Por. Wojas Napisano 29 Czerwiec 2018 Share Napisano 29 Czerwiec 2018 Na pierogi. Nic dziwnego, że wojnę przegrali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 30 Czerwiec 2018 Share Napisano 30 Czerwiec 2018 Może o mamusi myśli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 30 Czerwiec 2018 Share Napisano 30 Czerwiec 2018 Szczoteczkę i majty na zmianę brać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Czerwiec 2018 Share Napisano 30 Czerwiec 2018 Ja ta nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 1 Lipiec 2018 Share Napisano 1 Lipiec 2018 laureat pokojowej nagrody Nobla:http://www.wprost.pl/322561/Walesa-gdybym-byl-Tuskiem-kazalbym-palowac-Solidarnosc-Sam-bym-spalowal-Dudeprośba o bratnią interwencję: http://wpolityce.pl/polityka/401966-walesa-wzywa-ue-do-interwencji-i-zapowiada-rewolucjedalejcoraz bardziej się rozkręca:http://niezalezna.pl/229473-to-juz-nie-jest-smieszne-walesa-grozi-ze-ma-bron-kto-mu-ja-dal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Lipiec 2018 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2018 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 3 Lipiec 2018 Share Napisano 3 Lipiec 2018 To chyba Praga płn.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Lipiec 2018 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2018 I tak, i nie- Rwanda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 3 Lipiec 2018 Share Napisano 3 Lipiec 2018 Praszka jak nicPo lewej na blękicie widać wieże floriana:)Te schody niejedno widziały:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 3 Lipiec 2018 Share Napisano 3 Lipiec 2018 wam to spray-ów powinni zabronić kupować;) Chyba, że to Bolesław-http://www.google.pl/search?q=wa%C5%82%C4%99sa+memy&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiWjuXLpYPcAhUoP5oKHRm-BYMQ_AUICigB&biw=1098&bih=485 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Lipiec 2018 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2018 Marcin- jak babcię w kapcie i młotkiem...Specjalnie dla Ciebie Bocian alkomat zainstaluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 3 Lipiec 2018 Share Napisano 3 Lipiec 2018 ale ja myślałem, że już jest. To po kiego grzyba ja w tą kamerkę przy logowaniu chucham? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 3 Lipiec 2018 Share Napisano 3 Lipiec 2018 W pociągu znaleziono pocisk. Musieli interweniować saperzy5 godzin temuW pociągu znaleziono pocisk. Musieli interweniować saperzyStacja kolejowa we Wronkach - Nietypową interwencję podjęli dziś rano policjanci na terenie Wronek. W pociągu relacji Gorzów Wielkopolski - Poznań znaleziono pocisk od broni maszynowej.O zdarzeniu poinformował portal moje-wronki.pl. Z relacji jego czytelnika wynika, że pociąg zatrzymał się na stacji we Wronkach, a konduktor poinformował, że w pociągu znaleziono pocisk, a na miejsce wezwano policjantów. Informacje potwierdziła w rozmowie z portalem oficer prasowa szamotulskiej policji - Na miejsce dyżurny skierował nieetatową grupę rozpoznania minersko-pirotechnicznego. Funkcjonariusze potwierdzili zgłoszenie. Ujawnili pocisk prawdopodobnie od broni maszynowej. Znaleziony nabój prawdopodobnie nie posiadał cech bojowych. Po przeprowadzonych oględzinach został zabezpieczony przez wronieckich kryminalnych - powiedziała mł. asp. Sandra Chuda. Policja będzie próbowała ustalić właściciela pocisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 4 Lipiec 2018 Share Napisano 4 Lipiec 2018 😂 nie wiem, czy na tej planecie jest drugie takie miejsce, gdzie z powodu pocisku od broni (nie całego naboju??) wywołuje się taką panikę. 😂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Lipiec 2018 Share Napisano 4 Lipiec 2018 Nie wierzę w to, co się dzieje w tym posranym kraju... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 4 Lipiec 2018 Share Napisano 4 Lipiec 2018 Padłem...już nawet nie liczę który raz z kolei:DMiałem kiedyś breloczek z deko naboju przy kluczach, dzięki bogu żem zgubił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Lipiec 2018 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2018 vis1939 (8240 / 93) 2018-07-04 15:42:13Nie nabijaj się z dość popularnych breloczków...Znajomy nie tylko nie wsiadł do samolotu, ale spędził dobrych kilka godzin tłumacząc się czy to ochronie lotniska, czy później polucjantom... Nauczkę zapamiętał- teraz nawet obcinaczki do paznokci nie zabiera ze sobą na wakacje.PS Mam zaprzyjaźnioną firmę, która z lotnisk czy podobnych cyrków hurtem odbiera zebrane przez np celników czy ochroną iebezpieczne" przedmioty. Markowe scyzoryki, patrz Victorinox np, składują na paletach, tyle tego mają :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 4 Lipiec 2018 Share Napisano 4 Lipiec 2018 Yety,mnie pare lat temu zabrali w Wiedniu trzy 1,5 litra sztuka butelki Jack Daniels bo ciemnoskóry na duty free w Toronto zapomniał zaplombować" torbę , już nie latam przez Wiedeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Lipiec 2018 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2018 Fala- podpowiem...To Tyr był- nie dość, że Austrii ma rodzinę, to i whiskey namiętnie pije.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 5 Lipiec 2018 Share Napisano 5 Lipiec 2018 a tymczasem w Kenii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 5 Lipiec 2018 Share Napisano 5 Lipiec 2018 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 5 Lipiec 2018 Share Napisano 5 Lipiec 2018 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 5 Lipiec 2018 Share Napisano 5 Lipiec 2018 na złom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 5 Lipiec 2018 Share Napisano 5 Lipiec 2018 x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 6 Lipiec 2018 Share Napisano 6 Lipiec 2018 http://wyborcza.pl/7,75398,23640265,bunt-przeciwko-puszkom-z-asf-wojskowi-odmowili-zjedzenia.html#BoxGWImg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.