radek98k Napisano 30 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2009 Uzależnienie od wykrywacza metali jest poważną chorobą. choroba ta jest groźna i podobna do uzależnienia od komputera czy nikotyny. Człowiek posiadający taką chorobę myśli tylko o jednym - o znajdywaniu skarbów. Nie wyobraża sobie poszukiwania w miejscu, gdzie nic nie znajdzie tylko chodzi w najkorzystniejszych terenach. Szuka, Szuka, znajduje, znajduje niewypały, szuka dalej, ale to mu nie wystarczy. Rozpowiada to swoim kolegom i zaraża" innych. Ciągle chce coś znajdywać. Znam dużo takich ludzi, którzy utrzymują swoje życie na zwariowanym szukaniu. Ja zrobiłem sobie przerwę i od września dopiero zacznę chodzić dla przyjemności. odwiedzając różne strony internetowe zawsze można kogoś spotkać, kto ie przeżyje bez swoich przeżyć rozmawiając z innymi". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 30 Lipiec 2009 Share Napisano 30 Lipiec 2009 radek ja tam wiem, że są osoby uzależnione od Twoich postów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 30 Lipiec 2009 Share Napisano 30 Lipiec 2009 Radku- szacunek. Po prostu poezja.A fanki już normalnie mdleją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 30 Lipiec 2009 Share Napisano 30 Lipiec 2009 Radek , czyli jesteś na odwyku" w grupie anonimowych poszukiwaczy" ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 30 Lipiec 2009 Share Napisano 30 Lipiec 2009 Spadłem z krzesła, leżę i kwiczę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 30 Lipiec 2009 Share Napisano 30 Lipiec 2009 Nie daj się Radek zaszyć" bo Cie stracimy !! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 30 Lipiec 2009 Share Napisano 30 Lipiec 2009 Szok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł80 Napisano 30 Lipiec 2009 Share Napisano 30 Lipiec 2009 od września to zaczniesz chodzić do szkoły:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 30 Lipiec 2009 Share Napisano 30 Lipiec 2009 Radziu chocbys pisał o ewangelii w.g. Św. Mateusza", i tak wspomniał byś o szabrowaniu mogił i wykopywaniu niewypałów..czyżbyś doznał jakichś interesujących przeżyć ??tylko nie pisz że widziałeś/słyszałeś że ktoś coś wykopał z tych klimatów", bo wtedy uznam iż piszesz to z zazdrości bądź zawiści.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 30 Lipiec 2009 Share Napisano 30 Lipiec 2009 Radek,mniej mów(pisz) więcej myśl.Idź coś znajdź fajnego i pokaż,a prawienie morałków zostaw starszym.Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 30 Lipiec 2009 Share Napisano 30 Lipiec 2009 Radosławie organizuj grupę wsparcia to się przyłącze......Cześć jestem belba od dwóch tygodni nic nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 30 Lipiec 2009 Share Napisano 30 Lipiec 2009 Radek zaskakujesz mnie :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 31 Lipiec 2009 Share Napisano 31 Lipiec 2009 ja tez jestem na odwyku AP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 31 Lipiec 2009 Share Napisano 31 Lipiec 2009 Posty Radka powinno się spisać i wydać w osobnym tomiku, zakasowałby nawet Białoszewskiego! Chociaż jego proza podchodzi raczej pod strumień świadomości, ale w swoistym przekształceniu, co daje w rezultacie odrębny, indywidualny styl. Z niecierpliwością czekam na kolejne porcje radkowego idiolektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 31 Lipiec 2009 Share Napisano 31 Lipiec 2009 Chyba mocnego skręta radzio upalił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 31 Lipiec 2009 Share Napisano 31 Lipiec 2009 O boże , jestem uzależniony !! :Pgdzie najbliższa poradnia by się leczyć ;pdobry Radziu Jesteś ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 31 Lipiec 2009 Share Napisano 31 Lipiec 2009 Nad tym wątkiem Radek myślał całe dwa tyg. jak był na koloniach :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 31 Lipiec 2009 Share Napisano 31 Lipiec 2009 genialne ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 31 Lipiec 2009 Share Napisano 31 Lipiec 2009 W dobie kryzysu są tu spore szanse dla kogoś obrotnego !Nie widziałem jeszcze w aptekach plastrów antywykrywaczowych...Jest pomysł ? Jest !Tylko pamiętajcie : 25% dla Radka ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 31 Lipiec 2009 Share Napisano 31 Lipiec 2009 To Ewangelia Radeusza, rozdział pierwszy, werset pierwszy?Krecik-dobrze że czopków na to nie wymyślili jeszcze...Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 15:46 31-07-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 31 Lipiec 2009 Share Napisano 31 Lipiec 2009 Wy się śmiejecie a on musi w domu siedzieć bo go zamknęli w pokoju dla jego dobra aby się w lesie nie pokaleczył niewybuchami i jakiś mogił nie rozkopał przez przypadek".Dobra kto się zapisuje na odwyk AP? Prowadzi Pan psychol...og Radosław! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lefa Napisano 31 Lipiec 2009 Share Napisano 31 Lipiec 2009 Nazywam się Lefa.Jestem uzależniony od wykrywacza już od kilkunstu lat.Ale staram się z tego wyjśc.Próbowałem już różnych metod ale może wypowiedż na Forum mi pomoże?Co radzicie?Czy jest na to jakiś sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 31 Lipiec 2009 Share Napisano 31 Lipiec 2009 Lefa zacznij pić, palić, ćpać to podobno pomaga bo delikwent prędzej czy później sprzeda wykrywkę aby mieć na fajki, wóde, i inne świństwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 31 Lipiec 2009 Share Napisano 31 Lipiec 2009 Lefa - odpręż się ... zamknij oczy i wyobraź sobie że policja zabrała Ci wykrywacz... Nic się nie stało , jest dobrze , do niczego nie był Ci przecież potrzebny...Będziesz miał więcej czasu dla rodziny , znajomych , etc.A teraz otwórz oczy...pomogło ? ;))Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 31 Lipiec 2009 Share Napisano 31 Lipiec 2009 Taa ,kiedys zalozylem na forum watek pt mysli wybrane radoslawa" ...Pany moderatory czy warto bylo taka skarbnice mądrosci wszelakiej kaswowac ?ps.Czy to jest kwiat polskiej młodziezy" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.