Czlowieksniegu Napisano 29 Marzec 2025 Autor Napisano 29 Marzec 2025 Gra w szachy z gołębiem, nikomu nie wychodzi na dobre...
Janko Muzykant Napisano 29 Marzec 2025 Napisano 29 Marzec 2025 2 godziny temu, Cypis napisał: ale o Wnuku z przeszłości to piszesz , a o sutenerze nie piszesz . Tu napisano już wszystko, trudno o coś nowego. Czekam aż ktoś założy nowy temat "50 twarzy Bonjoura"
Cronos Napisano 29 Marzec 2025 Napisano 29 Marzec 2025 (edytowane) 5 minut temu, Janko Muzykant napisał: Tu napisano już wszystko, trudno o coś nowego. Czekam aż ktoś założy nowy temat "50 twarzy Bonjoura" Wyjdz na dwór z jaskini, czy tam pole, ładna pogoda:) Edytowane 29 Marzec 2025 przez Cronos
Cronos Napisano 2 Kwiecień 2025 Napisano 2 Kwiecień 2025 Wszelkie śmiechy chichy zostały pobite ... Macierewicz nie zdał teorii na powtórne prawko Przyznam szczerze, nie wiedziałem nawet ze da się to oblać :)
karpik Napisano 7 Kwiecień 2025 Napisano 7 Kwiecień 2025 Gdy masz swoich wyborców za kretynów i ... masz rację.
Sedco Express Napisano 7 Kwiecień 2025 Napisano 7 Kwiecień 2025 Facet jest sprawny intelektualnie inaczej !
Cronos Napisano 7 Kwiecień 2025 Napisano 7 Kwiecień 2025 Mnie tak, będąc przy sprawach wyborczych, zastanawia z matematycznego punktu widzenia jak Stanowski zebrał 4 miliony podpisów. Przy 37,5 milionach Polaków, daje to poparcie rzędu 11%... A coś w żadnym sondażu chyba 3 nie przekroczył?
karpik Napisano 7 Kwiecień 2025 Napisano 7 Kwiecień 2025 2 minuty temu, Cronos napisał: Mnie tak, będąc przy sprawach wyborczych, zastanawia z matematycznego punktu widzenia jak Stanowski zebrał 4 miliony podpisów. Przy 37,5 milionach Polaków, daje to poparcie rzędu 11%... A coś w żadnym sondażu chyba 3 nie przekroczył? To nie jest tak, że można złożyć podpis tylko raz. Listę poparcia można legitnie podpisać każdemu z kandydatów. Ciekawi mnie trochę jak oni kręcą te liczby, bo ja w swoim mieście nie widziałem żadnych żebraków.
Jedburgh_Ops Napisano 8 Kwiecień 2025 Napisano 8 Kwiecień 2025 22 godziny temu, Sedco Express napisał: Facet jest sprawny intelektualnie inaczej ! Nie jest aż tak źle. Umie zliczyć do dwóch, a to już coś. Grunt, że wie, że są dwie pucie. Gdy się patrzy na obecnego prezydęta to umiejętność zliczenia do dwóch czyni intelektualistę.
Cypis Napisano 8 Kwiecień 2025 Napisano 8 Kwiecień 2025 23 godziny temu, Sedco Express napisał: Facet jest sprawny intelektualnie inaczej ! Jego myślenie boli, co widać po wyrazie twarzy.
karpik Napisano 11 Kwiecień 2025 Napisano 11 Kwiecień 2025 2 minuty temu, bjar_1 napisał: Memcen nie dotarł bo trzeba by powiedzieć coś więcej niż parę populistycznych, wyuczonych na blachę frazesów
bjar_1 Napisano 11 Kwiecień 2025 Napisano 11 Kwiecień 2025 4 minuty temu, karpik napisał: Memcen nie dotarł bo trzeba by powiedzieć coś więcej niż parę populistycznych, wyuczonych na blachę frazesów On to jest akurat wygranym, że nie bierze udziału w tym cyrku. Zandberg też.
karpik Napisano 11 Kwiecień 2025 Napisano 11 Kwiecień 2025 1 minutę temu, bjar_1 napisał: On to jest akurat wygranym, że nie bierze udziału w tym cyrku. Zandberg też. Nie wiem, nie oglądałem. Chciałbym za to zobaczyć czy kandydat na prezydenta z 3 wynikiem w sondażach, potrafi wydukać coś poza tym, co fsb mu podsunie. 1
karpik Napisano 11 Kwiecień 2025 Napisano 11 Kwiecień 2025 Są już filmiki jak tłuką się troglodyci z ochroną. Mogę się założyć w ciemno czyi to wyborcy.
Rekomendowane odpowiedzi