Skocz do zawartości

Bitwa pseudokibiców w lasach pod Jędrzejowem

acer

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Molnar a co Ci przeszkadza że dorosłe chłopy dają sobie po ryjach gdziś po lasach? Mnie to zupełnie nie obchodzi... Jeden z zamiłowania lata po lesie z wykrywczem a drugi lubi dać/dostać po facjacie :) Przecież nikt nikogo nie zmusza do tego sportu"
Napisano
W związku z tym wydarzeniem mam dobry pomysł. Trzeba zwołać walne zebranie forumowiczów. Każdy będzie miał na sobie koszulkę ze swoim nickiem, no i wtedy... ;)
Pozdro!
PS. Propozycja dotyczy również moderatorów... :D
Napisano
kolego pongo , a to mi pszeszkadza że las nie jest od tego a jak chcą sie tŁuc to sa rozne sporty walki, ringi,po trugie jak mam pokazać np synowi mecz na zywo skoro zarowno mały jak i ja mozemy zarobić po łbie od takich wlasnie debili . Swoja drogą jak tacy odwazni to zapraszam moze sie przejdziemy razem gdzies po lasach ot tak 30km z buta z plecaczkiem, nocleg pod chmurką lub pod ziemią do wyboru, ciekawy jestem czy bedą mieli jeszcze siłę zeby iśc sie bić bo jestem przekonany ze nie.
Napisano
@ Mowglyn

... Przy zatrzymanych znaleziono m.in. noże, kastety, metalowe rurki, pałki ..."

Pfff....

Nie wiem jak Ty, ale ja sobie nie wyobrażam ustawki" w Naszym środowisku. Pamiętaj że nie wszyscy z Nas zbierają monety, guziki, i medale...... :-D

Do rozłączenia Nas musieliby użyć nie policji lecz wojska ze sprzętem opancerzonym, a i tak pewnie byśmy dali radę odeprzeć kilka ataków i uszczuplić ich park pojazdów :-D
Napisano
Mowglyn- przecież jeśli masz uwagi do moderacji i/lub poszczególnych moderatorów zawsze możesz wysłać @. A w nim dokładnie opisać, co Cię gryzie :-)
Nie musisz od razu organizować ustawki lub namawiać do rękoczynów ( za przedłużenie ręki wyrok jest znacząco mocniejszy ).
Napisano
Kol traper6 po pierwsze pomysł spacyfikowania naszej ustawki przy pomocy wojska to byłoby gaszenie pożaru benzyną.
Co do biedulów z prewencji to ja ich w ogóle ie widzę". Atak pojedynczym rzędem ? Plastiki kontra saperki ? Plus frustracja coponiektórych forumowiczów ? Plus umiejętności taktyczne i dowódcze ? Plus ostre treningi ze szpadlem nie tylko tydzień przed sprawdzianem sprawnościowym ? Nawet zakładając że gramy fair i nie wyciągamy kosiarek , pił WIADOMOKOGO i inszych ustrojstw..
Po drugie sama ustawka zapewne polegałaby na wspólnym przeryciu kawałka lasu , po czym wjeździe do najbliższego wodopoju i wymianie doświadczeń i w ogóle.
Po trzecie bęcki zebrali by osobnicy niezasypujący dołków.
Napisano
Jak to co sie wydarzylo .... ustawka była ;-))),natomiast moje prywatne zdanie w tej materii jest takie, ogrodzic ten las, rozdac co kto chce ( siekiery,noze, bejzbole, kastety czy inne sprzeta ) i zdac sie na prawa ewolucji ( selekcja naturalna, walka o byt itp), problem idiotow rozwiaze sie sam, choc z drugiej strony istnieje ryzyko ze wychodujemy superkibola;-))))
Napisano
jest na to rada . Dzicze" zapakowac do Herkulesa (podobno dostalismy jednego ,40 letni ale jak nówka:)) i do Afganistanu ich :)
Napisano
Jeszcze w sobotę po mojej miejscowości policja ganiała kiboli w samochodach. Podobno jeszcze kilku ukrywa się w okolicznych lasach:)
Napisano
Jadąca na swój wyjazd do Wodzisławia Gdańska Lechia jechała z przygodami a dokładniej w miejscowości Rutka (Świętokrzyskie), doszło do zerwania hamulca. Lechia na widok przeciwnika wysypuje sie z pociągu w około 100 osób, nieoczekiwanie wybiega w Lechie koalicja Ruch & Widzew w około 160 osób, walka była honorowa, wygrana koalicji.

Tutaj konkretne streszczenie dla zainteresowanych i kumatych
Napisano
Lepiej niech się tłuką po lasach niż na stadionach. O ile mniej kłopotu by było - ogrodzić im ładny kawałek terenu i zalegalizować ustawki jako dyscyplinę sportu. Ochrona czy policja nie byłaby potrzebna, bo po co? W pewnym sensie wracają do środowiska naturalnego i zachowań pierwotnych, a że tym razem nie chodzi o ogień...
Napisano
alez oczywiscie ze ochrona byla by potrzebna !
Zeby nikt nie stchorzyl i nie uciekl z pola walki - jak ktos daje w noge to chwytaja i nazat do kotla...
Napisano
Kol. Molnar. Sam jestem kibicem i wiem jak to z tym jest. I lepiej jak się leją w lesie niż żebyś przypadkiem dostał w zęby na stadionie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie