leon wallonien Napisano 28 Październik 2013 Share Napisano 28 Październik 2013 Fajnie facet opowiada"...no i oczywiscie jest niezle ubrany w uniform jednostki ziemnodesantowej która wskakiwała z ziemii do lecacych samolotów ze spadochroniarzami uprzedzajac ich atak. Wąsal tez jest dobry i ponoć bedzie grał w drugiej czesci filmu Zabić Sekala 2;)Akcja filmu bedzie sie toczyła w 2015 roku na ziemiach odzyskanych w powiecie lwowskim, a Wąsal bedzie jezdził po ziemie odzyskaną której to 2 worki skradli mu ze szklarni ruskie rikitiory jak budował szybowiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon wallonien Napisano 28 Październik 2013 Share Napisano 28 Październik 2013 Najlepsze są komentarze pod filmem:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustav Hirsch Napisano 28 Październik 2013 Share Napisano 28 Październik 2013 Oczywiście nie mogło zabraknąć opowieści o waltherze P-38 w Katyniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irke Napisano 28 Październik 2013 Share Napisano 28 Październik 2013 Leonie ja ich przyznam nieskromnie... podziwiam" za zapał" (krzewienie wiedzy" na jarmarkach, festynach i świętach wsi)... erudycję" i profesjonalizm" (np. zawsze w rękawiczkach). Czego się czepiacie !!! Dzięki nim do historii przejdą takie wiekopomne zwroty jak zakręcany otwór lufowy" ;_)))Fantastyczne !!!!Choć mnie osobiście urzekła czapka wojskowa NKWD, która też była w Katyniu" :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 28 Październik 2013 Share Napisano 28 Październik 2013 Fajnie facet opowiada, nie ma co. Patologia normalnie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustav Hirsch Napisano 28 Październik 2013 Share Napisano 28 Październik 2013 Największy hit od czasu schabu po żydowsku". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek.s Napisano 28 Październik 2013 Share Napisano 28 Październik 2013 Oni powinni odstawić leki które biorą :( wyraźnie dzieje się z nimi coś nie tak po ich zażyciu i opowiadają w transie różne cuda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 28 Październik 2013 Autor Share Napisano 28 Październik 2013 Albo niech się podzielą wiedzą skąd biorą towar o takich właściowściach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 28 Październik 2013 Share Napisano 28 Październik 2013 Boże,wez i walnij raz a dobrze w to miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon wallonien Napisano 29 Październik 2013 Share Napisano 29 Październik 2013 Własnie, jak bedzie apokalipsa to tylko przez tych dziadów;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 29 Październik 2013 Share Napisano 29 Październik 2013 Choler, a ja szukam, szukam i nie mogę znaleźć co to jest pistolet ręczny" - bo na google mi wyskakuje, ale nijak jest on podobny do P-38. Porównajcie samihttp://www.google.pl/search?q=pistolet+r%C4%99czny&client=firefox-a&hs=0mv&rls=org.mozilla:pl:official&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=IQtwUtmnHpS3hAeo74GQDQ&ved=0CC4QsAQ&biw=1280&bih=669Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 13:11 30-10-2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon wallonien Napisano 29 Październik 2013 Share Napisano 29 Październik 2013 Faktycznie ha ha ha ha!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 30 Październik 2013 Autor Share Napisano 30 Październik 2013 Pistolet ręczny w odróżnieniu od nożnego (wynalazek made in Pancerni Strzegom)obsługuje się dłonią. Nożny stopą. Wymaga to niejakiego treningu z powodu braku przeciwstawnego kciuka (inni naczelni mają lepiej, dlatego zwykle używają więcej pistoletów nożnych). Chwyt obejmje się paluchem i palcem najmniejszym, język spustowy obsługuje się piętą, dlatego konstrukcyjnie, pistolety nożne mają powiększony kabłąk i po załadowaniu amunicji nie wymagają wprowadzenia naboju do komory, przypominają nieco rewolwery. Ktosiu451, prziecież to oczywiste ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 30 Październik 2013 Share Napisano 30 Październik 2013 Aż mi się przypomniał Mausin" produkowany jak dobrze pamiętam w Sri Lance :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 30 Październik 2013 Autor Share Napisano 30 Październik 2013 a widziałeś kiedyś pm uzten" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 30 Październik 2013 Share Napisano 30 Październik 2013 Nie widziałem, ani nie słyszałem oświecisz mnie cóż to?A wracając do Pancernych - kolego Duńczyk, jak sądzę po wątkach, Twojej wiedzy (którą chętnie się dzielisz) i wypowiedziach innych kolegów jesteś cenionym rekonstruktorem, ale mogę się założyć, że nie potrafił byś zorganizować inscenizacji wkroczenia wojsk niemieckich do Polski w '39, w cztery osoby (dwóch Niemców i dwóch Polaków) :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=9pwfGKcxCYs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 30 Październik 2013 Share Napisano 30 Październik 2013 Ktoś Cię w błąd musiał wprowadzić...Kolega Duńczyk jak by chciał, to by samodzielnie Somosierrę zrobił, czy nawet oblężenie Stalingradu... Tylko Mu się nie chce i nie chce masowej konkurencji dla większości grup konstrukcyjnych robić...Zaufaj mi- potrafiłby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyra75 Napisano 30 Październik 2013 Share Napisano 30 Październik 2013 Proszę o usunięcie postu wyżej http://www.21pun.org/galeria/2010/11listopadaAndrychow/dsc02078.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 30 Październik 2013 Autor Share Napisano 30 Październik 2013 Yeti bardzo łaskaw dla mnie, ale konkurowac z pancernymi... nie śmiałbym ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 31 Październik 2013 Share Napisano 31 Październik 2013 Już nie bądź taki skromny...Choć mam świadomość, że w tym pojedynku wraże siły są przeważające... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSZACZNAM Napisano 5 Listopad 2013 Share Napisano 5 Listopad 2013 Nie ma to jak niemiecki deszczyk z emblematem 6PDPD i zielonym beretem :D Pozostałe historie o broni i czapce zostały już skomentowane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 7 Listopad 2013 Share Napisano 7 Listopad 2013 Mnie się podoba.....http://englishrussia.com/2013/11/07/liberation-of-kiev-70-years-after/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irke Napisano 10 Listopad 2013 Share Napisano 10 Listopad 2013 Trzeba przewinąć do 8:51.http://www.youtube.com/watch?v=IO0AKdZ2JQIMałomiasteczkowe 10 osobowe reko to jest beka ;_)))))Najbardziej mnie urzekł partyzant", który dosyć ciekawie" trzyma empika prowadząc jeńców ;_))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 11 Listopad 2013 Autor Share Napisano 11 Listopad 2013 Brakuje jeszcze ognia salwowego i ładowania karabinów odporzodowo, byłsby bitwa pod Lipskiem. Irku !!!! To nie na moje słabe nerwy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon wallonien Napisano 11 Listopad 2013 Share Napisano 11 Listopad 2013 Duńczyk, mi w tym wszystkim najbradziej sie podoba odtworzenie robota Mikrobi. Na poczatku myslałem że to jest smietnik ale te nózki wyprowadziły mnie z błedu...no i kolorystyka inna chyba że takie też były? Stara dobra bajka i bajeczna ekonstrukcja" zrobiły swoje. Opaski też sa na miejscu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.