karpik Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Szwedz też na cenzurowanym. Wczoraj gdzieś mi śmigło, że chce usunięcia Hiszpanii z NATO. Chyba chodzi o ich "antysemityzm".
Czlowieksniegu Napisano %s o %s Napisano %s o %s 6 minut temu, karpik napisał: chce usunięcia Hiszpanii z NATO Nie.... o 2 % PKB na obronność.
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s Godzinę temu, Czlowieksniegu napisał: Ale można w ciemno przyjąć, że DTrump pokaże, nie tylko werbalnie, czy i co myśli o Komitecie Noblowskim, gdzie przy okazji oberwie się Szwedom. Pierwszy akt furii pacjenta już jest.
formoza58 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 5 godzin temu, Jedburgh_Ops napisał: Nobla nie budiet. Ano nie...
M164U2 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 23 minutes ago, formoza58 said: Braking News: Z powodu upolitycznionej decyzji norweskiego komitetu przyznającego Pokojową Nagrodę Nobla, Disney zaczął usuwać wizerunki Olafa, uroczego bałwanka, ze wszystkich swoich filmów i kreskówek. Ponadto Szwecja przygotowuje się na skutki nowych ceł na wypadek, gdyby pomylono ją z Norwegią.
Czlowieksniegu Napisano %s o %s Napisano %s o %s 6 minut temu, M164U2 napisał: Szwecja przygotowuje się na skutki nowych ceł Obstawiamy, jakie % wchodzą w grę? Bo, że by chciał, to oczywista oczywistość...
Czlowieksniegu Napisano %s o %s Napisano %s o %s bjar- myślałem, że sobie z nas jaja robisz, jak b. często masz w zwyczaju. Stąd Cię przepraszam- to się dzieje na serio...
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 4 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: Obstawiamy, jakie % wchodzą w grę? Bo, że by chciał, to oczywista oczywistość... Zanim o percentage'u to najpierw będzie musiał się dowiedzieć, kto przyznaje Nagrodę Nobla - Norwegia, Szwecja, czy Dania, bo kto wie, może Finlandia? W każdym razie gdzieś w tych okolicach, a potem weźmie się za obmyślanie percentage'u.
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 5 godzin temu, formoza58 napisał: Ano nie... Stany Zjednoczone są skompromitowane na wiele stuleci. Jeden chory człowiek doprowadził do tego, że USA przez wieki będą pośmiewiskiem w bantustanach III Świata.
fala Napisano %s o %s Napisano %s o %s 4 godziny temu, bjar_1 napisał: Rano zamierzam pojechać na trzy dni w Appalachy zaczynając od Maine i na południe, zobaczę naocznie co się tam wyprawia. Może mnie nie nie deportują.
Jedburgh_Ops Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu O tym miał się nikt nie dowiedzieć. Ale Trump opublikował prywatną wiadomość w sieci Donald Trump zamieścił w sieci wpis, w którym wywiera presję na prokuratorkę generalną, aby ta zajęła się jego "wrogami". Jak się okazuje, stało się tak przez pomyłkę. Miała to być bowiem wiadomość prywatna. W sumie uczciwy pacjent - walnął sobie samolocik w klapie w celu pokazania, że odleciał już dawno.
canabis.dw Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu (edytowane) Prezydent USA Donald Trump oświadczył w piątek, że tegoroczna laureatka Pokojowej Nagrody Nobla, wenezuelska opozycjonistka Maria Corina Machado, zadzwoniła do niego i powiedziała mu, że przyjmuje wyróżnienie na jego cześć, bo na nie zasłużył. — Osoba, która faktycznie dostała Nagrodę Nobla, zadzwoniła dzisiaj do mnie i powiedziała: przyjmuję to na cześć pana, bo pan naprawdę na to zasłużył. To bardzo miłe. Ale nie powiedziałem: to daj mi ją (nagrodę). Sądzę, że mogłaby Edytowane 13 godzin temu przez canabis.dw 1
karpik Napisano 12 godzin temu Autor Napisano 12 godzin temu 53 minuty temu, canabis.dw napisał: Prezydent USA Donald Trump oświadczył w piątek, że tegoroczna laureatka Pokojowej Nagrody Nobla, wenezuelska opozycjonistka Maria Corina Machado, zadzwoniła do niego i powiedziała mu, że przyjmuje wyróżnienie na jego cześć, bo na nie zasłużył. — Osoba, która faktycznie dostała Nagrodę Nobla, zadzwoniła dzisiaj do mnie i powiedziała: przyjmuję to na cześć pana, bo pan naprawdę na to zasłużył. To bardzo miłe. Ale nie powiedziałem: to daj mi ją (nagrodę). Sądzę, że mogłaby Ucięło Co dobry moment „Osoba, która naprawdę otrzymała Pokojową Nagrodę Nobla, zadzwoniła do mnie i powiedziała, że przyjmuje ją na moją cześć. Nie powiedziałem wtedy: „Przekażcie ją mnie”. Myślę, że mogłaby to zrobić, była bardzo uprzejma. Pomagałem jej przez cały ten czas, Wenezueli potrzebna jest ogromna pomoc. Cieszę się, że uratowałem miliony żyć”
karpik Napisano 12 godzin temu Autor Napisano 12 godzin temu "Światowy rynek gwałtownie spadł po decyzji Trumpa o wprowadzeniu 100% ceł na chińskie towary Prezydent USA Donald Trump oświadczył, że od 1 listopada, „lub nawet wcześniej”, wprowadzi 100% cło na towary z Chin. Była to odpowiedź na decyzję Pekinu o ograniczeniu eksportu metali ziem rzadkich. „To absolutnie niesłychane w handlu międzynarodowym i jest moralnym hańbą w relacjach z innymi krajami” – skomentował decyzję Chin Trump na Truth Social. Po tym światowy rynek gwałtownie spadł, dotykając wszystkie branże. Rynek akcji w USA stracił 1,65 biliona dolarów, a rynek kryptowalut – 10 miliardów dolarów, co jest rekordem w historii. Bitcoin spadł o 14%, a altcoiny straciły 50–60%. Rano większość rynku kryptowalut odzyskała połowę strat."
Rekomendowane odpowiedzi