nunki Napisano 1 Wrzesień 2015 Share Napisano 1 Wrzesień 2015 melduje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichailPiss Napisano 1 Wrzesień 2015 Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Melduję się posłusznie!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVICIA Napisano 1 Wrzesień 2015 Share Napisano 1 Wrzesień 2015 zobaczcie post sprzed 5-ciu lat , boję się o co będą pytać ludzie w 2032 http://odkrywca.pl/kapsel-pewex,676639.html , z drugiej strony to co nas teraz denerwuje kiedyś może okazać się cenne niebywale - może nie pomstujmy tylko je zbierajmy.Czołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 1 Wrzesień 2015 Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Hebda niestety w waciaku zrobiła się dziura(foto) i nie dość że wiało na klatę,to ogórki wystawały.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnamamba Napisano 1 Wrzesień 2015 Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Melduje sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo12345 Napisano 1 Wrzesień 2015 Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Melduję się na rozkaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 2 Wrzesień 2015 Share Napisano 2 Wrzesień 2015 Czas na podsumowanie tegorocznej edycji.major pokemon (dowódca plutonu)kapitan Woodhaven (z-ca dowódcy, kwatermistrz)podporucznik Hebda (adiutant)sierżant karpik ( dowódca I drużyny)st.sierżant zbyniek (dowódca II drużyny)sierżant GeneralRemek (dowódca III drużyny)st.sierżant michal1514 (dowódca IV drużyny)plutonowy Poszukiwacz bunkrów (dowódca V drużyny)st.sierżant sonicsquad (kapelan)st.sierżant niktsierżant cumasierżant sidzoksierżant pikamisierżant Kuba 115sierżant Damian 84sierżant vis1939plutonowy Swiety 82plutonowy Welesplutonowy Honekerplutonowy szczurek_1979plutonowy morekplutonowy jan-80kapral kokeshkapral 8total4kapral Człowiek śniegukapral czarnykotkapral blackdog68kapral martinikapral traper6kapral blo 39kapral dżihadkapral danieloffkapral beerokapral RyB@14kapral Hitboy64kapral Mirek 69kapral Pit_100kapral aslvkapral patton12kapral buli101kapral ktos451kapral damianq123kapral tygrothkapral MichailPiss-kapral szydlo 1starszy strzelec sylwekkrawczyk (poeta)starszy strzelec Daro Shadowstarszy strzelec Stock84starszy strzelec Tradytorstarszy strzelec andzystarszy strzelec rafal_etzstarszy strzelec Cronosstarszy strzelec Tuszekstarszy strzelec steellstarszy strzelec lukasz998starszy strzelec eksplorator1995starszy strzelec michal1514starszy strzelec szydlo1starszy strzelec patton12starszy strzelec plr78starszy strzelec zadorastarszy strzelec YARDstarszy strzelec PoszukiwaczZlotastarszy strzelec nunkistarszy strzelec VVICIAstarszy strzelec czarnamambaDo zobaczenia za rok !!! ;-)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 22:15 02-09-2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 2 Wrzesień 2015 Share Napisano 2 Wrzesień 2015 Będę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 2 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2015 Również dziękuję wszystkim za udział w tegorocznej edycji i zapraszam pozostałych za rok-nigdy nie jest za późno.Do godziny zero (2032 rok) pozostało 17 lat kochani :)Myślę, że kwatermistrz zorganizuje nam na ten czas jakąś wojskową grochówkę z wkładką i ciut okowity się znajdzie :)Przybyli na miejsce mają prawo założyć tego dnia mundur ze stosownymi dystynkcjami, ale uwaga: za kilka lat jak zostanę Marszałkiem Polski zaczniemy odliczanie do tyłu: za przeoczenie zalogowania się w dniu 1 września danego roku, będzie jedna belka w dół a więc stopniowa degradacja :)Nie ma żartów: do zobaczenia za rok!Spocznij!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szydlo1 Napisano 2 Wrzesień 2015 Share Napisano 2 Wrzesień 2015 Ja z nieśmiałymi zapytaniem do naczelnego dowództwa odnośnie awansu,bo jak wiadomo nie matura lecz chęć szczera .....,to ja sie zapytać chciałem czy cos stanęło na drodze mej kariery czy to tylko nie dopatrzenie w intendenturze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 2 Wrzesień 2015 Share Napisano 2 Wrzesień 2015 Lista awansów poprawiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 2 Wrzesień 2015 Share Napisano 2 Wrzesień 2015 Dowody wdzięczności doszły? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 2 Wrzesień 2015 Share Napisano 2 Wrzesień 2015 Dla mnie jest jakieś małe miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 2 Wrzesień 2015 Share Napisano 2 Wrzesień 2015 Za późno :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 2 Wrzesień 2015 Share Napisano 2 Wrzesień 2015 :( Nie dałem rady..tak to jest jak się wczasuje ze słabym zasięgiem internetowym..Za rok obiecuję poprawę..Czołem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 3 Wrzesień 2015 Share Napisano 3 Wrzesień 2015 No własnie-wszystko przez ten dziadowski zasięg internetu.Ale w razie w mogę być jeńcem. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szydlo1 Napisano 3 Wrzesień 2015 Share Napisano 3 Wrzesień 2015 Dziękuje serdecznie ku chwale ojczyzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 18 Listopad 2015 Share Napisano 18 Listopad 2015 Nic się nie działo u nas, więc jeździłem po świecie z moją legią cudzoziemską. Nadchodzi jednak czas walki;) Wróciłem i na początek proponuje mały pucz. Zwierzchnika i ministra uroczyście wyprowadzić!!;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 31 Sierpień 2016 Share Napisano 31 Sierpień 2016 Czołem żołnierze !!!!! Kapitan Woodhaven na posterunku.Melduję się z Woodhaven ( to taka wioska w NYC ). Czekamy na Was 24 h.Kto się spóźni do raportu ..... ten odczyta apel smoleński. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plr78 Napisano 31 Sierpień 2016 Share Napisano 31 Sierpień 2016 Kapitanie ! Melduję się na rozkaz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plr78 Napisano 31 Sierpień 2016 Share Napisano 31 Sierpień 2016 Ten apel jednak mnie wystraszył ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 31 Sierpień 2016 Share Napisano 31 Sierpień 2016 Melduje sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 31 Sierpień 2016 Share Napisano 31 Sierpień 2016 sierżant cuma melduje się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 31 Sierpień 2016 Share Napisano 31 Sierpień 2016 Wood na posterunku, to i ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnamamba Napisano 31 Sierpień 2016 Share Napisano 31 Sierpień 2016 Melduje się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi