Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cud świątecznego kurestwa.

"Amerykański kanał Fox News nadawał z Moskwy przez pół godziny z patriarchą Cyrylem, a Kijów „oddał” Rosji

Amerykański kanał republikański Fox News przez ponad 30 minut transmitował nabożeństwo wielkanocne w Moskwie z udziałem Putina i demonicznego patriarchy Cyryla.

Dodatkowo materiał filmowy z Soboru św. Michała Archanioła o Złotych Kopułach został podpisany jako „Kijów, Rosja”"

IMG_20250420_102309_331.jpg

IMG_20250420_102309_491.jpg

Napisano
29 minut temu, karpik napisał:

"Amerykański kanał Fox News nadawał z Moskwy przez pół godziny z patriarchą Cyrylem, a Kijów „oddał” Rosji

Amerykański kanał republikański Fox News przez ponad 30 minut transmitował nabożeństwo wielkanocne w Moskwie z udziałem Putina i demonicznego patriarchy Cyryla.

Dodatkowo materiał filmowy z Soboru św. Michała Archanioła o Złotych Kopułach został podpisany jako „Kijów, Rosja”"

Mam nadzieję, że teraz jasne i jeszcze jaśniejsze, co nieraz pisałem o tej telewizji i o 98 proc. administracji amerykańskiej będącej byłymi pracownikami, współpracownikami, dziennikarzami i stałymi gośćmi tej plugawej, agresywnej, szowinistycznej, nacjonalistycznej, antysemickiej, chamskiej, prostackiej, antyeuropejskiej i wyznającej spiski telewizji.

Napisano
4 minuty temu, Jedburgh_Ops napisał:

Mam nadzieję, że teraz jasne i jeszcze jaśniejsze, co nieraz pisałem o tej telewizji i o 98 proc. administracji amerykańskiej będącej byłymi pracownikami, współpracownikami, dziennikarzami i stałymi gośćmi tej plugawej, agresywnej, szowinistycznej, nacjonalistycznej, antysemickiej, chamskiej, prostackiej, antyeuropejskiej i wyznającej spiski telewizji.

Nie oglądam.:(

Napisano (edytowane)

W kontekście wojny na Ukrainie warto zapamiętać poniższe logo amerykańskiego antytrumpowskiego Ruchu 50501.

image.thumb.jpeg.5b700842f6425e5bc7c14c3a735b6810.jpeg

W USA właśnie przetacza się kolejna fala antytrumpowskich protestów Ruchu 50501. To jest taki ruch, jakie były różne polskie ruchy przeciwko pisowskiej szumowinie, różnej maści fanatykom i bandzie niewyobrażalnych w Polsce pisowskich złodziei rządzących przez osiem lat.

W kontekście Ukrainy Ruch 50501 walczy o godność tego kraju i o dalszą pomoc dla niego, w tym wojskową.

Edytowane przez Jedburgh_Ops
Napisano
6 godzin temu, karpik napisał:

Szokujący błąd stacji. Kijów żąda przeprosin

Nie jestem przekonany, że to był „błąd”, tylko chamstwo stacji, takie jak chamstwo jej założyciela i szefa.

Napisano
49 minut temu, Jedburgh_Ops napisał:

Szokujący błąd stacji. Kijów żąda przeprosin

Nie jestem przekonany, że to był „błąd”, tylko chamstwo stacji, takie jak chamstwo jej założyciela i szefa.

Błąd? Ten prezencik świąteczny dla mordercy- ludobójcy wisiał na pasku przez pół godziny. Tam po minucie pisało i dzwoniło tysiące ludzi. Premedytacja z uśmiechem na pomarańczowym i krwiożerczym pysku.