bjar_1 Napisano 5 Maj 2014 Share Napisano 5 Maj 2014 http://www.facebook.com/StowarzyszenieHistoryczne/photos/a.864962230195888.1073741842.765595386799240/864963003529144/?type=1&theater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 6 Maj 2014 Share Napisano 6 Maj 2014 Mnie urzekła świeżość tego dziewczęcia ze szmają. Oh, gdybym miał kilka lat mniej... A partyzanty jak trza, nie ma ten tego tam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 6 Maj 2014 Share Napisano 6 Maj 2014 Interesująca jest sylwetka tego NSZ-owca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysiu_Hipokryta Napisano 6 Maj 2014 Share Napisano 6 Maj 2014 Niestety niektórzy mylą pojęcie rekonstrukcja z karabanodestrukcją, kolejna grupa młodych ludzi którzy z jakością w stylu łapu capu chcieli by ale im nie po drodze z wymagającym minimum słowem Rekonstrukcja oprócz MuminBand miesiąca nic im niestety nie przypadnie, szkoda że pomimo że nie wiem w jakim stopniu pasjonują się faktycznie środowiskiem rekonstrukcyjnym przyszło mi zbesztać ich na obsrywcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 7 Maj 2014 Share Napisano 7 Maj 2014 Kolesie z fotki bjara wyglądają jakby byli pod wpływem środków psychotropowych. Prawdopodobnie od urodzenia.Dziewoja faktycznie zacna. Także nie smutkuj się Olafie i nie patrz w swoją metrykę - na tle jej obstawy" jawisz się niczym sam Apollo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Maj 2014 Share Napisano 7 Maj 2014 Dobra jest, ale ruda tyż nie taka ostatnia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 7 Maj 2014 Share Napisano 7 Maj 2014 W sumie dałbym się wziąć do niewoli :)Baby to jednak narzędzie szatana! Rozpraszają i nie pozwalają dostrzec ważnych szczegółów. Dopiero teraz zauważyłem, że nasz dzielny partyzant po lewej walczy w śnieżnobiałej koszuli. Kołnierzyk wykrochmalony, stoi jak widły w gnoju.Znaczy się dziewoje z oddziału nie tylko urodziwe, ale i robotne. Dbają, aby chłopcy malowani zawsze szli w bój w czystej koszuli.Wszak dobry PR i look" to podstawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Maj 2014 Share Napisano 7 Maj 2014 Ten z białą koszulą ma dodatkowo jeansy i glany, więc jest o.k. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 7 Maj 2014 Share Napisano 7 Maj 2014 I najbystrzejsze spojrzenie. Musi być dowódca. Albo zwiadowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Maj 2014 Share Napisano 7 Maj 2014 Bjar... tylko nie glany... nie obrażaj porządnego obuwia.Pacjent ma jakąś wersję skoczków.Dwa- typowe samce z Was. Nad pannami (?) mlaskają, tubylczą konkurencję obrażają, a że np panna w puchówce też ma jeansy i wysokie buty to już nie przeszkadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 7 Maj 2014 Share Napisano 7 Maj 2014 Przeszkadza. Bez jeansów byłoby zdecydowanie lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Maj 2014 Share Napisano 7 Maj 2014 Niechybnie dowódca.Polecam również inne galerie zdjęć tych współczesnych NSZ-owców ;)Yeti - nie ma tam rzeczy, która ie przeszkadza" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Maj 2014 Share Napisano 7 Maj 2014 Oj tam, oj...Będzie Pan zadowolony.Popatrz- Lipek nie spuszcza nosa na kwintę... Obawiam się, że On teraz już tylko rekonstrukcje oddziałów kobiecych będzie śledził :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Maj 2014 Share Napisano 7 Maj 2014 Polecam też fejsa GRH ZACHODNI SZANIEC - równie mocni NSZ-owcy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 7 Maj 2014 Share Napisano 7 Maj 2014 Niuńka z bjarowego postu już nie w moim typie ale puchówka i pazury robią wrażenie. Plajstikowa szmaja dopełnia dzieła zniszczenia. Co do Panów... spuśćmy na nich zasłonę milczenia albowiem nie wiedzą co czynią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puma007 Napisano 8 Maj 2014 Share Napisano 8 Maj 2014 Po krótkim śledztwie dowiadujemy się że bogini ma na imię Marcelina. Posiada też przepiękny i gustowny warkocz oraz zjawiskowy uśmiech. Jestem w związku z tym nieco zakochany :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Maj 2014 Share Napisano 8 Maj 2014 Werbujcie ją do siebie, bo się tylko marnuje wśród tego NSZ ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 8 Maj 2014 Share Napisano 8 Maj 2014 ten trzeci od lewej wieśniak nawet nie wie jak się beret nosi. pewnie go wyciągnęli z magazynu gaciowego założyli naleśnika i kazali wyszczerzyć durną gębę do zdjęcia... dobrze, ze zapluty i obsikany nie jest... ale sam nie wiem czy to dodrze?a drugi od lewej wieśniak jakie niby wojsko odtwarza? bo się lekko pogubiłem.... buahahahaha :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 8 Maj 2014 Share Napisano 8 Maj 2014 zresztą golfik w kratkę też zagrzebisty jest. muszę teściowej powiedzieć, że ma do świąt wydziergać taki sam... żaden renifer ani św. Mikołaj nawet się nie zbliży do domu.Problem tylko taki, bo nie wiem czy teściowa dziergać umie... hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Maj 2014 Share Napisano 8 Maj 2014 Ot miks mundurowy. W sumie każdy z nich wygląda tak, jakby się urwał z psychiatryka ;) No ale jest co pooglądać, nawet moja żona jest już ich fanem. Taka ciekawostka ornitologiczna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 8 Maj 2014 Share Napisano 8 Maj 2014 Tyfus , a nie prościej napisać do panzernych że chcesz rekonstruować tego pana w kratkę i ze w związku z tym poczeba Ci takiego wdzianka? Zawsze co oryginał to oryginał a nie marna kopia . Jeszcze byś tu w nim trafił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Maj 2014 Share Napisano 8 Maj 2014 najomość wiedzy historyczno-wojskowej Pancernych była niekiedy zaskoczeniem dla zwiedzających Oficerów Wojska Polskiego!"http://pancerni.eu/aktualnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 8 Maj 2014 Share Napisano 8 Maj 2014 Uroczyste otwarcie wystawy zbiegło się w czasie z innym szczególnie dostojnym wydarzeniem dla Grupy Rekonstrukcji Pancerni Strzegom, a mianowicie 7-leciem istnienia i działalności tejże grupy pasjonatów militariów i historii II Wojny Światowej.Cóż jak w słynnym serialu ...40 lat minęło jak jeden dzień, tak i my możemy powiedzieć ...7 lat minęło i szykujemy się na następne tyle a z pewnością i wiele wiele więcej."stary już jestem, ale całe szczęście zwieracze jeszcze trzymają...nie powiem... boję się... bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 8 Maj 2014 Share Napisano 8 Maj 2014 że chcesz rekonstruować tego pana w kratkę i ze w związku z tym poczeba Ci takiego wdzianka? Zawsze co oryginał to oryginał a nie marna kopia ."oki, może być nawet zdjęte z tego... hmmmm... pana - koniecznie z pociwkiem podpachulcowym, żeby poczuć zapach prawdziwej rekonstrukcji":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 8 Maj 2014 Share Napisano 8 Maj 2014 Ten cytat mnie rozwalił - najomość wiedzy historyczno-wojskowej Pancernych była niekiedy zaskoczeniem dla zwiedzających Oficerów Wojska Polskiego!"Już sobie wyobrażam jak duże musiało być to zaskoczenie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi