karpik Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu "Załoga Su-27 bombarduje bombami GBU-62 miejsce stacjonowania całej jednostki okupantów na Północy " VID_20250922_194012_800.mp4 Cytuj
bjar_1 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Jeśli ktoś ma pejsbuka, to można komentować. 1 Cytuj
Czlowieksniegu Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 25 minut temu, bjar_1 napisał: Jeśli ktoś ma pejsbuka, Najbardziej, dla mnie, przerażające jest, że takie kurwie, instrumentalnie wykorzystując historię i jej uczestników* robią loda Putinowi, gromadząc wokół się podobne kanalie i osoby o mocno obniżonym IQ, które jako statyści służą za "pożytecznych" idiotów. * WP na Wschodzie... Cytuj
bjar_1 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Tak, dramat - wystarczy poczytać komentarze. Niezłą V kolumnę tutaj mamy u siebie. Cytuj
Cronos Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Trochę jestem w szoku, wszedłem na to "stowarzyszenie" i no... jestem w szoku. Nie jestem za niszczeniem cmentarzy radzieckich, to historia i cmentarze jakby nie patrzeć, ale nie wiedziałem że takie sekciarstwo kacapskie się wokół tego kręci . Chyba zmienię zdanie. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 5 godzin temu, Cronos napisał: Nie kliknę żeby nie nabijać wyświetleń. Jakoś wątpię w rzetelność, ale może streszczenie? Albo czy się opłaca kliknąć? Też jestem wstrząśnięty, jak i zapewne Ty, że taka Dziennikarska Wspaniałość, jak Arleta Bojke pracuje dla takiego zera, jak kanał zero. Tym bardziej, że Arleta Bojke ma swój własny świetny kanał na YT i przeprowadza tam wywiady z ludźmi normalnymi, profesjonalnymi i etycznymi, a wyrzuconymi z WP za te wartości przez PiS. Ale... 3 godziny temu, bjar_1 napisał: Obejrzyj, akurat p. Bojke to rzetelna jest. ...Bjar ma rację. Warto się przemóc i obejrzeć ten reportaż, mimo plugawego miejsca, w którym został opublikowany. Prosiłeś o streszczenie. Moje poniżej. 1. Jeśli chodzi o dronizację pola walki to na tle Ukrainy jesteśmy nie w czarnej, ale w najczarniejszej z najczarniejszych dudzie. 2. Nadeszły złote lata ślusarstwa, frezerstwa, spawaczy od lutów twardych na mosiądz i boraks oraz galwanizerstwa. Czyli złote lata produkcji celowników rakursowych, a przecież to rzecz dla rekonstruktorów historycznych, jak mogłoby się wydawać. No i błąd - mają ich wielki come back. 3. Już to widzę, jak WP odda Fordy Rangery na platformy z bronią antydronową. Już to widzę. PiS doprowadził do sytuacji, ze WP to WP Sanacji 2.0 ze wszystkimi mundurowymi miernotami. Te Fordy Rangery w razie „W” posłużą obecnej generalicji z nadania PiS do ewakuacji na Zaleszczyki 2.0, czyli nad Zatokę Biskajską. Edytowane 58 minut temu przez Jedburgh_Ops Cytuj
Czlowieksniegu Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Cronos napisał: Trochę jestem w szoku, wszedłem Zapewne sobie z nas żarty stroisz... Bo nie wierzę, że miałeś nadzieję, czy żyłeś pełnymi złudzeniami, że Kamarci i podobne, to promil ogółu i jakieś specjalne ekstremum... Cytuj
karpik Napisano 38 minut temu Napisano 38 minut temu 1 godzinę temu, bodziu000000 napisał: Co oni w tej moskwie? VID_20250922_212920_965.mp4 VID_20250922_213040_478.mp4 Cytuj
bjar_1 Napisano 34 minuty temu Napisano 34 minuty temu Ajjj, jakby takiego Iła na ziemię tam spuścili... Cytuj
bodziu000000 Napisano 6 minut temu Napisano 6 minut temu A tymczasem po drugiej stronie oceanu, obciach na całego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi