pawel888 Napisano 10 Styczeń 2012 Share Napisano 10 Styczeń 2012 Gizeh- na pewno torebka jednej ze strażniczek które stoją przy co drugim wjeździe do lasu przy tej trasie, która to nosi nazwę kurwensztrase" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morek Napisano 10 Styczeń 2012 Share Napisano 10 Styczeń 2012 Srodek lasu,ledwo widoczna stara zarośnięta droga,piękny sygnał ....tabliczka z napisem zakaz kąpieli"-moja mina kumpel wył ze śmiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gizeh Napisano 11 Styczeń 2012 Share Napisano 11 Styczeń 2012 Raczej na pewno, nie każda kobieta nosi w torebce poza kosmetykami tyle paczek prezesów, chusteczki i grosik na szczeście :) Portmonetka była całkiem pusta, żadnych papierów. Widocznie jakiś gość chciał szybko zarobić, wyrwał torebkę i zwiał w głąb lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 11 Styczeń 2012 Share Napisano 11 Styczeń 2012 Indywidualny pakiet przeciwchemiczny w torebce nie pozostawia wątpliwości czym para się właścicielka.Lepiej w tym rejonie już nie kop,może się skończyć tak: http://www.youtube.com/watch?v=vIaKMjB8IE0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 11 Styczeń 2012 Share Napisano 11 Styczeń 2012 Później jeszcze się będziesz musiał tłumaczyć co o tym myślisz :) http://www.cda.pl/video/2219675/O-prostytutkach-slow-kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 12 Styczeń 2012 Share Napisano 12 Styczeń 2012 Pełny las niedaleko wrześniowe stanowiska wykopałem już saperką dół prawie leżąc.Wróciłem po łopatę do auta,dół prawie do pasa wykopałem czuję okrągłe zarysy przedmiotu w dłoni.Kilka epitetów.Zakopałem dół.Wiadro do góry dnem.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_K Napisano 12 Styczeń 2012 Share Napisano 12 Styczeń 2012 Z listopada 2011 , idziemy sobie po lasku,w okolicach Wrocławia , już dosyć ładnie przetrzepanym , nagle okopy no to cyk idziemy idziemy , sygnał głeboko głeboko hełm ruski i 2 rurki od PZF , no dobrze to idziemy dalej , sygnał jak jasna cholera , szeroki na 2m długi na 4 , a to wszystko w zakopanym okopie , więcej mówić nie trzeba - od razu nam się zaświeciło , stanowisko ckmu było , zakopali z zawwartościa i jeszcze dorzucili z okolicy :) no to do dzieła , metra , półtora gdzieś , jest - patrzę no lawet od mg nie ma opcji laweta... kopie jakaś duża - no to pewnie od paczka , niee no za duża ... w koncu okazało się około 500kg złomu stalowego , ladne pieniądze za to na skupie były ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikami Napisano 11 Luty 2012 Share Napisano 11 Luty 2012 Stara grobla niemieckie pozycje ze stycznia 1945r. dwa dołki tuż przy niej, nagle sygnał, że ho ho no to wbijam saperkę i rozlega się taki głuchy dźwięk no myślę sobie to musi być to, wreszcie trafiłem mój pierwszy hełm i ryje dalej już rękami, co by nie uszkodzić w końcu czuje pod palcami ten obły kształt i rwę do góry, a tu taki kask wyskoczył:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek825 Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 Las , w lesie ziemianki i koło ziemianki wyszedł taki jednoślad. Myślałem że to BMW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek825 Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek825 Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 Naklejka mi się najbardiej spodobała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek825 Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 WFM 1961 rok produkcji . Zachowała się tabliczka znamionowa i tablica rejestracyjna nawet . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek825 Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 Uśmialiśmy się z kolegą po pachy .Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MłodyPolska Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 Do tego był to mój 1 fant", którego odkopałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 W lesie sobie leżała buteleczka wypełniona po brzegi, ... pomyślałem na pewno to nie żaden mocz ;] i tym bardziej oranżada ... otwieram ... wącham czysta ROPA ;] - sieee przyda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guzicznikniks Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 No to teraz się uśmiejecie, choć ktoś zapewne i płakał...Kilka lat temu ciekawe pobojowisko, wchodzę na ścięty jakis czas wcześniej las sosnowy, sygnał duży pod pniem sosny.Kopie, a tu miedzy korzeniami słoik. Odkrecam zakrętkę, w środku woreczek foliowy a w woreczku jakiś susz (jaki - sami się domyślcie;) Biedak ukrył swoje zioła w lesie, niefortunnie las zostal ścięty i słoik poleżał pare ładnych miesięcy nim go znalazłem. Jako że nie palę trafił z powrotem do ziemi, może ktos następny go znajdzie i sie ucieszy :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 13 Marzec 2012 Share Napisano 13 Marzec 2012 guzicznikniks podaj namiary:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 13 Marzec 2012 Share Napisano 13 Marzec 2012 Dmuchana lala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolosvobis Napisano 15 Marzec 2012 Share Napisano 15 Marzec 2012 jestem tu nowy,nie wiem czemu ,ale nie moge załozyc swojego watku ,wiec sie podłacze.depozyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolosvobis Napisano 15 Marzec 2012 Share Napisano 15 Marzec 2012 lasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolosvobis Napisano 15 Marzec 2012 Share Napisano 15 Marzec 2012 puszka i manierka .ale w puszce cos zawiniete w szmate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolosvobis Napisano 15 Marzec 2012 Share Napisano 15 Marzec 2012 az nas oslepiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolosvobis Napisano 15 Marzec 2012 Share Napisano 15 Marzec 2012 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolosvobis Napisano 15 Marzec 2012 Share Napisano 15 Marzec 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 15 Marzec 2012 Share Napisano 15 Marzec 2012 4 kostki mydła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi