Skocz do zawartości

Znalezione nie kradzione- wpadka

Slajmi130

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
masakra... wiecej takich filmikow w sieci i coraz wiecej ludzi bedzie na nas podejrzliwie albo nawet z niechecia patrzec i potem konsekwencje bedziemy ponosic my, gdy wlasciciele terenu, rolnicy, lesnicy od razu beda dzwonic po policje
  • Odpowiedzi 67
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Dokładnie,tego typu elementu jest chyba nawet więcej,niż tego myślącego.Najgorsze są takie przypadki już lekko podstarzałe,na co dzień przygniecione robotą,dzieciakami i jęczącą żoncią.Za to w niedziele pod pretekstem kopania zalewanie pały i pajacowanie - króla życia i celebryta:)Takie odreagowanie codziennej dupowatości,ale to już temat na jaką prace z psychologii...
Napisano
Nie szkoda błaznów, szkoda tylko, że takie incydenty rzucają cień na całe środowisko. Ja przez swoją krótka, 3 letnią karierę jeszcze na szczęście nie natknąłem się na tego rodzaju podludzi i oby tak pozostało.
Napisano
Nie powinno się ich skazywać. To bez sensu, bo z debili jeszcze przekształcą się w bandziorów.
Za to porządny wpie...ol na komisariacie to im by się należał. Ale taki, żeby przez pół roku musieli spać na brzuchach.
Napisano
Same plusy,bo jak przywiążesz cewkę na brzuchu to ręka wolna,a i schylać się nie trzeba już.Gorzej jak trafisz w takiej pozycji na okres godowy dzika.
Napisano
Panie , Panowie oraz wszyscy inni ( z lubością wymieniani przez Człowiekaśniegu ) czy aby czasem nie siada" Wam czytanie ze zrozumieniem ? Czy owych , bez wątpienia uraków" oskarżono o rozgrzebywanie mogił? Niszczenie zasiewów? Pozostawianie wilczych dołów? A może jednak o coś , za co każdy z nas również może zaliczyć odsiadkę? A ilu za to samo ( i nie chodzi o buractwo- na to nie ma paragrafu :) ) otrzymało zaszczytne zawiasy " ?

Tu trzeba płakać a nie cieszyć się .
Napisano
Czasy się zmieniają nowi przychodzą i stare zasady starych" mało ich interesują. Poczekamy po wyprzedaży wykrywek z biedronki. wysyp hobbystów" niechybnie się zbliża.
Napisano
Wersje wersjami, ale jaka ładna furtka otwiera się dla polucji . Wystarczy ,że zobaczy jakiś patrol człowieka z piszczałką i prorok murowany. O ile więcej roboty z ludkami na bani czy rzucającymi śmieci.I jak łatwo poprawić statystyki. Czarno to widzę :(

ps. a folklor" bardzo lubię :) - jest kwintesencją społeczeństwa.
Napisano
Miałem się tu nie odzywać, ale nie mogę... :)
Czytam i czytam ten wątek na temat poszukiwań, zachowania w terenie, filmów, ściganiu przez policję itd.

Ja nie chcę nic smucić (co by później nie było - A nie mówiłem ?"), ale chwaląc się swoimi trafieniami w wątkach Nasze odkrycia", Hity dnia" itp. sami się meldujecie" i pchacie na odstrzał dla polycyji.
W tej czarnej godzinie" dacie radę udowodnić, że wszystkie fanty zostały pozyskane drogą kupna, lub wymiany, jak wykrywator leży w szafie ? :)

Pomyślcie / zastanówcie się nad tym..........

