Jedburgh_Ops Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, MarekA napisał: Dlatego w razie „W” nie ma się co pocieszać, że mieszka się blisko, albo daleko, od opl, lub blisko albo daleko od jakichś potencjalnych celów ruskich cruise'ów czy dronów. Gdziekolwiek by się nie mieszkało to zawsze można zarobić w chałupę albo ruskim latadłem (mamy już przykłady w Polsce), albo jak podczas nocy tzw. bitwy o Kijów zarobić szczątkami wszystkiego - i Patriotów i tego, co Patrioty zestrzeliwują.
karpik Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowane) Zdrada sojuszników i Ukrainy to nie jest wola Amerykanów. Nawet wyborców oranża. Granie na rosję to tylko jego i jego przydupasów zdradzieckie knowania, za które, miejmy nadzieję odpowiedzą. "76% wyborców Trumpa popiera wprowadzenie sankcji wobec Rosji, a 72% ankietowanych opowiada się za sprzedażą Ukrainie rakiet Tomahawk – sondaż Zgodnie z nowym sondażem The Vandenberg Coalition, większość wyborców prezydenta USA Donalda Trumpa chce zakończenia wojny na Ukrainie. Wyniki sondażu: 76% ankietowanych popiera wprowadzenie dodatkowych sankcji przeciwko Rosji. Ten wskaźnik pozostaje stabilny od czerwca 2025 roku. 72% wyborców Donalda Trumpa uważa, że USA powinny ogólnie wspierać Ukrainę i pociągać Rosję do odpowiedzialności za agresję Putina. Ponad połowa tej grupy popiera sprzedaż Ukrainie rakiet Tomahawk. Tylko 16% zwolenników prezydenta USA zgadza się z żądaniami, aby Ukraina poszła na ustępstwa terytorialne. Sondaż przeprowadzono w dniach 22-28 października wśród 1216 wyborców Donalda Trumpa." Edytowane 2 godziny temu przez karpik
Jedburgh_Ops Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Pacjent niebiorący obecnie tabletek będzie miał komentarz, że odpowiedzi w tym sondażu udzielała zakamuflowana opcja bidenowska, która pomagała sfałszować wybory w 2020 roku. A jak dziennikarze do takiego komentarza będą mieli pytania to pacjent zacznie wrzeszczeć już nie tak, jak ostatnio do dziennikarki „Cicho świnko!”, tylko „Zamknijcie mordy świnie!”.
Jedburgh_Ops Napisano 46 minut temu Napisano 46 minut temu 16 godzin temu, Cypis napisał: już raz pisałem , to nie był Mi-8 , tylko Mi-28HM (czyli po naszemu NM) A media codziennie swoje, uparciuchy. Na pewno to nie jest Mi-8 i to przecież widać jak byk, że to Mi-28.
karpik Napisano 3 minuty temu Napisano 3 minuty temu Godzinę temu, bodziu000000 napisał: "Nikomu niepotrzebne, przeznaczone do utylizacji wabiki" Co nie musi być nieprawdą, bo projekty upadły gdy wycofały się zagraniczne firmy, które miały te projekty ciągnąć, a ruscy nie są w stanie zrobić czegoś dobrego samemu.
Rekomendowane odpowiedzi