acer Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 http://wiadomosci.onet.pl/1947443,11,item.html:O
Molnar Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 debilizm ludzki nie zna granic ,dla takich to prawo poinno być surowsze !!
Tradytor Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Niech sie tłuką między sobą, może sami się wybiją i będzie z nimi spokój
pongo Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Molnar a co Ci przeszkadza że dorosłe chłopy dają sobie po ryjach gdziś po lasach? Mnie to zupełnie nie obchodzi... Jeden z zamiłowania lata po lesie z wykrywczem a drugi lubi dać/dostać po facjacie :) Przecież nikt nikogo nie zmusza do tego sportu"
mowglyn Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 W związku z tym wydarzeniem mam dobry pomysł. Trzeba zwołać walne zebranie forumowiczów. Każdy będzie miał na sobie koszulkę ze swoim nickiem, no i wtedy... ;)Pozdro!PS. Propozycja dotyczy również moderatorów... :D
Molnar Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 kolego pongo , a to mi pszeszkadza że las nie jest od tego a jak chcą sie tŁuc to sa rozne sporty walki, ringi,po trugie jak mam pokazać np synowi mecz na zywo skoro zarowno mały jak i ja mozemy zarobić po łbie od takich wlasnie debili . Swoja drogą jak tacy odwazni to zapraszam moze sie przejdziemy razem gdzies po lasach ot tak 30km z buta z plecaczkiem, nocleg pod chmurką lub pod ziemią do wyboru, ciekawy jestem czy bedą mieli jeszcze siłę zeby iśc sie bić bo jestem przekonany ze nie.
traper6 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 @ Mowglyn... Przy zatrzymanych znaleziono m.in. noże, kastety, metalowe rurki, pałki ..." Pfff.... Nie wiem jak Ty, ale ja sobie nie wyobrażam ustawki" w Naszym środowisku. Pamiętaj że nie wszyscy z Nas zbierają monety, guziki, i medale...... :-DDo rozłączenia Nas musieliby użyć nie policji lecz wojska ze sprzętem opancerzonym, a i tak pewnie byśmy dali radę odeprzeć kilka ataków i uszczuplić ich park pojazdów :-D
Czlowieksniegu Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Mowglyn- przecież jeśli masz uwagi do moderacji i/lub poszczególnych moderatorów zawsze możesz wysłać @. A w nim dokładnie opisać, co Cię gryzie :-)Nie musisz od razu organizować ustawki lub namawiać do rękoczynów ( za przedłużenie ręki wyrok jest znacząco mocniejszy ).
Erih Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Kol traper6 po pierwsze pomysł spacyfikowania naszej ustawki przy pomocy wojska to byłoby gaszenie pożaru benzyną. Co do biedulów z prewencji to ja ich w ogóle ie widzę". Atak pojedynczym rzędem ? Plastiki kontra saperki ? Plus frustracja coponiektórych forumowiczów ? Plus umiejętności taktyczne i dowódcze ? Plus ostre treningi ze szpadlem nie tylko tydzień przed sprawdzianem sprawnościowym ? Nawet zakładając że gramy fair i nie wyciągamy kosiarek , pił WIADOMOKOGO i inszych ustrojstw..Po drugie sama ustawka zapewne polegałaby na wspólnym przeryciu kawałka lasu , po czym wjeździe do najbliższego wodopoju i wymianie doświadczeń i w ogóle.Po trzecie bęcki zebrali by osobnicy niezasypujący dołków.
wojtek2a Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Za jakiś czas nasi wnukowie odkopią kastety, rurki i innesprzęty i będeą główkowaać, co to się tu wydarzyło!
Argonauta Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Jak to co sie wydarzylo .... ustawka była ;-))),natomiast moje prywatne zdanie w tej materii jest takie, ogrodzic ten las, rozdac co kto chce ( siekiery,noze, bejzbole, kastety czy inne sprzeta ) i zdac sie na prawa ewolucji ( selekcja naturalna, walka o byt itp), problem idiotow rozwiaze sie sam, choc z drugiej strony istnieje ryzyko ze wychodujemy superkibola;-))))
pik78 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 jest na to rada . Dzicze" zapakowac do Herkulesa (podobno dostalismy jednego ,40 letni ale jak nówka:)) i do Afganistanu ich :)
Czlowieksniegu Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Piku- a Ty dlaczego nie lubisz Afgańczyków? Zwłaszcza, że za bydłem nie przepadają...
kamol4 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Jeszcze w sobotę po mojej miejscowości policja ganiała kiboli w samochodach. Podobno jeszcze kilku ukrywa się w okolicznych lasach:)
stg1971 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 kretyni,bandyckie spotkanie,ciekaw jestem czy po każdej giełdzie staroci podobne akcje się dzieją.bo po meczach zawsze.
der_bartosz Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Jadąca na swój wyjazd do Wodzisławia Gdańska Lechia jechała z przygodami a dokładniej w miejscowości Rutka (Świętokrzyskie), doszło do zerwania hamulca. Lechia na widok przeciwnika wysypuje sie z pociągu w około 100 osób, nieoczekiwanie wybiega w Lechie koalicja Ruch & Widzew w około 160 osób, walka była honorowa, wygrana koalicji.Tutaj konkretne streszczenie dla zainteresowanych i kumatych
ArtVee Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Lepiej niech się tłuką po lasach niż na stadionach. O ile mniej kłopotu by było - ogrodzić im ładny kawałek terenu i zalegalizować ustawki jako dyscyplinę sportu. Ochrona czy policja nie byłaby potrzebna, bo po co? W pewnym sensie wracają do środowiska naturalnego i zachowań pierwotnych, a że tym razem nie chodzi o ogień...
woytas Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 alez oczywiscie ze ochrona byla by potrzebna !Zeby nikt nie stchorzyl i nie uciekl z pola walki - jak ktos daje w noge to chwytaja i nazat do kotla...
kalot22 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Kol. Molnar. Sam jestem kibicem i wiem jak to z tym jest. I lepiej jak się leją w lesie niż żebyś przypadkiem dostał w zęby na stadionie.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.