Pozdrawiam
Napisano
traperku... zapomniałeś o allezło i samo...donosach :)

http://allegro.pl/kolekcje?string=wykopek&bmatch=base-relevance-popul-col-1-3-0408&order=m

http://allegro.pl/listing/listing.php?bmatch=base-relevance-popul-col-1-3-0408&search_scope=category-6&string=wykopki

szczęścia życzę.
Napisano
2016-04-12 00:35:18 :Same plusy,bo jak przywiążesz cewkę na brzuchu to ręka wolna,a i schylać się nie trzeba już.Gorzej jak trafisz w takiej pozycji na okres :

dzika jeszcze przeżyję, ale niedźwiedzia nie wiem, skoncentruj się kolego nad swoją pozycją, bo fantazje erotyczne masz, może inne forum?
Napisano
Tniemy gałąź na której siedzimy. Na sympozjach archeolodzy i wyżsi urzędnicy SNAP, WKZ wytrącają nam argumenty pokazując owe filmiki ; tak wyglądają detektoryści pasjonaci dla których domagacie się złagodzenia prawa ?
Myślę że największym przekleństwem dla poszukiwaczy w obecnych czasach stali się sami poszukiwacze.
Napisano
Nic im nie zrobią. Co najwyżej dostaną jakąś grzywnę za robienie syfu w lesie i na uprawach. Po stanowiskach archeo nie łazili, broni nie zbierali. No chyba, że jest jeszcze coś, czego nie ma w tych oscarowych dziełach. Tylko szkoda, że takie buraki sprzedają swoje wizerunki w przestrzeni publicznej i potem wszystkich ludzi z wykrywkami tak się postrzega w społeczeństwie..
Napisano
Witam panowie jak nie macie info na ten temat nie róbcie jak tvn 24 .bylem w tej grupie pilem i nikt z nas nie kopał tam gdzie zakazy natura zabytki czy stanowiska .a zasiane to pola rodziny znajomych pozwolone bylo stalo sie jest afera mamy za swoje filmy ale i na forach mamy krety wiem jakie wiadomosc dostałem od góry jednego z fordów i zablokowali mnie za slowa prawdy i kazdy z nas niczym wejdzie na pole musi miec zgodę na piśmie wlasciciela gruntu i konserwatora tyle w temacie a biorą sie za wszystkich po woli pozdrawiam dasz dół
Napisano
Różowy , miał być Cincinnatus a wyszedł z Ciebie Incitatus :), czym potwierdziłeś zasadność obioru Waszych filmików. Alleluja i do przodu ! Masz realne szanse zostać senatorem :).

Powodzenia.
Napisano
vis1939 2016-04-13 00:04:49
Śmiem wątpić. Czytałeś komentarze pod filmami?

„czarno widzę
-wasze notowania wzrosły po opublikowaniu tego filmiku?...myslę ze psujecie opinie ludziom którzy poważnie i profesjonalnie zajmują się tym tematem...

skamigo73
+czarno widzę A to już nie nasz problem...... tylko ich ;-) Zaś jeśli chodzi o notowania filmik został wrzucony przez nas na różne fora aby wzbudził sensacje pedałów forumowych dzięki czemu podnieśliśmy oglądalność naszego kanału o 30 % Nawet nie zdajesz sobie sprawy jaki mieliśmy z tego ubaw wrzucając link do filmu na fora z dopiskiem Patrzcie co ci debile odwalają ;-) lub co sądzicie o tych Panach ;-) Oni się podniecali a my pod różnymi Nickami ich jeszcze podkręcaliśmy ;-)

czarno widzę
+skamigo73 to sie (...) dałem wkręcić...obyście trafili na minę

+czarno widzę Hmm....nikt ci wcześniej nie wyjaśnił ze media to czysta manipulacja faktami w celu uzyskania jakiegoś zysku ;-) ???? A na miny już trafialiśmy ;-( ostatnia to typu S 35 Było trochę zabawy choć mniej jak z talerzową ;-) .....Szykujemy następny filmik tego typu ;-) i tym razem nie daj się wkręcić ;-)”

Po czym podaje swoje dane os. z imienia i nazwiska...

-witam, jestem z włocławka i poszukuje osób z którymi chciałbym nawiązać kontakt do wspólnych wypadów z wykrywaczem

-Wbij się do mnie na Fb S.. K.. ;-) Profil otwarty dla wszystkich ;-)"

I jeszcze kreta" szukają:D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie