Tankist Napisano 1 Październik 2008 Autor Share Napisano 1 Październik 2008 Dla wielbicieli sensacyj" z kotami w tlehttp://www.tvn24.pl/-1,1566906,0,1,lew-pantera-zobacz--co-grasuje-pod-krakowem,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 Ja myślałem że jakiś panzerkampfwagen a ty jakiś pchlarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 E tam, po tym jak Tankist odkrył polskiego" Tygrysa we Francji to już mnie nic nie zaskoczy ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 A ja myślałem, że nasze Pantery to tylko w Stanach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 tylko jedna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 Ot, trochę większy kotek sobie zrobił przechadzkę :)A jaki tam musiał się zrobić rejwach wśród miejscowych myśliwych :))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 Raczej wśród włascicielek pudelków i ratlerków.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 Pewnie jakiś skoksowany zbik ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 Łe tam ja mam owczarka oczywiście Niemieckiego :D i mi styka.pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 Tajemniczy drapieżnik spod Krakowa zapadł się pod ziemięhttp://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5757126,Tajemniczy_drapieznik_spod_Krakowa_zapadl_sie_pod.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tankist Napisano 2 Październik 2008 Autor Share Napisano 2 Październik 2008 Mało pantera, może nawet tygrys to był ( jest? )!A skoro zapadł sie pod ziemię, to do akcji powinien wkroczyć wiadomo kto". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruner0 Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 Ch Noris :))) ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 Pod ziemię" czyli na nas teraz pora :D kto ma taką dyskryminacje, że wszystko odrzuca a tylko na koty daje sygnał? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 Na miejscu był lekarz weterynarii gotowy do uśpienia zwierzęcia aby można je było następnie przetransportować w bezpieczne miejsce" tak a ci policjanci z TRG-21 mieli pociski usypiające, raz na zawsze.... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 Jesli był to tygrys to zaraz ktos napisze ze utopił sie w jeziorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 Dziś słuchałem w radiu, że 50 gliniarzy szuka tego kotka, oczywiście ze śmigłowcem. Ale że przerwali, to nic nie mówili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.