Hitboy64 Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 Ciekawe ile będzie wejść na na ten temat :DPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Hitboy64 21:59 15-10-2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 a ksiazke piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 Ja nie chcę mówić głośno, ale po każdej odsłonie Hit wchodzi ponownie i sprawdza czy na pewno miała miejsce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 taki sprytny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 15 Październik 2008 Autor Share Napisano 15 Październik 2008 Hehehe chyba został pobity rekord :D tyle wejść i 3 odpowiedzi w tak krótkim czasie :D bardziej popularny był chyba tylko wątek o tytule: " :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 zaraz napewno zablokuje i posprzata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 Mnie nie licz. Ja tutaj nie zaglądałem :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 Za rekord będzie medal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 A Profity jakies Bedą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 Ponoć wysyła każdemu po stówce za fatygę.... faxem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1000WATT Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 ..i dokłada wycieczkę w kosmos :)) ,ale tylko w jedną stronę;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 SPAMER!!!Na stos z nim!;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 Hitboy- poruszyłeś bardzo interesujące zagadnienie:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 Tak aż wzruszyłem się :))))))heh.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 eech -Hiciu już myślałem że mnie niczym nie zaskoczysz -myliłem sie myślałem że jesteś bardziej dojrzały Czytaj to "-szkoda czytać :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 [C]Hit[rus] :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 sprawdzasz reakcje na wpisy wywołujące ciekawosc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabor Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 Ja także uważam temat za bardzo interesujący i w pełni zgadzam się z wywodami założyciela wątku.PozdrawiamPrzemysław Gosiewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 Hitboy = traba...woytas = 2 traby :PPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Hitboy64 13:56 25-10-2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 23 Październik 2008 Share Napisano 23 Październik 2008 DZIWY się dzieją na forum. Moderatorzy dostają rum brum" ZDROW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 23 Październik 2008 Share Napisano 23 Październik 2008 Temat co prawda bardzo ciekawy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAT_MIH Napisano 24 Październik 2008 Share Napisano 24 Październik 2008 Mogłeś chociaż napisać skąd Ci przyszedł do głowy ten pomysł na takiego psikusa itd, a tak to sobie dużo nie poczytałem. Swoją drogą dużo tu takich postów w tematem mało rozwiniętym, wiec wlazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 25 Październik 2008 Autor Share Napisano 25 Październik 2008 Panowie... Panowie... Spokój, kto chce to zostaje a reszta jedzie dalej :DBRAT_MIH, chciałem zobaczyć ile osób wejdzie na ten wątek, który z zewnątrz ma wygląd jak ważna informacja od administracji :DOstatnio jak mi się nudziło to stanąłem przy wystawie sklepowej gdzie były wywieszone 2 kartki, i w szybie odbijało mi się to co się dzieje za mną, i udawałem, że wpatruje się w coś z wielkim zaciekawieniem :D po 10 minutach stało już 13 osób i każdy przechodzień zwalniał i przyglądał się :D a bardziej ciekawscy też zatrzymywali się i powiększali nieświadomie grupę która miała dalej zwabiać ludzi :DDlaczego to robię? :D nie wiem :DPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Hitboy64 13:56 25-10-2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 25 Październik 2008 Share Napisano 25 Październik 2008 Prosty wybór: do psychiatry lub na socjologie:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figurant Napisano 26 Październik 2008 Share Napisano 26 Październik 2008 Hitboy ,nie wiem czy jest sie z czego cieszyc ,inny za taki watek dostalby bana lub kartke... Moderatorem zostales z łapanki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi