Skocz do zawartości

Prokurator Wolińska nie żyje

Louis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Z tego co wiem, ateiści są umieszczani" w przestrzeni czwartej, czyli otchłani", chyba że mają myśl STRZELISTĄ", w momencie śmierci i wtedy udają się wprost do NIEBA!!! /z pominięciem Sądu Ostatecznego/.
GW
Napisano
Ale z tego co wiem, Delikwentka była starozakonną", a więc zgodnie z regulaminem, pod piekło jak najbardziej podpada!!
GW
PS Ale może się mylę!!!!!
Napisano
O wiele za późno. Ciekawy jestem, ile by pożyła, gdyby była narodowości Arabskiej i miała na sumieniu obywateli Izraela a nie Polski.
Sądzę że Panowie z Mossadu odpalili by ją z 30 lat temu, nie czekając na sądy i ekstradycje.
Napisano
Pogrzeb / w obrządku żydowskim /miała tajny ", w którym uczestniczyło ok. 10 osób. Z Polski był prof. L. Kułakowski / przyjaciel Michnika - Szustera /, który jako student należał do grupy mówiącej o sobie: My studenci Uniwersytetu Warszawskiego, członkowie PZPR ".
Napisano
Po co wogóle o niej mówić ? Pamiętajmy co zrobiła, zapomnijmy, że dożyła sędziwej starości. Już w latach 90 powinna siedzieć i gnić. Taką osobę zdaję na zapomnienie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie