Skocz do zawartości

Muzeum II Wojny do przeróbki"

Czlowieksniegu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
2 godziny temu, Cypis napisał:

ale o Wnuku z przeszłości to piszesz , a o sutenerze nie piszesz .

Tu napisano już wszystko, trudno o coś nowego.

Czekam aż ktoś założy nowy temat "50 twarzy Bonjoura" 😉

Napisano (edytowane)
5 minut temu, Janko Muzykant napisał:

Tu napisano już wszystko, trudno o coś nowego.

Czekam aż ktoś założy nowy temat "50 twarzy Bonjoura" 😉

Wyjdz na dwór z jaskini, czy tam pole, ładna pogoda:) 

Edytowane przez Cronos
Napisano

Wszelkie śmiechy chichy zostały pobite ... Macierewicz nie zdał teorii na powtórne prawko 🤣 Przyznam szczerze, nie wiedziałem nawet ze da się to oblać :)

Napisano

Mnie tak, będąc przy sprawach wyborczych, zastanawia z matematycznego punktu widzenia jak Stanowski zebrał 4 miliony podpisów. Przy 37,5 milionach Polaków, daje to poparcie rzędu 11%... A coś w żadnym sondażu chyba 3 nie przekroczył?

Napisano
2 minuty temu, Cronos napisał:

Mnie tak, będąc przy sprawach wyborczych, zastanawia z matematycznego punktu widzenia jak Stanowski zebrał 4 miliony podpisów. Przy 37,5 milionach Polaków, daje to poparcie rzędu 11%... A coś w żadnym sondażu chyba 3 nie przekroczył?

To nie jest tak, że można złożyć podpis tylko raz. Listę poparcia można legitnie podpisać każdemu z kandydatów.

Ciekawi mnie trochę jak oni kręcą te liczby, bo ja w swoim mieście nie widziałem żadnych żebraków.

Napisano
22 godziny temu, Sedco Express napisał:

Facet jest sprawny intelektualnie inaczej !

Nie jest aż tak źle. Umie zliczyć do dwóch, a to już coś. Grunt, że wie, że są dwie pucie. Gdy się patrzy na obecnego prezydęta to umiejętność zliczenia do dwóch czyni intelektualistę.

Napisano
23 godziny temu, Sedco Express napisał:

Facet jest sprawny intelektualnie inaczej !

Jego myślenie boli, co widać po wyrazie twarzy.

Napisano
2 minuty temu, bjar_1 napisał:

490067999_3891859394398527_7202675221002792437_n.jpg

Memcen nie dotarł bo trzeba by powiedzieć coś więcej niż parę populistycznych, wyuczonych na blachę frazesów 😅

7eMpva96XaQrfNqje6AZkS8hZBK0gU9T.jpg

Napisano
4 minuty temu, karpik napisał:

Memcen nie dotarł bo trzeba by powiedzieć coś więcej niż parę populistycznych, wyuczonych na blachę frazesów 😅

On to jest akurat wygranym, że nie bierze udziału w tym cyrku. Zandberg też. 

Napisano
1 minutę temu, bjar_1 napisał:

On to jest akurat wygranym, że nie bierze udziału w tym cyrku. Zandberg też. 

Nie wiem, nie oglądałem. Chciałbym za to zobaczyć czy kandydat na prezydenta z 3 wynikiem w sondażach, potrafi wydukać coś poza tym, co fsb mu podsunie.

• Super 1
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie