Skocz do zawartości

Uzależnienie od wykrywacza

radek98k

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Uzależnienie od wykrywacza metali jest poważną chorobą. choroba ta jest groźna i podobna do uzależnienia od komputera czy nikotyny. Człowiek posiadający taką chorobę myśli tylko o jednym - o znajdywaniu skarbów. Nie wyobraża sobie poszukiwania w miejscu, gdzie nic nie znajdzie tylko chodzi w najkorzystniejszych terenach. Szuka, Szuka, znajduje, znajduje niewypały, szuka dalej, ale to mu nie wystarczy. Rozpowiada to swoim kolegom i zaraża" innych. Ciągle chce coś znajdywać. Znam dużo takich ludzi, którzy utrzymują swoje życie na zwariowanym szukaniu. Ja zrobiłem sobie przerwę i od września dopiero zacznę chodzić dla przyjemności. odwiedzając różne strony internetowe zawsze można kogoś spotkać, kto ie przeżyje bez swoich przeżyć rozmawiając z innymi".
  • Odpowiedzi 103
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Radziu chocbys pisał o ewangelii w.g. Św. Mateusza", i tak wspomniał byś o szabrowaniu mogił i wykopywaniu niewypałów..

czyżbyś doznał jakichś interesujących przeżyć ??

tylko nie pisz że widziałeś/słyszałeś że ktoś coś wykopał z tych klimatów", bo wtedy uznam iż piszesz to z zazdrości bądź zawiści..
Napisano
Radosławie organizuj grupę wsparcia to się przyłącze......
Cześć jestem belba od dwóch tygodni nic nie znalazłem.
Napisano
Posty Radka powinno się spisać i wydać w osobnym tomiku, zakasowałby nawet Białoszewskiego! Chociaż jego proza podchodzi raczej pod strumień świadomości, ale w swoistym przekształceniu, co daje w rezultacie odrębny, indywidualny styl. Z niecierpliwością czekam na kolejne porcje radkowego idiolektu.
Napisano
To Ewangelia Radeusza, rozdział pierwszy, werset pierwszy?

Krecik-dobrze że czopków na to nie wymyślili jeszcze...

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 15:46 31-07-2009
Napisano
Wy się śmiejecie a on musi w domu siedzieć bo go zamknęli w pokoju dla jego dobra aby się w lesie nie pokaleczył niewybuchami i jakiś mogił nie rozkopał przez przypadek".

Dobra kto się zapisuje na odwyk AP? Prowadzi Pan psychol...og Radosław!
Napisano
Nazywam się Lefa.Jestem uzależniony od wykrywacza już od kilkunstu lat.Ale staram się z tego wyjśc.Próbowałem już różnych metod ale może wypowiedż na Forum mi pomoże?Co radzicie?Czy jest na to jakiś sposób?
Napisano
Lefa - odpręż się ... zamknij oczy i wyobraź sobie że policja zabrała Ci wykrywacz... Nic się nie stało , jest dobrze , do niczego nie był Ci przecież potrzebny...Będziesz miał więcej czasu dla rodziny , znajomych , etc.
A teraz otwórz oczy...pomogło ? ;))
Pozdrawiam :)
Napisano
Taa ,kiedys zalozylem na forum watek pt mysli wybrane radoslawa" ...Pany moderatory czy warto bylo taka skarbnice mądrosci wszelakiej kaswowac ?

ps.
Czy to jest kwiat polskiej młodziezy" ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie