Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
10 godzin temu, szutnik napisał:

Ostaw Pileckiego w spokoju...

A to już do nowego dyrektora prośba ale raczej nie ma szans, żołnierz Niezłomny zamordowany przez komunistów w nowoczesnym muzeum II WS ?

10 godzin temu, szutnik napisał:

ps. marny z Ciebie troll.

Czy piszę bzdury i obrażam ? Czyli mamy klasyczne odwracanie kota ogonem kochanieńki.

To przecież Ciebie zachwycił nowy/stary dyrektor o nowatorskim podejściu także do pamięci o Pileckim :)

• Odpowiedzi 785
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
8 minut temu, Janko Muzykant napisał:

A to już do nowego dyrektora prośba ale raczej nie ma szans, żołnierz Niezłomny zamordowany przez komunistów w nowoczesnym muzeum II WS ?

Czy piszę bzdury i obrażam ? Czyli mamy klasyczne odwracanie kota ogonem kochanieńki.

To przecież Ciebie zachwycił nowy/stary dyrektor o nowatorskim podejściu także do pamięci o Pileckim :)

To Ty odwracasz kota ogonem. Walisz oklepanymi jak Najman psycho prawackimi hasłami dla ameb. Wyjedź jeszcze klasykiem jak to Trzaskowski ściąga krzyże. Trollujesz anonimowo aby poprawić sobie ego i pewno z podnietą wyobrażasz sobie jak to podnosisz ciśnienie normalnym ludziom. No mnie na pewno nie:) Podsumowując, jesteś tu anonimowym obiektem drwin:)

• Tak trzymać 1
Napisano
1 godzinę temu, Cronos napisał:

To Ty odwracasz kota ogonem. Walisz oklepanymi jak Najman psycho prawackimi hasłami dla ameb. Wyjedź jeszcze klasykiem jak to Trzaskowski ściąga krzyże. Trollujesz anonimowo aby poprawić sobie ego i pewno z podnietą wyobrażasz sobie jak to podnosisz ciśnienie normalnym ludziom. No mnie na pewno nie:) Podsumowując, jesteś tu anonimowym obiektem drwin:)

Cóż za psychoanaliza :)

Kilka obelg i pomówień, jakieś fobie i projekcje, zero argumentów czyli klasyczna "dyskusja" lewaka któremu ciągle życie dowala. I więcej to mówi o Tobie niż o mnie :)))

Ps. Jeszcze zanim napisałem pierwszego posta przewidziałem komentarze choć nie wiedziałem kto pierwszy :)

Napisano
13 godzin temu, Janko Muzykant napisał:

Ministra kultury i dziedzictwa narodowego powołała prof. Rafała Wnuka na stanowisko dyrektora Muzeum II Wojny Światowej.

To prof. Wnuk jako p.o. dyrektora Muzeum II Wojny Światowej podjął decyzję usunięciu z wystawy stałej muzeum ekspozycji dot. św. Maksymiliana Kolbe, bł. Rodziny Ulmów i rtm. Witolda Pileckiego.

jak kilka lat dyrektorem Muzeum był sutener , to jakoś o tym nie pisałeś . Zapomniałeś napisać , czy po [prostu to ci pasowało ?

Napisano
52 minuty temu, Cypis napisał:

jak kilka lat dyrektorem Muzeum był sutener , to jakoś o tym nie pisałeś . Zapomniałeś napisać , czy po [prostu to ci pasowało ?

Ani zapomniałem, ani mi pasowało.

Jak mogłem o tym pisać kilka lat temu jak w lipcu 2025 świętuję  2 lata jak rejestrowałem się na forum :)

Napisano
12 minut temu, Janko Muzykant napisał:

Ani zapomniałem, ani mi pasowało.

Jak mogłem o tym pisać kilka lat temu jak w lipcu 2025 świętuję  2 lata jak rejestrowałem się na forum :)

ale o Wnuku z przeszłości to piszesz , a o sutenerze nie piszesz .

Napisano
2 godziny temu, Cypis napisał:

ale o Wnuku z przeszłości to piszesz , a o sutenerze nie piszesz .

Tu napisano już wszystko, trudno o coś nowego.

Czekam aż ktoś założy nowy temat "50 twarzy Bonjoura" 😉

Napisano (edytowane)
5 minut temu, Janko Muzykant napisał:

Tu napisano już wszystko, trudno o coś nowego.

Czekam aż ktoś założy nowy temat "50 twarzy Bonjoura" 😉

Wyjdz na dwór z jaskini, czy tam pole, ładna pogoda:) 

Edytowane przez Cronos