Skocz do zawartości

imiona dla maskotek EURO 2012

PATRON

Rekomendowane odpowiedzi

ogłoszono konkurs na imiona maskotek EURO 2012 .....podobno to są bracia polak i ukrainiec ...

moja propozycja to dla naszego OGIEŃ" .....spodziewam się odzewu ze strony ukraińskiej w stylu Bandera" ...

myślę że jak na zapoznawanie Europy ze stosunkami PL/UKR to jak najabrdziej pasujący zestaw ...

oczekuję waszych propozycji

PATRON

Poprawność polityczna i instynkt samozachowawczy zwierzchności spowodował, że niestety wybór jest mizerny ( Slavek i Slavko, Siemko i Strimko, Klemek i Ladko ). Niestety nie wiem, które są biało-czerwone, a które żółto-niebieskie...

PS Ja też, gdy o konkursie w radiu usłyszałem, w pierwszej chwili do łba mnie Stepan Andrijowicz przyszedł.

Kretynstwo jakies . Propozycje :
-Slavek i Slavko,
-Siemko i Strimko,
-Klemek i Ladko

Co za kretyn to wymyslil i skad takie propozycje?
Trace napawde wiare w ten kraj .. Nawet w tak blachej sprawie wlazenie w d..pe i to cholera wie komu.

Faktycznie propozycje przez nich podane sa ekstra i jak to juz ktos wczesniej wspomnial nie widze tam ani jednego polskiego imienia. Kretynstwo jakies chyba i jedno wielkie nieporozumienie ... Zenada ..

Wie ktos skad wzial sie pomysl na taki super zestaw w ktorym polska maskotka ma g..no wspolnego z polakami?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie