Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
2 minuty temu, bjar_1 napisał:

490067999_3891859394398527_7202675221002792437_n.jpg

Memcen nie dotarł bo trzeba by powiedzieć coś więcej niż parę populistycznych, wyuczonych na blachę frazesów 😅

7eMpva96XaQrfNqje6AZkS8hZBK0gU9T.jpg

• Odpowiedzi 821
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
4 minuty temu, karpik napisał:

Memcen nie dotarł bo trzeba by powiedzieć coś więcej niż parę populistycznych, wyuczonych na blachę frazesów 😅

On to jest akurat wygranym, że nie bierze udziału w tym cyrku. Zandberg też. 

Napisano
1 minutę temu, bjar_1 napisał:

On to jest akurat wygranym, że nie bierze udziału w tym cyrku. Zandberg też. 

Nie wiem, nie oglądałem. Chciałbym za to zobaczyć czy kandydat na prezydenta z 3 wynikiem w sondażach, potrafi wydukać coś poza tym, co fsb mu podsunie.

• Super 1
Napisano
5 minut temu, bjar_1 napisał:

Dawaj co ciekawsze linki :D

Lepiej nie. I tak trzeba szybko wrzucić coś o alfons... dyrektorze muzeum to yeti może reszty nie zobaczy 😅

Napisano
49 minut temu, bjar_1 napisał:

FB_IMG_1744450046461.jpg

Jakubiak by wygrał, ale zdeklasował go ten... "Kim pan jest". Podbierze na pewno szurski elektorat Grigorija Braunowa, któremu aktywował się właśnie protokół 1%.

Nie oglądałem tego cyrku, poczytałem po fakcie z różnych źródeł, cyrk. Ale największego clowna to zrobił z siebie Hołownia. Mieć takiego w koalicji to "skarb":)

Napisano
1 godzinę temu, Cronos napisał:

...największego clowna to zrobił z siebie Hołownia. Mieć takiego w koalicji to "skarb":)

Bo jaki clown taki też jego cyrk. P2050 nigdy nie była, nie jest i nigdy nie będzie partią polityczną. To patologiczna organizacja złożona z kompletnie przypadkowych, bezideowych ludzi, z odpadków z innych partii i z dziwnych środowisk, a przede wszystkim wprost z ulicy, która to organizacja ma jeden cel - osadzić na prezydenckim fotelu groteskowego złotoustego kaznodzieję owładniętego dziką, nieposkromioną żądzą bycia prezydentem.

Napisano
17 minut temu, bjar_1 napisał:

To na serio?

Zaraz ujawnią się pisowscy fahofcy, którzy będą świadczyć na rzecz nawrockiego, że na jego plakacie to hełm PASGT tylko taki niedorysowany porządnie.

Napisano
23 minuty temu, bjar_1 napisał:

To na serio?

A jak myślisz?
Choć prawdopodobnie z konta bota/trolla, który ma N obserwowanych funkcjonariuszy PiS...

I zaufaj mi- to nie jest wcale jednostkowy przypadek. W standardzie np przeróbki via AI zdjęć dirlewangerowców i podobnych, na wyklętych, partyzantów, czy WP z dodatkiem o kandydacie/partii matce.

Napisano
W dniu 12.04.2025 o 16:30, bjar_1 napisał:

To na serio?

Niestety, nie przebierają w pomysłach. A przy ich " czymś", którego nie posiadają, tak to niestety smutnie i groteskowo im wychodzi...