Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 weeks later...
Napisano

20-letni młociarz Jakub Pracharczyk zginął w katastrofie Tecnam, do której doszło w poniedziałek w Krzycku Wielkim w województwie wielkopolskim.

Tę tragiczną informację potwierdził nam klubowy trener zawodnika z OKS Skra Warszawa, Mikołaj Rosa.

W tym roku zdobył tytuł młodzieżowego wicemistrza Polski w rzucie młotem, w ubiegłym roku reprezentował nasz kraj na MŚ do lat 20.

20.thumb.jpg.8638d73afecf8cd09368e3741ec1ab02.jpg

[*]  [*]

Napisano (edytowane)

No to mamy 47 F-16. Za długo był pełny stan.

Nienawidzę „pokazów lotniczych”. Rzygać mi się chce na sam dźwięk tych słów. Imprezy dla idiotów. Nie chodzę na „pokazy lotnicze” od 1997 roku, od konkretnego wypadku kolejnych, niezliczonych wojskowych zakompleksionych głupców.

Tu mamy wierną kopię świeżego wypadku z polskim M-346. To samo - zabrakło powietrza pod samolotem do zakończenia manewru. Przypadek jak z gabloty w Sèvres. Nikt w kraju nadwiślańskim niczego nie jest w stanie się nauczyć. „Śmiało! Zmieścisz się!”.

Wszystko dla gawiedzi.

Edytowane przez Jedburgh_Ops
Napisano

DOL Kliniska, godzina 04, grupa pilotów, kończymy kolejną flaszkę.

Zacny pułkownik pilot mówi mi: „Pamiętaj - pilotów starych i odważnych nie ma. Istnieją tylko piloci starzy i mądrzy”.

Zapamiętałem to na całe życie.

Napisano
4 minuty temu, bjar_1 napisał:

Lansik i selfie. Jeszcze nie zauważyłeś, że politycy to najgorszy sort?

Jakby nie przyjechał to za 12 sekund leci o tym wpis Błaszczaka na X. Retweetowany przez Kowalskiego i Mateckiego. I tłumacz się.