Romo Napisano 17 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2017 Właśnie coś przeglądałem i przez przypadek wszedłem na zakładkę Poznajmy się" i okazało się że 11 stycznia tego roku pyknęło mi na forum 10 latek ...ale ten czas zaiwania :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 17 Styczeń 2017 Share Napisano 17 Styczeń 2017 A ja przegapiłem, pierwszy post mam 3 grudnia 2016:) Nie chcę być jakiś życzeniowy ale nawet nikt z Administracji kwiatów nie przysłał... ani wąglika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 17 Styczeń 2017 Share Napisano 17 Styczeń 2017 2006 oczywiście, 5000 postów w miesiąc to by chyba nawet Bjar nie dał rady:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 17 Styczeń 2017 Share Napisano 17 Styczeń 2017 Bjar to sztuczny forumowy bot, ale cicho sza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 17 Styczeń 2017 Share Napisano 17 Styczeń 2017 Padre- nie wprowadzaj w błąd... ba- w wielbłąd.Bjar to klon Jacka, a baterie w nim Tyfus wymienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 17 Styczeń 2017 Share Napisano 17 Styczeń 2017 Dobra, posprawdzałem to i owo i dwa miechy temu mi tez stuknęło 10 lat, karpik my po jednym łączu jesteśmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 17 Styczeń 2017 Share Napisano 17 Styczeń 2017 Yeti w sumie też:)W pierwszym roku tylko przypadkiem, jak raczkował, to kolanem coś wcisnął.http://odkrywca.pl/search/index.php?sq=czlowieksniegu&ws=user&id_forum=all&page=266 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 17 Styczeń 2017 Share Napisano 17 Styczeń 2017 Yeti nawet wylewny był kiedyś... :-} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 17 Styczeń 2017 Share Napisano 17 Styczeń 2017 Karpik- nie ma śmiacia i to tamto...Temat tamtego nagrobka dalej niewyjaśniony :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Styczeń 2017 Share Napisano 17 Styczeń 2017 Jestem, jestem! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 17 Styczeń 2017 Share Napisano 17 Styczeń 2017 I jeden post wincyj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Styczeń 2017 Share Napisano 17 Styczeń 2017 I myk i kolejny!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 19 Styczeń 2017 Share Napisano 19 Styczeń 2017 14 lat :-) za trzy dni:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 19 Styczeń 2017 Share Napisano 19 Styczeń 2017 Aż to z ciekawości sprawdziłem. Pierwszy post 2007-12-03 15:27:00... Nota bene pozostał bez odzewu, ale jako że sam już sobie poradziłem, to też odpowiedziałem sobie w tamtym temacie :)http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=554164#1902595 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 19 Styczeń 2017 Share Napisano 19 Styczeń 2017 Moja dziesiętnica stuknie w sierpniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 19 Styczeń 2017 Share Napisano 19 Styczeń 2017 Mamy zlot Domu Seniora?:-} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 19 Styczeń 2017 Share Napisano 19 Styczeń 2017 Małolaty pfffff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 19 Styczeń 2017 Share Napisano 19 Styczeń 2017 Zlot starych tetryków....normalnie trzeba nowy dział zrobić poradnik gerontologa odkrywcy"...żeby sie zaraz Konserwa do nas nie przychrzaniła że zabytki zaniedbane...albo warsiu doniesie że zaniedbaliśmy antyka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 20 Styczeń 2017 Share Napisano 20 Styczeń 2017 stowarzyszenie geriatryczne czy cóś? :)widzę przy stoliku z kartami... grają... sami nie wiedzą w co, bo zapomnieli :)a obok zamiast szklaneczki whisky z lodem... szklaneczka ze szczęką bez lodu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Styczeń 2017 Share Napisano 20 Styczeń 2017 A zwróciliście uwagę, kto się w wątku nie udziela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4sherman Napisano 20 Styczeń 2017 Share Napisano 20 Styczeń 2017 Mi dycha stuknie w listopadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 20 Styczeń 2017 Share Napisano 20 Styczeń 2017 albo warsiu doniesie że zaniedbaliśmy antyka."Wars nie donosi. Posadzenie go o donoszenie lży go. Tak wczoraj zeznał w Sądzie. On zawiadamia o możliwości popełnienia przestępstwa.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 20 Styczeń 2017 Share Napisano 20 Styczeń 2017 W listopadzie dycha stuknie:)Trzeba szkodnika do odstrzału wybrać,wszak prezent musi być:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 20 Styczeń 2017 Share Napisano 20 Styczeń 2017 Co byś powiedział o Bjarze? :PPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 20 Styczeń 2017 Share Napisano 20 Styczeń 2017 Bjar to jak stary więzień w konzentrationslagrze.Niski numer i że tyle czasu pociągnął to i nawet u kapo ma szacun:)Ktoś się trafi,albo sam na druty pójdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.