Jedburgh_Ops Posted February 28 Posted February 28 (edited) 2 godziny temu, bodziu000000 napisał: Coraz częściej i coraz więcej osób nie boi się definiowania zawodu tej osoby. Zgodnie ze stanem faktycznym, bo tu się nie da dorobić ideologii do faktu. Edited February 28 by Jedburgh_Ops
Czlowieksniegu Posted February 28 Posted February 28 Panie i Panowie... zlitujcie się. Pomijam, że wg mnie, to zdjęcie wygląda na fake.
pawel_breslau Posted February 28 Posted February 28 Prezydent USA Donald Trump stwierdził, że "bardzo lubi" Aleksandra Łukaszenkę i ma dobre stosunki z Białorusią. Pytanie o normalizację stosunków z tym krajem Trump usłyszał od jednego z dziennikarzy przed wylotem do Teksasu. https://wiadomosci.onet.pl/swiat/bardzo-lubie-lukaszenke-donald-trump-zaskoczyl-w-sprawie-bialorusi/64t2msj
Czlowieksniegu Posted February 28 Posted February 28 2 minuty temu, pawel_breslau napisał: Prezydent USA Donald Ale... kogo zaskoczył? Pytam, bo widać autorowi artykułu uciekło, że John Coale, czyli doradca DT ds Białorusi w samych superlatywach się o Łukaszence wypowiada, w grudniu 2025, w ramach negocjacji dotyczących więźniów politycznych, Waszyngton zniósł część sankcji wobec Białorusi. Pomijam, stan umysłu DT...
Czlowieksniegu Posted Monday at 08:32 AM Posted Monday at 08:32 AM Napisałem ja, napisał bodziu... A teraz napisał Trump "STANY ZJEDNOCZONE AMERYKI NIGDY NIE POZWOLĄ RADYKALNIE LEWICOWEJ (...) FIRMIE DYKTOWAĆ, JAK NASZE WIELKIE WOJSKO WALCZY I WYGRYWA WOJNY! Ta decyzja należy do WASZEGO DOWÓDCY NACZELNEGO i wspaniałych przywódców, których mianuję do kierowania naszymi siłami zbrojnymi" - napisał Trump w swoim profilu Truth Social. "Lewicowi wariaci z Anthropic popełnili KATASTROFALNY BŁĄD, próbując SZANTAŻOWAĆ Departament Wojny i zmusić go do przestrzegania ICH REGULAMINU UŻYTKU zamiast naszej Konstytucji. Ich egoizm naraża ŻYCIE AMERYKANÓW, nasze wojska i nasze bezpieczeństwo narodowe na niebezpieczeństwo" - dodał.
karpik Posted Monday at 08:41 AM Author Posted Monday at 08:41 AM 5 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Napisałem ja, napisał bodziu... A teraz napisał Trump "STANY ZJEDNOCZONE AMERYKI NIGDY NIE POZWOLĄ RADYKALNIE LEWICOWEJ (...) FIRMIE DYKTOWAĆ, JAK NASZE WIELKIE WOJSKO WALCZY I WYGRYWA WOJNY! Ta decyzja należy do WASZEGO DOWÓDCY NACZELNEGO i wspaniałych przywódców, których mianuję do kierowania naszymi siłami zbrojnymi" - napisał Trump w swoim profilu Truth Social. "Lewicowi wariaci z Anthropic popełnili KATASTROFALNY BŁĄD, próbując SZANTAŻOWAĆ Departament Wojny i zmusić go do przestrzegania ICH REGULAMINU UŻYTKU zamiast naszej Konstytucji. Ich egoizm naraża ŻYCIE AMERYKANÓW, nasze wojska i nasze bezpieczeństwo narodowe na niebezpieczeństwo" - dodał. Niemożliwe. Wielbiciel dyktatury chce sterować ręcznie prywatnymi firmami? Potrzymaj mi indeksy. Do zobaczenia przy słupkach na koniec roku.
Jedburgh_Ops Posted Tuesday at 12:36 PM Posted Tuesday at 12:36 PM 3 godziny temu, bodziu000000 napisał: Związek zawodowy prostytutek byłej Jugosławii będzie miał to wiekopomne zdjęcie w gabinecie prezeski.
maku44 Posted Tuesday at 05:40 PM Posted Tuesday at 05:40 PM 21 godzin temu, bodziu000000 napisał: Tylko patrzeć, jak pojawi się zakaz publikacji jego wystąpień. Tylko autoryziwane streszczenia.
Jedburgh_Ops Posted Thursday at 12:53 AM Posted Thursday at 12:53 AM Zdrowie psychiczne Trumpa budzi wątpliwości. „Bełkoczący błazen. Zniszczy kraj”
Czlowieksniegu Posted Thursday at 08:06 PM Posted Thursday at 08:06 PM Donald Trump ogłosił dymisję szefowej departamentu bezpieczeństwa krajowego Kristi Noem, odpowiedzialnej między innymi za ICE. Obejmie teraz stanowisko specjalnego wysłannika w ramach projektu Fortress America. :-)
fala Posted Thursday at 10:14 PM Posted Thursday at 10:14 PM 10 godzin temu, bodziu000000 napisał: Kłamliwa, skorumpowana , tępa sucz... musiała u naszych pisowców nauki pobierać. https://ca.video.search.yahoo.com/search/video?fr=yfp-t&p=Kristi+Noem+plane#id=4&vid=5a0f088e7f41ab6ba2122b93b95f2016&action=click
Jedburgh_Ops Posted Thursday at 10:34 PM Posted Thursday at 10:34 PM 18 minut temu, fala napisał: skorumpowana [...] sucz... Zrobienie ust marki ponton kosztuje.
Recommended Posts