karabin Napisano 28 Grudzień 2010 Share Napisano 28 Grudzień 2010 Anons pewnego kolegi w dziale o integracji.Witam szukam kogoś do wspólnej penetracji terenu Dobiegniew(woldenberg) za pomocą wykrywacza metali.Jestem amatorem w tej dziedzinie,posiadam ace 250.Najlepiej by zainteresowany zgłosił się przed opadem śniegu ;p mam 23 lata.Na jakieś podchody mi to wygląda hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1984 Napisano 29 Grudzień 2010 Share Napisano 29 Grudzień 2010 Z wątku: Dziwne bicia łuski" vis1939 :Przez korozje trochę kolega bić pogubił:) bero501 :No dobrze.A jeżeli P315 to w takim razie możecie mi coś więcej powiedzieć o tej łusce?vis1939 :A w podanych linkach nie widać? tyż skorodowało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 29 Grudzień 2010 Share Napisano 29 Grudzień 2010 ale vis ma żółte papiery:)można wybaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 29 Grudzień 2010 Share Napisano 29 Grudzień 2010 Hebda,bo powiem wszystkim że notorycznie zjadasz żółty śnieg na kaca...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 31 Grudzień 2010 Share Napisano 31 Grudzień 2010 IDENTYFIKACJA.> czanna< 2010.12.31Napis na dzwonku:1934 GRAND HOTEL SYLVESTER NURNBERG"i odpowiedź ***jan 80-> Moim zdaniem dzwonek był używany w hotelu a jakie miał zastosowanie to nie wiem"***B Ł Y S K !!!C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro75 Napisano 31 Grudzień 2010 Share Napisano 31 Grudzień 2010 Po rozpakowaniu sprzętu byliśmy gotowi do wyjścia do lasu , kolega ni z tego ni z owego powiedział :maleńki prowadź"Od razu nam się z jednym skojarzyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 31 Grudzień 2010 Share Napisano 31 Grudzień 2010 Może nie aż cytat roku, ale wyznanie warte zapamiętania:a się tak nie bawię,końcxzę trolować idę spać!"Zapewne wszyscy wiedzą lub domyślają się, który z Użytkowników coś takiego w środku nocy spłodził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 31 Grudzień 2010 Share Napisano 31 Grudzień 2010 Yeti, to było dawno i nieprawda :))teraz podmiot liryczny przeszedł jakąś metamorfozę i zmienił się z brzydkiego ;) robala, powiedzmy....hmmm ... w motyla ?nawet ja zauważyłem różnicę ... z czego, nie ukrywam się poniekąd cieszę ... tym bardziej, że dawniej było ostro.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
policemayster Napisano 31 Grudzień 2010 Share Napisano 31 Grudzień 2010 Pytanie do majstra czy starczy blachy na pokrycie dachu: ''Zabraknie, jeszcze zostanie'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 31 Grudzień 2010 Share Napisano 31 Grudzień 2010 odpowiedź Joker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 31 Grudzień 2010 Share Napisano 31 Grudzień 2010 Eeeeeeee... Joker pił lepsze alkohole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 31 Grudzień 2010 Share Napisano 31 Grudzień 2010 Menelik od tanich win i wyjadacz ryb z fontanny" mi się podobało:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 31 Grudzień 2010 Share Napisano 31 Grudzień 2010 dobra ja lece bo musze wstac o 10 rano " to co mają powiedziec ci , ktorzy wstaja o 5 rano :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 31 Grudzień 2010 Share Napisano 31 Grudzień 2010 Stoi Hebda w kolejce w monopolowym i pyta swoją kobietę-kochanie,co bierzemy na tą sylwestrową noc?-kochanie odpowiada-weż jakieś wino i owoce.-no to Hebda do ekspedjentki; pół litra i ogórki kwaszone proszę ;]]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 31 Grudzień 2010 Share Napisano 31 Grudzień 2010 Ogórek, jeden ogórek. No i słomki, bo skąd szkło ma brać, a z komina nie wypada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 31 Grudzień 2010 Share Napisano 31 Grudzień 2010 zastanawiam się czy Hebda po moim wpisie jak mnie spotka gdzieś w terenie to walnie mnie saperką z kanta czy z plaskacza.;]]]pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 31 Grudzień 2010 Share Napisano 31 Grudzień 2010 No co Ty- ugości czym chata bogata. Wino la'patik z kartonu, świeżo złowiony karpik ( z Wisły, bogaty w mikroelementy ), łabądek z Wilanowa...PS Podmiotem lirycznym wątku nie jest Hebda a najlepsze cytaty. Obie wersje drastyczne, ale trzymajmy się pionu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 31 Grudzień 2010 Share Napisano 31 Grudzień 2010 ok trzymajmy się pionu,pion ważny [szczególnie w nocy,tej nocy] sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 31 Grudzień 2010 Share Napisano 31 Grudzień 2010 co wy panowie czujecie taką awersje do wina w kartoniku, właśnie zaczynam jedno przywiezione z Paris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 1 Czerwiec 2011 Share Napisano 1 Czerwiec 2011 nowego watku nie bede otwieral a tutaj pasi idealnie ta perelka-Mysle ze moja cyfra jest wieksza od twojej.Kto czytal ten wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 1 Czerwiec 2011 Share Napisano 1 Czerwiec 2011 ,,klient ma zawsze racje a nawet jeśli nie ma to u nas zawsze ją ma,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
otrong Napisano 1 Czerwiec 2011 Share Napisano 1 Czerwiec 2011 mensguth, rozwiń trochę. Pewnie wszyscy chcieliby dowiedzieć się o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 1 Czerwiec 2011 Share Napisano 1 Czerwiec 2011 otrong poszukaj w doku .Wątek pt szkodnik w lesie " wypowiedz acera.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 22 Lipiec 2016 Share Napisano 22 Lipiec 2016 Od tamtej pory przybylo parę kwiatków i pewnie trza by było parę cytatów dokleić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.