vis1939 Napisano 15 Marzec 2012 Share Napisano 15 Marzec 2012 Nie,4 kostki czystej fantazji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosz Napisano 16 Marzec 2012 Share Napisano 16 Marzec 2012 ile kolego te 4 mydełka razem ważyły?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny bocian Napisano 16 Marzec 2012 Share Napisano 16 Marzec 2012 ciekawe czy poniemieckie ?to sie obłowili chłopaki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winiu21 Napisano 18 Marzec 2012 Share Napisano 18 Marzec 2012 Można wrzucić zdjęcia z bliska tych fantów :D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spalice Napisano 19 Marzec 2012 Share Napisano 19 Marzec 2012 Bocian z młodymi,pewnie wyleciał z gniazda:)Kiedyś w środku lasu,na polance na gałęzi wisiały łyżwy saneczkowe.Do najbliższej miejscowości z 5km,ciekawe kto je tam powiesił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spalice Napisano 19 Marzec 2012 Share Napisano 19 Marzec 2012 Takich fiolek na kilogramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spalice Napisano 19 Marzec 2012 Share Napisano 19 Marzec 2012 Foremki dentystyczne Dr.Lipmann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spalice Napisano 19 Marzec 2012 Share Napisano 19 Marzec 2012 Wraz z zębami Hansa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spalice Napisano 19 Marzec 2012 Share Napisano 19 Marzec 2012 W kpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spalice Napisano 19 Marzec 2012 Share Napisano 19 Marzec 2012 Może nie wykopany,ale ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spalice Napisano 19 Marzec 2012 Share Napisano 19 Marzec 2012 Kość mamuta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 21 Marzec 2012 Share Napisano 21 Marzec 2012 Witam!Kol.Spalice te fiolki to nei czasem coś do odkażania ? Były w takich metalowych zielonych pudełeczkach w kształcie walca. Kojarzą mi się z wojska...Coś dzwonie ale nie wiadomo gdzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velmont66 Napisano 21 Marzec 2012 Share Napisano 21 Marzec 2012 dozymetr dp 70 m :D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 21 Marzec 2012 Share Napisano 21 Marzec 2012 Ot miło mądrego posłuchać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spalice Napisano 21 Marzec 2012 Share Napisano 21 Marzec 2012 Kol.Barson1,fiolki znalazłem w niemieckim śmietniku.Były tam odkażalniki ale w proszku.Po za tym dużo buteleczek po lekach,maściach itp.Szklane lejki,potłuczony sprzęt laboratoryjny,probówki,fiolki itp.Pozdrawiam,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 21 Marzec 2012 Share Napisano 21 Marzec 2012 2011 :DPozdrawiam, K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawgo Napisano 23 Marzec 2012 Share Napisano 23 Marzec 2012 Poszedłem sobie na spacerek po lesie....głęboki duży sygnał... pół godziny kopania....dziura że cho cho.....ręką wyczułem rant ....jakby skrzynka.....okazało się że to komunistyczna kasetka na pieniądze z wyłamanym zamkiem...pusta ma się rozumieć.....kto ją tak głęboko zakopał????komu się chciało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 22 Kwiecień 2012 Share Napisano 22 Kwiecień 2012 Można powiedzieć że normaChoć nigdy nie patrzyłem czy świeże" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vantar Napisano 22 Kwiecień 2012 Share Napisano 22 Kwiecień 2012 rozumiem że puste opakowania :D bo takie trafiały mi się :)ale aby tak nie używane? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 22 Kwiecień 2012 Share Napisano 22 Kwiecień 2012 A mnie się trafiały na skraju lasy zużyte i raz jak z dalsza nie widziałem co to jest to się tego tyknąłem, błeeeeeeeeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 22 Kwiecień 2012 Share Napisano 22 Kwiecień 2012 Wystarczy wejść na rewiry przydrożnych pań lekkich obyczajów i można to taczkami wywozić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 22 Kwiecień 2012 Share Napisano 22 Kwiecień 2012 Ekwipunek strażniczek leśnych dróg...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leonard17 Napisano 27 Kwiecień 2012 Share Napisano 27 Kwiecień 2012 10 lat temu kupiłem sobie pierwszy upragniony wykrywacz Penelekktronik czy jakos tak, co ja się wtedy nakopałem szok, na 100 sygnałów 99 było do kamieni.......ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leonard17 Napisano 28 Kwiecień 2012 Share Napisano 28 Kwiecień 2012 Jeszcze jedno, wał pomorski okop do najblizszej wioski 5km , do nablizszej drogi 1500 metrów,srodek wielkiego lasu, w okopie ładny sygnał na metal, około 80cm i co? puszka 750ml po piance do osadzania okien w sprey, od razu się stamtąd zwinełem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuszek Napisano 31 Maj 2012 Share Napisano 31 Maj 2012 (Lubuskie)Piękny sygnał. Komu to się chciało targać do lasu i zakopywać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi