bjar_1 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Zbigniew niepokalany też już potępił, że gulasz był za ostry na wygnaniu?
karpik Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, bodziu000000 napisał: Już coorwy zaczynają się wypierać orbana Ja mówię dziś sprawdzam i rzucam zakład w przyszłość. Pojawienie się w państwie europejskim partii prorosyjskiej= wsparcie piss, a wygrana takiej partii to już głęboki sojusz. Trudno to nazwać zakładem, bo wygraną mam w kieszeni. Wpisuję frazę karpik miał znowu rację, żeby za jakiś czas łatwiej znaleźć w wyszukiwarce
Jedburgh_Ops Napisano 31 minut temu Napisano 31 minut temu 2 godziny temu, karpik napisał: karpik miał znowu rację Ale będzie z tego czapeczka?
karpik Napisano 7 minut temu Napisano 7 minut temu 17 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Ale będzie z tego czapeczka? O nie. zamknął erę czapek z hasłami wyborczymi. Teraz sztaby 5x się zastanowią, zanim wypuszczą bejsbolówkę z jakimkolwiek napisem. Ja mógłbym mieć od początku, prywatnie czapkę z napisem "trump wydyma świat i was Amerykanie" i byłaby to czapka prawdziwsza od milionów czerwonych czapek jego wyborców.
Rekomendowane odpowiedzi