Mruk Napisano 7 Październik 2009 Share Napisano 7 Październik 2009 było to jeszcze za czasów komuny oczywiście jakieś lata 70-80PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Październik 2009 Autor Share Napisano 7 Październik 2009 Panowie!Prosze nie wkljejac tego typu linkow!Okropne, okrutne i wstretne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 7 Październik 2009 Share Napisano 7 Październik 2009 Masz rację. To nawet nie nadaje się dla dorosłego człowieka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Październik 2009 Share Napisano 7 Październik 2009 Woytas- a bigos smakował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Październik 2009 Autor Share Napisano 7 Październik 2009 Te Gucwinski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 7 Październik 2009 Share Napisano 7 Październik 2009 Oglądnijcie sobie półtoragodzinny film pt.iemianie" To dopiero wam mięsko zbrzydnie.pzdr.ps.Można go znaleźć w internecie i myśle że każdy wrażliwy człowiek powinien go obejrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Październik 2009 Share Napisano 7 Październik 2009 W- jak o dokładkę prosiłeś, to Ci sierść nie przeszkadzała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzykochanki Napisano 7 Październik 2009 Share Napisano 7 Październik 2009 mięcho to mięcho a czy wołowina mniej cierpi niż kot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 7 Październik 2009 Share Napisano 7 Październik 2009 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 8 Październik 2009 Share Napisano 8 Październik 2009 Trzykochanki, masz rację, krowa cierpi tak samo, a zwłaszcza świnia. Różnica polega wyłącznie na granicach norm kulturowych, wyznaczającym sferę człowieczeństwa dla ludzi cywilizowanych. Kot i pies są przyjaciółmi człowieka i członkami ognisk domowych. Krowy i świnie mają natomiast o wiele bardziej smutne przeznaczenie.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravfal Napisano 8 Październik 2009 Share Napisano 8 Październik 2009 no wiesz beaviso to zależy. Oglądałem program w którym pokazywali chyba brytyjską rodzinę która trzymała w domu swinie! była nauczona wychodzić na spacery, załatwiać się do kuwety itp... więc czy świnia jest bardziej jadalna" od kota?..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 8 Październik 2009 Share Napisano 8 Październik 2009 He he-Raczkowski rządzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M164U Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 MakDonalds dobry czy zły, ale wszędzie go chcą imitować, nawet w Północnej Korei ostatnio otworzyli pierwszy McKim (Samtaeseong), a ostatni dodatek prawdziwego McDonalda będzie w Luwrze (Carrousel du Louvre). Wiecej o tym po angielsku pod: http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?f=/n/a/2009/07/30/international/i050313D51.DTLhttp://www.dailypress.com/news/national/sns-ap-eu-france-louvre-mcdonalds,0,5922878.story Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M164U Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 A dla tych co MakDonaldsa nienawidzą, polecam dodatkowo pseudo-dokumentarny film Super Size Me.http://www.imdb.com/title/tt0390521/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 spoko z tym kotem to żartowałem.Ale słyszałem że ludzie którzy chorują na PYLICE to im zalecano takie właśnie mięso?ja racaej to cielęcina no i wołowina a najberdziej Steki typu SENIO. taki krwisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 27 Październik 2009 Share Napisano 27 Październik 2009 27.X.2009.Z powodu kryzysu McDonald's zamyka WSZYSTKIE swoje fastfudy" na Islandii.Islandczycy zaraz będą dalej od McDonald's".C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 ogólnie jak ktoś lubi pożywiać się w MCd to ok.ale..pracowałem tam do niedawna jako młody i ambitny student..i powiem tak:jak spadnie kotlecik,bułeczka itp a kierownik nie patrzy wraca ono do kanapki i na lade..po zamknięciu Mcd dla pieszych,gdy działa tylko linia dla samochodów,tj u mnie było 23-02, to o 23 pracownicy zapełniają całą lade kanapkami a sami idą na fajka,na neta i ogólnie się poopieprzać.a wg przepisów takie żarcie może leżeć w ladzie góra 10min a potem do kosza,często było tak że o 2ej przy zamknięciu kanapki niesprzedane jeszcze leżały.Więc jak coś zamawiacie to najlepiej np bez ogórka-wtedy trzeba zrobić nowe.hamburgerów nigdy,no chyba że lubicie takie co leżą średnio 1,5godzinyJeśli chodzi o żarcie jak mak jest otwarty normalnie to raczej polecam produkty z kurczakami,bowiem ta strona gdzie się je robi jest widoczna dla klientów i jak coś spadnie nie da rady podnieść bo się ludzie gapią:PAle mówiąc ogólnie odkąd przestałem tam robić nie jadam już w tych estauracjach" mimo że mam zniżkę,po prostu wiem co jem(zjadłbym).Sałatek też nie polecam,sałata jest stara i glonowata ale jak ktoś nawali do niej 3sosy i zmiesza to może nie czujęChyba jedyne co bym zjadł w maku to lody,wg mnie to jedyna rzecz która jest warta polecenia,a opowieśći że kiedyś ktoś robił sobie dobrze do lodów czy szejków są lekko przesadzone,zbiornik ma pokrywę na wysokośći ok 160cm więc ciężko byłoby trafić bez drabiny:Ppozdri smacznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 Nie prowokuj,bo jeszcze chłopakom w maku na honor wskoczysz?pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 Ta,albo wpadną na pomysł żeby zabrać drabinę do roboty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 No i się wydało za co Hebde zwolnili z pracy... :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 nie nooo,panowie,drabiny są w maku wg standardów aż dwie:Pzresztą ja tylko mówię jak jest w fast foodach od strony kuchni:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 Powiadasz że kurczaczki pilnują zeby na ziemię nie spadły... a znasz technologie produkcji Nugetsów?? Bo z kurczakiem to ma tyle wspólnego co nic.:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 są dwie strony:czerwona tj tam gdzie robią buły z wołowiną itp-przeważnie od strony kas jest b.mało widocznadruga strono to BOP albo kurczakowa" i jest ona dokładnie dostępna przed wzrokiem ludzi przychodzących na romantyczną kolacje do estauracji" dlatego jak coś spadnie z kurczaków"a często spada i korci żeby podnieść to nie da rady..a i ogólna zasada:jeśli nie leżało na ziemi dłużej niż 10sekund to jeszcze się nadaje.. :)zresztą nie takie wałki się robiło w maku:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 Hebda- gdzie mieszkasz?Bo mnie wczoraj rozum opuścił i w dwóch makch byłem coś zjeść". W efekcie życie po drugiej wizycie przywróciła mi ( a może i uratowała )wielka-czarna-gorzka kawa ( na szczęście na stację benzynową blisko było ).Ale fakt- nie wiem czy to kryzys i szukanie oszczędności, braki w zaopatrzeniu, mizeria pracowników, ale kiedyś dało się coś w maku zjeść ( czyli zapchać bandzioch )- teraz masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 robiłem w wawie, ale nie martw się mam podobne info od znajomej z maka we wrocławiu(chodzi o dw.główny,i mak koło ul orzechowej)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.