Samuraj77 Posted October 24 Posted October 24 Mam pytanie o ten rengraf kto pomoze mi go wycenic. Dziekuje
0 adamus73 Posted October 24 Posted October 24 W latach 80tych do kupienia w sklepach z dewocjonaliami za 500 zł.
0 kazioW24 Posted October 24 Posted October 24 O zaraz będzie zabawa, przycupnę ,sam nie mam do tego zdrowia.
0 sebek1974 Posted October 24 Posted October 24 Przecież wiadomo nie od dziś że to drogie rzeczy są.:(
0 Kee Posted October 24 Posted October 24 20 minut temu, kazioW24 napisał: O zaraz będzie zabawa, przycupnę ,sam nie mam do tego zdrowia. Wycena takich rzeczy to nie zabawa. Tutaj wchodzą w grę grube pieniądze. Nawet € lub $
0 Erih Posted October 24 Posted October 24 1 godzinę temu, adamus73 napisał: W latach 80tych do kupienia w sklepach z dewocjonaliami za 500 zł. Przed denominacją.
0 Cyrograf15 Posted October 24 Posted October 24 Bjar chyba jeszcze nie wie, albo szuka innego dojścia aby po taniości za Bitcoins lub dwa kupić. Wojtek
0 kazioW24 Posted October 27 Posted October 27 E coś słabo tym razem poszło chyba wszyscy groby sprzątają i na głupoty szkoda czasu, chłopak nie dostał lekcji ma szczęście ciekawe czy zrozumie.
0 bjar_1 Posted October 27 Posted October 27 Wystaw na Ebay, to nie som tanie rzeczy. Gratulacje, zawsze chciałem taki mieć.
0 Tomasz70 Posted October 27 Posted October 27 W dniu 24.10.2025 o 16:04, Samuraj77 napisał: Mam pytanie o ten rengraf kto pomoze mi go wycenic. Dziekuje Odpowiedź na to pytanie mniej więcej już masz. To raz. Dwa - ryngraf, nie rengraf. Trzy - Adamus wskazał właściwy trop, w zakresie wskazania okresu z jakiego pochodzi. Producent to najprawdopodobniej grawer Bogusław Niedźwiecki z Warszawy, działający od 1972. Cztery - dewocjonalia i cepelia patriotyczna idealnie pasowała na boazerię w przedpokoju. Listonosz, hudraulik i inkasent gazowni od razu wiedzieli, że należy się szacunek temu domowi...
0 adamus73 Posted October 27 Posted October 27 13 minut temu, Tomasz70 napisał: Odpowiedź na to pytanie mniej więcej już masz. To raz. Dwa - ryngraf, nie rengraf. Trzy - Adamus wskazał właściwy trop, w zakresie wskazania okresu z jakiego pochodzi. Producent to najprawdopodobniej grawer Bogusław Niedźwiecki z Warszawy, działający od 1972. Cztery - dewocjonalia i cepelia patriotyczna idealnie pasowała na boazerię w przedpokoju. Listonosz, hudraulik i inkasent gazowni od razu wiedzieli, że należy się szacunek temu domowi... Z tą boazerią to niezłe trafienie... a ryngraf kupilem w roku 1982, w Częstochowie, kosztował ówczesne 500 zł.
Question
Samuraj77
Mam pytanie o ten rengraf kto pomoze mi go wycenic. Dziekuje
12 answers to this question
Recommended Posts