Skocz do zawartości

Tak sie bawi...

woytas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 247
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
PANIE PUŁKOWNIKU dziękuję bardzo za propozycję, ale niezbyt podoba mi się niszczenie miejsc historycznych, wolę być w normalnej grupie zdegradowanym na stopień niższy niż szeregowca (w mundurze radzieckim ktoś mi pagony powyrywał razem z guzikami, ale mówi się trudno) niż biegać z plastikowymi kałachami po lesie nie wiadomo z czym (chodzi o broń), nie wiadomo w czym (chodzi o mundur) i nie wiadomo z kim (chodzi o WAS).

A tak przy okazji widzę, że PAN PUŁKOWNIK nie widzi w moim tekście sarkazmu i ironii - to potwierdza mniemanie większości kolegów o waszej inteligencji.

Kol. shadwowN
Liczę na to że waszej grupy nikt nie zaprosi na żaden zlot,ani nie przyjedzie na żaden organizowany przez Was"

Czy oni organizują coś w stylu imprez" (czyt. parodii) w większym gronie, a czy w ogóle ktoś ICH ZAPRASZA na normalne imprezy militarne, bez palenia bunkrów????

A teraz znów wrócę do PANA PUŁKOWNIKA - bo wciąż nie odpowiedział mi PAN OBYWATELU PUŁKOWNIKU na pytanie odnośnie waszej działalności przy instytucji publicznej, jaką jest w tym wypadku muzeum?

DLA NIEDOJRZAŁYCH EMOCJONALNIE KTÓRZY NIE POTRAFIĄ PODAĆ SWEGO NAZWISKA A NAWET IMIENIA PRZYPOMINAM PEŁNĄ NAZWE MOJEJ FIRMY( wpis do ewidencji działalności gospodarczej) MIROSŁAW MACHULEC MECHANIKA POJAZDOWA MERCEDES-BENZ, VW, AUDI EKSPOZYCJA POJAZDÓW MILITARNYCH ŻORSKA GRUPA OPERACYJNA, www.xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ZA POKAZY MILITARNE, WYSTAWY, WYNAJEM SPRZĘTU WOJSKOWEGO wystawiamy faktury VAT.
NIE SĄDZE ABY KTÓRYŚ Z WAS POSIADAŁ JAKĄKOLWIEK WIEDZĘ I ZNAJOMOŚĆ PRZEPISÓW ( O POSIADANIU JAKIEGOKOLWIEK SPRZĘTU WOJSKOWEGO NIE WSPOMNĘ) , NA TEMAT STOPNIOWANIA WOJSKOWEGO W PRYWATNEJ JEDNOSTCE WOJSKOWEJ JAKĄ JEST ŻORSKA GRUPA OPERACYJNA. POZDRO

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 22:59 17-10-2011

Kurde pachnie mi tu puczem, Hitler też miał prywatną (partyjną, ale prawie jak jego prywatną) jednostkę, SA, a późnij SS. W ogóle PAN PUŁKOWNIK do Hitlera podobny

1 psychopatyczny - to wnioskuję po zdjęciach ekipy
2 posiada własną jednostkę wojskową
3 chyba chwyta go nerwica (jak Hitlera jak się przy nim wspominało o Stalingradzie i samym Stalinie)
4 ma jakiś uraz z przeszłości odbijający się dziś na psychice
5 samozwańczo każe nazywać się PUŁKOWNIKIEM (terazz pułkownik później będzie fuhrer)

Bójmy się panowie, bójmy się...

Kol. Ktos...
Wszystko oki - tyle tylko że Adi na swój sposób był inteligentny - co wyklucza wszelkie podobieństwa do półkownika.

Chyba że działalność Grupy operacyjnej " sprowadza się do operowania mózgów osobnikom mądrzejszym od wodza - co nie powinno stanowić problemu...

Podpalenie bunkra w istocie mogło być przygotowaniem sali operacyjnej w warunkach polowych ( wyjałowienie )

Wódz ma zapewne niezbędne narzędzia w swoim warsztacie do trepanacji czaszek.

Panie półkowniku, zdziwił byś się pan ile tu osób z GRH które istnieją po 10 albo i lepiej lat i reprezentują sobą poziom elitarny, nawet w kontekście europejskim i światowym, nie licząc harcerzy, mundurowych, strzelców i pasjonatów surviwalu...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie