karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 2 minuty temu, bjar_1 napisał: Memcen nie dotarł bo trzeba by powiedzieć coś więcej niż parę populistycznych, wyuczonych na blachę frazesów Cytuj
bjar_1 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 4 minuty temu, karpik napisał: Memcen nie dotarł bo trzeba by powiedzieć coś więcej niż parę populistycznych, wyuczonych na blachę frazesów On to jest akurat wygranym, że nie bierze udziału w tym cyrku. Zandberg też. Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 1 minutę temu, bjar_1 napisał: On to jest akurat wygranym, że nie bierze udziału w tym cyrku. Zandberg też. Nie wiem, nie oglądałem. Chciałbym za to zobaczyć czy kandydat na prezydenta z 3 wynikiem w sondażach, potrafi wydukać coś poza tym, co fsb mu podsunie. 1 Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s Są już filmiki jak tłuką się troglodyci z ochroną. Mogę się założyć w ciemno czyi to wyborcy. Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 5 minut temu, bjar_1 napisał: Dawaj co ciekawsze linki :D Lepiej nie. I tak trzeba szybko wrzucić coś o alfons... dyrektorze muzeum to yeti może reszty nie zobaczy Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) Czasku powinien mu podesłać dziwkę w rewersie. Edytowane %s o %s przez karpik Cytuj
Czlowieksniegu Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Karpiku.... i co ja mam Ci odpowiedzieć? Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 9 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Karpiku.... i co ja mam Ci odpowiedzieć? Przecież dyrektor stoi na górze jak w temacie. Cytuj
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s 49 minut temu, bjar_1 napisał: Jakubiak by wygrał, ale zdeklasował go ten... "Kim pan jest". Podbierze na pewno szurski elektorat Grigorija Braunowa, któremu aktywował się właśnie protokół 1%. Nie oglądałem tego cyrku, poczytałem po fakcie z różnych źródeł, cyrk. Ale największego clowna to zrobił z siebie Hołownia. Mieć takiego w koalicji to "skarb":) Cytuj
beaviso Napisano %s o %s Napisano %s o %s Tekst dnia z kuluarów: "Jestem magistrem dziennikarstwa!" Wow. M. 1 Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 1 godzinę temu, Cronos napisał: ...największego clowna to zrobił z siebie Hołownia. Mieć takiego w koalicji to "skarb":) Bo jaki clown taki też jego cyrk. P2050 nigdy nie była, nie jest i nigdy nie będzie partią polityczną. To patologiczna organizacja złożona z kompletnie przypadkowych, bezideowych ludzi, z odpadków z innych partii i z dziwnych środowisk, a przede wszystkim wprost z ulicy, która to organizacja ma jeden cel - osadzić na prezydenckim fotelu groteskowego złotoustego kaznodzieję owładniętego dziką, nieposkromioną żądzą bycia prezydentem. Cytuj
bodziu000000 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 1 godzinę temu, beaviso napisał: Tekst dnia z kuluarów: "Jestem magistrem dziennikarstwa!" Wow. M. Zaplecze Batyra Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 17 minut temu, bjar_1 napisał: To na serio? Zaraz ujawnią się pisowscy fahofcy, którzy będą świadczyć na rzecz nawrockiego, że na jego plakacie to hełm PASGT tylko taki niedorysowany porządnie. Cytuj
Czlowieksniegu Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s 23 minuty temu, bjar_1 napisał: To na serio? A jak myślisz? Choć prawdopodobnie z konta bota/trolla, który ma N obserwowanych funkcjonariuszy PiS... I zaufaj mi- to nie jest wcale jednostkowy przypadek. W standardzie np przeróbki via AI zdjęć dirlewangerowców i podobnych, na wyklętych, partyzantów, czy WP z dodatkiem o kandydacie/partii matce. Cytuj
formoza58 Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu W dniu 12.04.2025 o 16:30, bjar_1 napisał: To na serio? Niestety, nie przebierają w pomysłach. A przy ich " czymś", którego nie posiadają, tak to niestety smutnie i groteskowo im wychodzi... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi