Cronos Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 53 minuty temu, bodziu000000 napisał: Ja coś tak czułem:p Ropę to w zębie dostanie najwyżej, ale szurskim gadaniem tylko buja cenami...
fala Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 4 godziny temu, bodziu000000 napisał: I tylko o to chodzi. fiutin ropy nie ma i nie dostarczy, ale będzie można zwalić na Ukrainę. Tak jak rozwiązanie przegranej wojny z Iranem zwalił na Europę Nawet jak dostarczy to tylko propagandowy trik. Zadaj sobie trud i porównaj jakim ułamkiem procenta ilość tego diesla jest w stosunku do ilości diesla który US eksportują.
Czlowieksniegu Napisano 9 godzin temu Autor Napisano 9 godzin temu 29 minut temu, fala napisał: Nawet jak dostarczy Całość obiecanych dostaw, to bodajże 6-7 dni amerykańskiego popytu.
Czlowieksniegu Napisano 9 godzin temu Autor Napisano 9 godzin temu Godzinę temu, Cronos napisał: szurskim gadaniem Tak, jak nie oglądam od lat telewizji, tak dziś szukając jednej książki na półkach, w tle miałem program informacyjny (?) o cenach paliw w Polsce. Spora część pytanych na ulicy, narzekała* na wysokość cen na stacjach benzynowych, obarczając rząd za powyższe, zwłaszcza, że wg tych tuzów światowe ceny ropy dzięki działaniom DTrumpa nie tylko się obniżyły, ale przestałych góra-dół na giełdach jeździć. To, dla jasności, była łapanka w jednym z polskich miast. Je...- wiem, co chciałbyś napisać, stąd prośba, żebyś tego nie robił :-) * co można zrozumieć
bodziu000000 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu wystarczy sprawdzić kto wczoraj zakontraktował takie rejsy
bodziu000000 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 37 minut temu, fala napisał: Nawet jak dostarczy to tylko propagandowy trik. Zadaj sobie trud i porównaj jakim ułamkiem procenta ilość tego diesla jest w stosunku do ilości diesla który US eksportują. Oj nie lubią tej Kanady
fala Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu (edytowane) 9 minut temu, bodziu000000 napisał: Oj nie lubią tej Kanady No to wyszperaj ile ropy płynie z kanady do us i dlaczego hipotetyczne zaprzestanie korzystanie z niej stanowiłoby zamknięcie kilku rafinerii w us. Amerykanie lubią nas tylko my już do nich nie jeździmy na zakupy i wakacje. Miałem w tym tygodniu jechać do Colorado i Utah na dwa tygodnie ale po analizie doniesień w sprawie cen paliwa i zwłaszcza ilości bezpodstawnych zatrzymań przez ICE obywateli kanady dałem sobie spokój. Odłożymy w czasie kiedy pomarańczowy idiota zniknie z horyzontu. Edytowane 9 godzin temu przez fala 1
Cypis Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 2 godziny temu, pawel_breslau napisał: Rosja tworzy oddziały ukraińskich "ochotników". Wśród nich są jeńcy wojenni, zwerbowani pod przymusem i po torturach. https://www.onet.pl/informacje/deutsche-welle/ukrainscy-jency-w-armii-rosji-najpierw-tortury-potem-szkolenie/pebb3xb,0666d3f1 oby robili to co ślazacy i kaszubi wcieleni do wehramchtu itp.
Cypis Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 24 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: Tak, jak nie oglądam od lat telewizji, tak dziś szukając jednej książki na półkach, w tle miałem program informacyjny (?) o cenach paliw w Polsce. Spora część pytanych na ulicy, narzekała* na wysokość cen na stacjach benzynowych, obarczając rząd za powyższe, zwłaszcza, że wg tych tuzów światowe ceny ropy dzięki działaniom DTrumpa nie tylko się obniżyły, ale przestałych góra-dół na giełdach jeździć. To, dla jasności, była łapanka w jednym z polskich miast. Je...- wiem, co chciałbyś napisać, stąd prośba, żebyś tego nie robił :-) * co można zrozumieć a czego spodziewać się po ścieku republika , bo chyba ten program oglądałeś ?
karpik Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Godzinę temu, bodziu000000 napisał: wystarczy sprawdzić kto wczoraj zakontraktował takie rejsy Drogo. Dlatego w Rostowie nadal trwa wysyłka drogą powietrzną. Nowocześnie i zgodnie z rosyjską nowomową, to chyba będzie chyba- transfer węglowodorów zasilany dodatkową reakcją chemiczną i egzotermiczną odbywający się w chmurze, zasilany zewnętrznymi, darmowymi efektorami. VID_20261010_165959_033.mp4 2
Jedburgh_Ops Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Godzinę temu, Czlowieksniegu napisał: Je...- wiem, co chciałbyś napisać, stąd prośba, żebyś tego nie robił :-) Eeeee, nawet nie ma takiej potrzeby. Tu jest za dużo zacnych forumowiczów, którzy dobrze wiedzą, co prawidłowo pisać. Pozdrowienia dla wszystkich
Jedburgh_Ops Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Godzinę temu, bodziu000000 napisał: To co, kolejny challenge? I to jest dopiero przepiękny projekt - cywilizacyjne cofnięcie tej azjatyckiej dziczy do epoki, w której jej miejsce, czyli średni Breżniew, w porywach do wczesny Andropow.
karpik Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu "Rosjanin próbował zestrzelić ukraiński dron "Morok" rzucając w niego ziemniakiem." VID_20261010_183830_525.mp4
Czlowieksniegu Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu 3 godziny temu, Cypis napisał: a czego spodziewać Na 101 % nie był to ściek czy podobne- choć która dokładnie stacja, nie mam pojęcia. Ale, dolary vs orzechy, że gdyby przeprowadzić rzetelny sondaż na temat "cen/powodów" moglibyśmy się poczuć zaskoczeni. A jeszcze bardziej, gdyby obejmował pytania o handel surowcami/kopalinami z Rosją.
Czlowieksniegu Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu Idą ciężkie miesiące dla Ukrainy i Europy...
Erih Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, bodziu000000 napisał: Pytanie czy dotrwa do wyborów połówkowych czy poleci wcześniej, bo jedzie po bandzie coraz ostrzej. Klikałem z kumpelą, która siedzi w USA prawie pół wieku, jest zagorzałą republikanką i podobno nawet jego dotychczasowi wyborcy (poza szurami) coraz głośniej mówią dosyć tego.
Czlowieksniegu Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Erih napisał: czy dotrwa do wyborów Nie wiem, jakie wybory będą miały dla samego DTrumpa znaczenie- impeachment i tak mu nie grozi. A pomijając, że zrobi wszystko, aby władzy nie oddać, to na dziś za nim w kolejce jest Vance, który także pokazał, co potrafi.
Erih Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: A pomijając, że zrobi wszystko, aby władzy nie oddać, to na dziś za nim w kolejce jest Vance, który także pokazał, co potrafi. Za złamanie prawa federalnego? Facet podkłada się po całości. A Nixonowi on i jego kumple do pięt nie dorastają.
Rekomendowane odpowiedzi