Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bocian z młodymi,pewnie wyleciał z gniazda:)
Kiedyś w środku lasu,na polance na gałęzi wisiały łyżwy saneczkowe.Do najbliższej miejscowości z 5km,ciekawe kto je tam powiesił?

Napisano
Witam!
Kol.Spalice te fiolki to nei czasem coś do odkażania ? Były w takich metalowych zielonych pudełeczkach w kształcie walca. Kojarzą mi się z wojska...Coś dzwonie ale nie wiadomo gdzie..
Napisano
Kol.Barson1,fiolki znalazłem w niemieckim śmietniku.Były tam odkażalniki ale w proszku.Po za tym dużo buteleczek po lekach,maściach itp.Szklane lejki,potłuczony sprzęt laboratoryjny,probówki,fiolki itp.
Pozdrawiam,Tomek
Napisano
Poszedłem sobie na spacerek po lesie....głęboki duży sygnał... pół godziny kopania....dziura że cho cho.....ręką wyczułem rant ....jakby skrzynka.....okazało się że to komunistyczna kasetka na pieniądze z wyłamanym zamkiem...pusta ma się rozumieć.....kto ją tak głęboko zakopał????komu się chciało??
  • 5 weeks later...
Napisano
Jeszcze jedno, wał pomorski okop do najblizszej wioski 5km , do nablizszej drogi 1500 metrów,srodek wielkiego lasu, w okopie ładny sygnał na metal, około 80cm i co? puszka 750ml po piance do osadzania okien w sprey, od razu się stamtąd zwinełem
  • 1 month later...