Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To był pewnie człowiek-bizon, którego pierwiastek humanoidalny zechciał pożywić się białkiem pierwiastka animalnego.

M.

Napisano
3 godziny temu, bodziu000000 napisał:

(samozjadanie) to naturalny, biologiczny proces recyklingu komórkowego, w którym organizm usuwa uszkodzone komórki, białka i patogeny, wykorzystując je do regeneracji i produkcji energii
Napisano (edytowane)
23 godziny temu, bodziu000000 napisał:

I zaraz będą cła na Francję 

Sikorski powinien namiestnikowu USA w Warszawie już dawno dać na bilet do domu.  Co bym mu nie przypomniał: "po czterech miesiącach rządów PiS Polska odchodzi od murzyńskości w relacjach z USA". Jak na dzień dzisiejszy to murzyńskość ma się dobrze.

Edytowane przez fala
Napisano
5 godzin temu, bodziu000000 napisał:

Brakuje tych śmiesznych odźwiernych z tyczka w kręgosłupie jak na Kremlu 

Napisano
1 godzinę temu, Jedburgh_Ops napisał:

Lutnick - stara dobra sowiecka szkoła. W czasach ZSRR ruscy zapewniali demoludowski ciemnogród, że w ZSRR wszystkiego mnogo, także pomarańczy, bo one u nich rosną.

Nie jestem fanem teorii spiskowych, ale czasem mam wrażenie, że cała obecna wierchuszka w USA( w tym oranż) doszła do władzy dzięki pewnym ludziom/ kręgom/ może państwom i są teraz tylko pionkami w pewnym projekcie finansowo- politycznym.

6aAvaGo3fUZUG1eN.jpg

Napisano
52 minuty temu, karpik napisał:

Nie jestem fanem teorii spiskowych, ale czasem mam wrażenie, że cała obecna wierchuszka w USA( w tym oranż) doszła do władzy dzięki pewnym ludziom/ kręgom/ może państwom i są teraz tylko pionkami w pewnym projekcie finansowo- politycznym.

Podstawowe fakty:

● teść Trumpa Miloš Zelníček → agent czechosłowackiej bezpieki StB
● pozwolenie na wyjazd córki Zelníčka (czyli żony Trumpa) na Zachód → tylko dzięki koneksjom w StB
● dzięki ślubowi z Ivaną Zelníčkovą i koneksjom w StB Trump dostaje pozwolenie na podróżowanie po wschodniej stronie „Żelaznej Kurtyny”. W 1987 roku Trump jest w Moskwie i Petersburgu
● eks-mjr KGB Jurij Szwiec informuje, że właśnie w 1987 roku Trump zostaje agentem KGB o pseudonimie Krasnow
● KGB wobec Trumpa w ZSRR stosuje technikę zwaną „bombardowaniem miłością” → Trump ma do dyspozycji prostytutki (informuje o tym agent MI6 Christopher Steele)
● seria bankructw żałosnego nieudacznika Trumpa
● zgłasza się do niego w USA Feliks Michajłowicz Szeferowski → syn Michaiła Szeferowskiego, czyli prawej ręki szefa rosyjskiej mafii Siemiona Mogilewicza związanego z KGB
● Feliks Michajłowicz Szeferowski prał w USA miliardy USD
● 2004 r. → Trump po raz kolejny bankrutuje
● 2008 r. → syn Trumpa Donald Trump Jr. powiedział, że rosyjskie pieniądze zawsze ratowały biznesy ojca i były aż nieproporcjonalnie duże w stosunku do własnych amerykańskich pieniędzy Trumpów

Napisano
9 minut temu, Jedburgh_Ops napisał:

Nawet jeśli rząd ma jakieś pole manewru to czy w takim przypadku jak ten powinien się wtrącać? Nie jestem pewien czy taka ingerencja wyjdzie nam na dobre