyr Napisano 3 Marzec 2019 Napisano 3 Marzec 2019 komuchy przez tyle lat wciskali, że nazism to zła prawica, pokonana przez dobrą lewicę, że nawet niektórzy brunatnym się miesza;)
bogdan76 Napisano 3 Marzec 2019 Napisano 3 Marzec 2019 Czyli Pan ze zdjęcia przemawiający na marszu niepodległości to lewak, jak feministka blokująca ten marsz?
Tyr Napisano 3 Marzec 2019 Napisano 3 Marzec 2019 jeśli powołuje się na nazizm to albo nie rozumie ideologii albo TAK. O ideologiach gdzieś był wątek. Może śniegowy da Ci linka...
magius28 Napisano 3 Marzec 2019 Napisano 3 Marzec 2019 Tyr przeca mentorem Adolfa był Benito, a nie Józef. A tak poza tym, to spróbuj coś takiego powiedzieć panom od Rybaka czy Międlara, tylko wcześniej ubierz dobre buty do biegania
Tyr Napisano 3 Marzec 2019 Napisano 3 Marzec 2019 józek i jego metody też były natchnieniem adiego. Poróżnili się o przedrostek "inter".
Czlowieksniegu Napisano 3 Marzec 2019 Napisano 3 Marzec 2019 Tyr To, że AH i JS w swoich wizjach ustroju mieli pewne wspólne cechy, jak choćby kult jednostki, silnej partii rządzącej, wszechobecnej inwigilacji przez rozbudowanych siłach militarnych i policyjnych, czy cenzurze i likwidacji wszelkiego rodzaju opozycji wewnętrznej, to nie znaczy, że obaj z tej samej opcji są.
magius28 Napisano 3 Marzec 2019 Napisano 3 Marzec 2019 Tak dla ścisłości, to A.H. nie umiejscawiał nazizmu ani na lewicy ani na prawicy lecz określał go jako ideologię synkretyczną, a w swym manifeście polityczno-ideologicznym przypierniczał po równo lewicy i prawicy.
Tyr Napisano 3 Marzec 2019 Napisano 3 Marzec 2019 Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei. Socjalistyczna a nie liberalna, kapitalistyczna czy monarchistyczna. No i ci robotnicy...
Czlowieksniegu Napisano 3 Marzec 2019 Napisano 3 Marzec 2019 Tyr Ale ja wiem, że Ty po niemiecku potrafisz- nie musisz się chwalić. Tyle, że z samej nazwy niewiele, wbrew pozorom, wynika.
Tyr Napisano 3 Marzec 2019 Napisano 3 Marzec 2019 Z tej dyskusji o której wspominałem i ze źródeł tam cytowanych niestety jasno wynika, że założenia i realizacja polityki przez adolfa to czysta lewizna...
Czlowieksniegu Napisano 3 Marzec 2019 Napisano 3 Marzec 2019 Tyr Co nie bardzo ma się do tematu wątku, chyba że chcesz udowodnić wszelkiej maści wyznawcom AH, że nie bardzo powinni z transparentami typu RAC spacerować, bo to "tylko" rozdwojenia jaźni dowodzi, pomijając marną wiedzę historyczną czy brak przygotowania z doktryn politycznych.
les05 Napisano 3 Marzec 2019 Napisano 3 Marzec 2019 Temat o socjalistycznych przekonaniach Hitlera wałkowany był niedawno namiętnie i długo. Nie warto do tego wracać.
Erih Napisano 3 Marzec 2019 Napisano 3 Marzec 2019 Bo też niejaki Adolf H. żadnym socjalistą nie był. Choć o rady żołnierskie się otarł.
magius28 Napisano 4 Marzec 2019 Napisano 4 Marzec 2019 Narodowy socjalizm z socjalizmem ma tyle wspólnego co krzesło z krzesłem elektrycznym!
Tyr Napisano 4 Marzec 2019 Napisano 4 Marzec 2019 8 godzin temu, Erih napisał: Bo też niejaki Adolf H. żadnym socjalistą nie był. Choć o rady żołnierskie się otarł. Ta... a Kopernik nie była mężczyzną i ziemia płaska jest... To kim wg Ciebie był hitler? Monarchistą, liberałem, czy kapitalistą? 11 minut temu, magius28 napisał: Narodowy socjalizm z socjalizmem ma tyle wspólnego co krzesło z krzesłem elektrycznym! Oba to krzesła choć jedno z wyposażeniem dodatkowym... Mnie tu bardziej pasuje spór Tesli z Edisonem o to w jaki prąd wyposażyć to krzesło;)
Erih Napisano 4 Marzec 2019 Napisano 4 Marzec 2019 Niejaki Adolf H był prawicowym populistą. Oraz jeszcze kilka określeń. Natomiast z lewicą nie miał nic wspólnego.
Rekomendowane odpowiedzi