PATRON Napisano 16 Listopad 2010 Autor Share Napisano 16 Listopad 2010 ogłoszono konkurs na imiona maskotek EURO 2012 .....podobno to są bracia polak i ukrainiec ...moja propozycja to dla naszego OGIEŃ" .....spodziewam się odzewu ze strony ukraińskiej w stylu Bandera" ...myślę że jak na zapoznawanie Europy ze stosunkami PL/UKR to jak najabrdziej pasujący zestaw ...oczekuję waszych propozycjiPATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Listopad 2010 Share Napisano 16 Listopad 2010 Poprawność polityczna i instynkt samozachowawczy zwierzchności spowodował, że niestety wybór jest mizerny ( Slavek i Slavko, Siemko i Strimko, Klemek i Ladko ). Niestety nie wiem, które są biało-czerwone, a które żółto-niebieskie...PS Ja też, gdy o konkursie w radiu usłyszałem, w pierwszej chwili do łba mnie Stepan Andrijowicz przyszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 16 Listopad 2010 Share Napisano 16 Listopad 2010 tylko że ten obok polskiego, powinien mieć wtedy czerwono-czarne barwy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panadam12 Napisano 16 Listopad 2010 Share Napisano 16 Listopad 2010 Witam,a dla mnie przyszło na myśl taka wspólna historia która łączy nasze kraje,więc nazwijmy je po prostuStefan I Bandera"pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Nemo Napisano 16 Listopad 2010 Share Napisano 16 Listopad 2010 A moze choc z jedno polskie imie ?Bo ja sie tam zadnego polskiego nie dopatrzylem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi169 Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 z kolegami doszliśmy do wniosku, że Skrzetuski i Bohun to dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 a nie lepiej Karolek i Parolek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 Ja gdzies czytalem, ze najlepsze propozycje to Bida z Nedza.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 Ta... Leppiej i Millej już było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 o Bidzie i Nędzy nawet w TV mówili....przed chwilą :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 Bo Ramzes i Kryzys juz zajete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 żwirek i muchomorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 Ja tam z angielskiego słaby jestem ale jeśli angol wymówi Slavek", to może kojarzyć slave" = niewolnki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 Prasłowiańskie Grzmotiusz i Dręczysław. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molke Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 Kretynstwo jakies . Propozycje : -Slavek i Slavko,-Siemko i Strimko, -Klemek i LadkoCo za kretyn to wymyslil i skad takie propozycje? Trace napawde wiare w ten kraj .. Nawet w tak blachej sprawie wlazenie w d..pe i to cholera wie komu. Faktycznie propozycje przez nich podane sa ekstra i jak to juz ktos wczesniej wspomnial nie widze tam ani jednego polskiego imienia. Kretynstwo jakies chyba i jedno wielkie nieporozumienie ... Zenada ..Wie ktos skad wzial sie pomysl na taki super zestaw w ktorym polska maskotka ma g..no wspolnego z polakami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 Z tego co czytałem to maskotki projektował Warner Bros, który robił również wcześniejsze maskotki Mistrzostw. Może Jarek podsunął im pomysł na liźniaków" w końcu takie układy za oceanem ma ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 Ciekawe co o tych imionach Ukraince mówią.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 alboPisko i Popko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 Sławoj i Gromosław to takie Polsko brzmiące imiona.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 Jakos Sławoj z kibelkiem mi sie kojarzy.Ale oficjalne imiona zaproponowane do wyboru przez uefa sa zalosne - kto to wymyslal i kto to przybil z naszej strony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 Mi jeden i drugi z wylewaniem za kołnierz".Jeśli to Bros to nikt z naszych.W 42,43,45,56,80,90,00,10 decydowali,decydują i będą decydować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombspider Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 A może Bohdan i Jarema ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kicereb Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 A może po prostu Brzydki i Brzydszy? W telewizorni proponowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
policemayster Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 Moja propozycja: Wyjdźcie i Zgrupy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 21 Listopad 2010 Share Napisano 21 Listopad 2010 tak czytając te propozycje imion mam wrażenie, że działaczom UEFA się Polska i Ukraina pomyliły z Bałkanami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.