Janko Muzykant Napisano %s o %s Napisano %s o %s W dniu 12.04.2025 o 16:18, Czlowieksniegu napisał: Znajdź... różnice. To ja też informacyjnie: Parlament Europejski w głosowaniu zdecydował o uchyleniu immunitetu 4 europosłom. Podstawą było oskarżenie czworga polityków o nawoływanie do nienawiści przez Rafała Gawła. Aktywista wniósł akt oskarżenia posiłkowego w listopadzie 2021 r. Zarzucił czworgu politykom, że "popełnili przestępstwa rasistowskie na terenie Polski", podając dalej lub lajkując w mediach społecznościowych spot wyborczy. Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 6 minut temu, Janko Muzykant napisał: To ja też informacyjnie: Parlament Europejski w głosowaniu zdecydował o uchyleniu immunitetu 4 europosłom. Podstawą było oskarżenie czworga polityków o nawoływanie do nienawiści przez Rafała Gawła. Aktywista wniósł akt oskarżenia posiłkowego w listopadzie 2021 r. Zarzucił czworgu politykom, że "popełnili przestępstwa rasistowskie na terenie Polski", podając dalej lub lajkując w mediach społecznościowych spot wyborczy. 2x2 Cytuj
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s 21 godzin temu, Janko Muzykant napisał: To ja również rzeczowo odpowiem. Moja wrzutka z Bonżurem była reakcją na materiał z przejęzyczeniem Nawrockiego. A co do "smarkania się z uciechy" z naszej strony - z Waszej strony jest tu 90 % różnych durnot, w większości bzdur i pomówień jak to mają w tradycji totalni 8-gwiazdkowcy :) Wynik wyborów ? No nie wiem, mocno liczę na Żenua ;) Ostatnio "pewniak" Kidawa zjechała do 2 %, prawda ? Po kiego prowadzisz tu swoją agitację, skoro trafia jak groch o ścianę? Oczekujesz że ktoś wyśle screen do centrali i przyznają Ci order z ziemniaka? Cytuj
Janko Muzykant Napisano %s o %s Napisano %s o %s Każdy mierzy własną miarką. Serio chcesz w tym temacie oceniać agitację Cytuj
formoza58 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 1 minutę temu, bodziu000000 napisał: Ano w punkt, P. Olszewski :-) Cytuj
bjar_1 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Sztab Karola Nawrockiego zaprasza polskich dziennikarzy na konferencję prasową w Waszyngtonie. Kandydat PiS jest w Białym Domu gdzie odbywa się uroczystość z okazji Narodowego Dnia Modlitwy z udziałem prezydenta Donalda Trumpa. Cytuj
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s to na złość rafau trzaskoski na jakąś chanukę albo tęczowy dzień wiary, ew wyznania niewiary powinien pojechać;) Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 55 minut temu, bjar_1 napisał: Sztab Karola Nawrockiego zaprasza polskich dziennikarzy na konferencję prasową w Waszyngtonie. Kandydat PiS jest w Białym Domu gdzie odbywa się uroczystość z okazji Narodowego Dnia Modlitwy z udziałem prezydenta Donalda Trumpa. Pomijając fakt, że poczynania trumpa nijak się mają do wartości chrześcijańskich, to typ nawet wyznanie wybiera w miarę potrzeb, cynicznie, interesownie i płynnie. Czyli standard prawicowych hipokrytów... https://www.przewodnik-katolicki.pl/Archiwum/2017/Przewodnik-Katolicki-8-2017/Wiara-i-Kosciol/Kosciol-Donalda-Trumpa Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 7 minut temu, Tyr napisał: a ty nie masz nic z polskością a drzesz ryja... Jeżeli wzorem "polaka" jest prawicowy polityk to fakt, nic z taką polskością nie mam wspólnego i nie chcę mieć. 4 1 Cytuj
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s unijczyku... turlaj się;) Takich przywleczonych na ruskich bagnetach i w akcji Wisła u nas w Polsce nie trzeba.... Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 32 minuty temu, Tyr napisał: unijczyku... turlaj się;) Takich przywleczonych na ruskich bagnetach i w akcji Wisła u nas w Polsce nie trzeba.... Małostkowy frustrat Cytuj
beaviso Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) 3 godziny temu, bjar_1 napisał: Sztab Karola Nawrockiego zaprasza polskich dziennikarzy na konferencję prasową w Waszyngtonie. Kandydat PiS jest w Białym Domu gdzie odbywa się uroczystość z okazji Narodowego Dnia Modlitwy z udziałem prezydenta Donalda Trumpa. Jest w Białym Domu :D Mr Random cyknął fotkę z „audiencji”. A u kogo? U kogoś kto przejdzie do historii jaki pierwszy prezydent USA, który wymiękł przed Sowietami. I to w czasie, gdy cywilizowany świat nienawidzi ich za agresję i ludobójstwo. Pocałunek śmierci, rzekłbym. Rozsądni rozsądzą, a co najwyżej zatruci azbestem albo obity po łepetynie Adamek będą klaskać doktórowi. M. Edytowane %s o %s przez beaviso 1 1 Cytuj
bjar_1 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Nie ja o tym mówiłem, ale przyznam szczerze, że jednym z pytań, które mi zadawano było to o subwencję na de facto największą partię polityczną w parlamencie. Pytano mnie, czy jestem jedynym kandydatem, który jest pozbawiony subwencji bezprawnie nam odebranej. To pokazuje, że do Białego Domu te informacje docierają — powiedział. Szef IPN stwierdził także, że poruszaną przez gospodarzy kwestią były, jak powiedział, "ataki na niezależną telewizję". — Docierają do Białego Domu te informacje o atakach na Republikę i to, że te wybory są nieuczciwe. Te kwestie poruszali kongresmeni — doprecyzował. https://wiadomosci.onet.pl/swiat/karol-nawrocki-w-bialym-domu-pytali-mnie-o-subwencje-dla-pis/pdmwt9l Cytuj
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s Donoszą na Polskę za granicą sukin-synowie jacyś! 2 Cytuj
Cypis Napisano %s o %s Napisano %s o %s 2 godziny temu, bjar_1 napisał: Nie ja o tym mówiłem, ale przyznam szczerze, że jednym z pytań, które mi zadawano było to o subwencję na de facto największą partię polityczną w parlamencie. Pytano mnie, czy jestem jedynym kandydatem, który jest pozbawiony subwencji bezprawnie nam odebranej. To pokazuje, że do Białego Domu te informacje docierają — powiedział. Szef IPN stwierdził także, że poruszaną przez gospodarzy kwestią były, jak powiedział, "ataki na niezależną telewizję". — Docierają do Białego Domu te informacje o atakach na Republikę i to, że te wybory są nieuczciwe. Te kwestie poruszali kongresmeni — doprecyzował. https://wiadomosci.onet.pl/swiat/karol-nawrocki-w-bialym-domu-pytali-mnie-o-subwencje-dla-pis/pdmwt9l Pewnie zapomniał dodać , że kongresmeni pytali go również , czy dobrze znał dużego bu i nikosia , czy naprawdę ma dwa mieszkania i czy za darmo korzystał z apartamentów w MIIWŚ. Cytuj
fala Napisano %s o %s Napisano %s o %s 6 godzin temu, bjar_1 napisał: Sztab Karola Nawrockiego zaprasza polskich dziennikarzy na konferencję prasową w Waszyngtonie. Kandydat PiS jest w Białym Domu gdzie odbywa się uroczystość z okazji Narodowego Dnia Modlitwy z udziałem prezydenta Donalda Trumpa. Kibelek na prawo? 1 Cytuj
fala Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) "Nie było dzisiaj w agendzie", i nigdy nie będzie. Edytowane %s o %s przez fala Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi