Skocz do zawartości

Muzeum II Wojny do przeróbki"

Czlowieksniegu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
  W dniu 28.03.2025 o 23:27, szutnik napisał:

Ostaw Pileckiego w spokoju...

Expand  

A to już do nowego dyrektora prośba ale raczej nie ma szans, żołnierz Niezłomny zamordowany przez komunistów w nowoczesnym muzeum II WS ?

W dniu 28.03.2025 o 23:27, szutnik napisał:

ps. marny z Ciebie troll.

Expand  

Czy piszę bzdury i obrażam ? Czyli mamy klasyczne odwracanie kota ogonem kochanieńki.

To przecież Ciebie zachwycił nowy/stary dyrektor o nowatorskim podejściu także do pamięci o Pileckim :)

Napisano
  W dniu 29.03.2025 o 10:10, Janko Muzykant napisał:

A to już do nowego dyrektora prośba ale raczej nie ma szans, żołnierz Niezłomny zamordowany przez komunistów w nowoczesnym muzeum II WS ?

Czy piszę bzdury i obrażam ? Czyli mamy klasyczne odwracanie kota ogonem kochanieńki.

To przecież Ciebie zachwycił nowy/stary dyrektor o nowatorskim podejściu także do pamięci o Pileckim :)

Expand  

To Ty odwracasz kota ogonem. Walisz oklepanymi jak Najman psycho prawackimi hasłami dla ameb. Wyjedź jeszcze klasykiem jak to Trzaskowski ściąga krzyże. Trollujesz anonimowo aby poprawić sobie ego i pewno z podnietą wyobrażasz sobie jak to podnosisz ciśnienie normalnym ludziom. No mnie na pewno nie:) Podsumowując, jesteś tu anonimowym obiektem drwin:)

• Tak trzymać 1
Napisano
  W dniu 29.03.2025 o 10:30, Cronos napisał:

To Ty odwracasz kota ogonem. Walisz oklepanymi jak Najman psycho prawackimi hasłami dla ameb. Wyjedź jeszcze klasykiem jak to Trzaskowski ściąga krzyże. Trollujesz anonimowo aby poprawić sobie ego i pewno z podnietą wyobrażasz sobie jak to podnosisz ciśnienie normalnym ludziom. No mnie na pewno nie:) Podsumowując, jesteś tu anonimowym obiektem drwin:)

Expand  

Cóż za psychoanaliza :)

Kilka obelg i pomówień, jakieś fobie i projekcje, zero argumentów czyli klasyczna "dyskusja" lewaka któremu ciągle życie dowala. I więcej to mówi o Tobie niż o mnie :)))

Ps. Jeszcze zanim napisałem pierwszego posta przewidziałem komentarze choć nie wiedziałem kto pierwszy :)

Napisano
  W dniu 28.03.2025 o 22:37, Janko Muzykant napisał:

Ministra kultury i dziedzictwa narodowego powołała prof. Rafała Wnuka na stanowisko dyrektora Muzeum II Wojny Światowej.

To prof. Wnuk jako p.o. dyrektora Muzeum II Wojny Światowej podjął decyzję usunięciu z wystawy stałej muzeum ekspozycji dot. św. Maksymiliana Kolbe, bł. Rodziny Ulmów i rtm. Witolda Pileckiego.

Expand  

jak kilka lat dyrektorem Muzeum był sutener , to jakoś o tym nie pisałeś . Zapomniałeś napisać , czy po [prostu to ci pasowało ?

Napisano
  W dniu 29.03.2025 o 12:37, Cypis napisał:

jak kilka lat dyrektorem Muzeum był sutener , to jakoś o tym nie pisałeś . Zapomniałeś napisać , czy po [prostu to ci pasowało ?

Expand  

Ani zapomniałem, ani mi pasowało.

Jak mogłem o tym pisać kilka lat temu jak w lipcu 2025 świętuję  2 lata jak rejestrowałem się na forum :)

Napisano
  W dniu 29.03.2025 o 13:32, Janko Muzykant napisał:

Ani zapomniałem, ani mi pasowało.

Jak mogłem o tym pisać kilka lat temu jak w lipcu 2025 świętuję  2 lata jak rejestrowałem się na forum :)

Expand  

ale o Wnuku z przeszłości to piszesz , a o sutenerze nie piszesz .

Napisano (edytowane)
  W dniu 29.03.2025 o 16:33, Janko Muzykant napisał:

Tu napisano już wszystko, trudno o coś nowego.

Czekam aż ktoś założy nowy temat "50 twarzy Bonjoura" 😉

Expand  

Wyjdz na dwór z jaskini, czy tam pole, ładna pogoda:) 

Edytowane przez Cronos
Napisano

Wszelkie śmiechy chichy zostały pobite ... Macierewicz nie zdał teorii na powtórne prawko 🤣 Przyznam szczerze, nie wiedziałem nawet ze da się to oblać :)

Napisano

Mnie tak, będąc przy sprawach wyborczych, zastanawia z matematycznego punktu widzenia jak Stanowski zebrał 4 miliony podpisów. Przy 37,5 milionach Polaków, daje to poparcie rzędu 11%... A coś w żadnym sondażu chyba 3 nie przekroczył?

Napisano
  W dniu 7.04.2025 o 13:26, Cronos napisał:

Mnie tak, będąc przy sprawach wyborczych, zastanawia z matematycznego punktu widzenia jak Stanowski zebrał 4 miliony podpisów. Przy 37,5 milionach Polaków, daje to poparcie rzędu 11%... A coś w żadnym sondażu chyba 3 nie przekroczył?

Expand  

To nie jest tak, że można złożyć podpis tylko raz. Listę poparcia można legitnie podpisać każdemu z kandydatów.

Ciekawi mnie trochę jak oni kręcą te liczby, bo ja w swoim mieście nie widziałem żadnych żebraków.

Napisano
  W dniu 7.04.2025 o 13:23, Sedco Express napisał:

Facet jest sprawny intelektualnie inaczej !

Expand  

Nie jest aż tak źle. Umie zliczyć do dwóch, a to już coś. Grunt, że wie, że są dwie pucie. Gdy się patrzy na obecnego prezydęta to umiejętność zliczenia do dwóch czyni intelektualistę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie