karpik Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Cud świątecznego kurestwa. "Amerykański kanał Fox News nadawał z Moskwy przez pół godziny z patriarchą Cyrylem, a Kijów „oddał” Rosji Amerykański kanał republikański Fox News przez ponad 30 minut transmitował nabożeństwo wielkanocne w Moskwie z udziałem Putina i demonicznego patriarchy Cyryla. Dodatkowo materiał filmowy z Soboru św. Michała Archanioła o Złotych Kopułach został podpisany jako „Kijów, Rosja”" Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 29 minut temu, karpik napisał: Cud świątecznego kurestwa. "Amerykański kanał Fox News nadawał z Moskwy przez pół godziny z patriarchą Cyrylem, a Kijów „oddał” Rosji Amerykański kanał republikański Fox News przez ponad 30 minut transmitował nabożeństwo wielkanocne w Moskwie z udziałem Putina i demonicznego patriarchy Cyryla. Dodatkowo materiał filmowy z Soboru św. Michała Archanioła o Złotych Kopułach został podpisany jako „Kijów, Rosja”" Mam nadzieję, że teraz jasne i jeszcze jaśniejsze, co nieraz pisałem o tej telewizji i o 98 proc. administracji amerykańskiej będącej byłymi pracownikami, współpracownikami, dziennikarzami i stałymi gośćmi tej plugawej, agresywnej, szowinistycznej, nacjonalistycznej, antysemickiej, chamskiej, prostackiej, antyeuropejskiej i wyznającej spiski telewizji. Cytuj
sebek1974 Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, Jedburgh_Ops napisał: Mam nadzieję, że teraz jasne i jeszcze jaśniejsze, co nieraz pisałem o tej telewizji i o 98 proc. administracji amerykańskiej będącej byłymi pracownikami, współpracownikami, dziennikarzami i stałymi gośćmi tej plugawej, agresywnej, szowinistycznej, nacjonalistycznej, antysemickiej, chamskiej, prostackiej, antyeuropejskiej i wyznającej spiski telewizji. Nie oglądam.:( Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu (edytowane) W kontekście wojny na Ukrainie warto zapamiętać poniższe logo amerykańskiego antytrumpowskiego Ruchu 50501. W USA właśnie przetacza się kolejna fala antytrumpowskich protestów Ruchu 50501. To jest taki ruch, jakie były różne polskie ruchy przeciwko pisowskiej szumowinie, różnej maści fanatykom i bandzie niewyobrażalnych w Polsce pisowskich złodziei rządzących przez osiem lat. W kontekście Ukrainy Ruch 50501 walczy o godność tego kraju i o dalszą pomoc dla niego, w tym wojskową. Edytowane 17 godzin temu przez Jedburgh_Ops Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 6 godzin temu, karpik napisał: Cud świątecznego kurestwa. "Amerykański kanał Fox News nadawał z Moskwy przez pół godziny z patriarchą Cyrylem, a Kijów „oddał” Rosji Amerykański kanał republikański Fox News przez ponad 30 minut transmitował nabożeństwo wielkanocne w Moskwie z udziałem Putina i demonicznego patriarchy Cyryla. Dodatkowo materiał filmowy z Soboru św. Michała Archanioła o Złotych Kopułach został podpisany jako „Kijów, Rosja”" Szokujący błąd stacji. Kijów żąda przeprosin Nie jestem przekonany, że to był „błąd”, tylko chamstwo stacji, takie jak chamstwo jej założyciela i szefa. Cytuj
karpik Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 49 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Szokujący błąd stacji. Kijów żąda przeprosin Nie jestem przekonany, że to był „błąd”, tylko chamstwo stacji, takie jak chamstwo jej założyciela i szefa. Błąd? Ten prezencik świąteczny dla mordercy- ludobójcy wisiał na pasku przez pół godziny. Tam po minucie pisało i dzwoniło tysiące ludzi. Premedytacja z uśmiechem na pomarańczowym i krwiożerczym pysku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi