martian. Napisano 20 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2008 Po ostatnich zawirowaniach na forum w związku z rewelacjami Grossa, zauważyłem, że zabrakło na forum Pomsee'go. Od kąd jestem na forum nie widziałem tak długiej Jego absencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 witamdodam jeszcze ,że od jakiegoś czasu nie widziałem też Pumy bądź przeoczyłem jakiś jego wpis ...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 Ja dawno nie widziałem wars98 i jaca2003 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 Każdy ma prawo do odrobiny prywatności :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 a czy jaca nie został odstrzelony(dostał bana)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 wrs98 też chyba dostał bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 wars98 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 Uwaga! Podobno Pik 78 się loguje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 A pan Pokemon? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 żartowałem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 Ale macie problem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 22 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2008 Pokemon Ty niewdzięczniku jeden Ty;)http://www.odkrywca-online.com/znikniecie-pokemona,526430.html#526430 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 No właśnie :)Człowiek chciał trochę odpocząć sobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 jaca2003 dostał bana , pewnie działa pod innym nickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 No i gdzie ten Pomsee??? Faktycznie dawno się nie odzywał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ms Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 Wyszedł z domu i nie wróciłhttp://www.ktokolwiekwidzial.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 Pomsee obiecal mi fotki ze stanu wojennego - moze ich szuka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 moze współpracował z SB i stąd te fotki woytas? :Da teraz tajemnicze zniknięcie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 28 Styczeń 2008 Share Napisano 28 Styczeń 2008 Sugerujecie że to może pomsee strzelał w lesie z mgiety? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Styczeń 2008 Share Napisano 28 Styczeń 2008 albo go dopadl mroczny kosiarz... ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 28 Styczeń 2008 Share Napisano 28 Styczeń 2008 a moze pojechal na ferie:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 28 Styczeń 2008 Share Napisano 28 Styczeń 2008 A mnie się wydaje, że liże rany po starciu w jednym z wątków z chłopakami co to w bardzo charakterystyczny sposób mają zwyczaj zamawiać pięć piw". Nie sądzę natomiast aby to On był tym, który w tym lesie z tej MG-ty... Bo to poważny człowiek był i pewnie zdawał sobie sprawę, że w tym naszym dziwnym i dość mocno ........ kraju [gdzie morze jest na północy a góry na południu] i gdzie obowiązuje w tym temacie" najsurowsze prawo w Europie można się bawić w te klocki.Osobiście mi go brakuje na forum, bo zawsze sobie ceniłem Jego wyważone i przemyślane wypowiedzi.balans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 28 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2008 Mnie też brakuje Jego ie zawsze" wyważonych uwag w kwestiach społeczno-polityczno-historycznych, a także i dużej wiedzy na te tematy. Pomimo wielu antagonizmów w tych zagadnieniach, zawsze miło było z Nim polemizować. No i oczywiście epoka napoleońska..... Może ktoś zna Go osobiście i wie co u Niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Panowie dziękuję za miłe słowa, nie spodziewałem się tego :)Z obecnosci na forum wytrąciła mnie paskudna choroba ale juz na szczęscie po wszystkim.Martian, wysłałem Ci zaległego maila.Pozdrowienia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 No milo, ze kolega powrocil z zaswiatow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.