Czlowieksniegu Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Cypis napisał: Ochotnik może obecnie spodziewać się Pomijając przeżywalność i warunki pobytu, bo spora część nie załapie się na więcej niż miesięczny żołd...., którym i tak będzie musiał się z przełożonymi podzielić- to już nie obowiązują* dodatki wypłacane przez władze regionów i niżej zgodnie ze strukturą? Niesamowite... PS Mam uczucie, nie chce mi się szukać, że nawet na moskiewskie warunki, to dość wysokie stawki. * ciekawe, dlaczego :-)
Czlowieksniegu Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Wyczyszczone. Gdzie wady? Że osoby płci "pięknej" są werbowane, to od przynajmniej ub. roku wiadomo. Jeszcze chwila i nadprodukcję nkwdzistów i innych strażników przekierują z kolonii na front :-)
Cypis Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Szereg zachodnich polityków i wojskowych zaproponowało rozmieszczenie systemów obrony powietrznej nad zachodnią Ukrainą w celu zestrzelenia rosyjskich rakiet i dronów, z możliwością rozszerzenia tarczy na Kijów — The Telegraph „Zmniejszyłoby to ryzyko dla Europy, wzmocniło pozycję Ukrainy i stałoby się sygnałem dla Putina o gotowości NATO do reagowania na jego działania”. Kwestia ta zostanie omówiona jutro w Kopenhadze przez europejskich przywódców. 1
Jedburgh_Ops Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Cypis napisał: Szereg zachodnich polityków i wojskowych zaproponowało rozmieszczenie systemów obrony powietrznej nad zachodnią Ukrainą w celu zestrzelenia rosyjskich rakiet i dronów, z możliwością rozszerzenia tarczy na Kijów — The Telegraph „Zmniejszyłoby to ryzyko dla Europy, wzmocniło pozycję Ukrainy i stałoby się sygnałem dla Putina o gotowości NATO do reagowania na jego działania”. Kwestia ta zostanie omówiona jutro w Kopenhadze przez europejskich przywódców. Dzisiejszej nocy towarzysze Miedwiediew i Smirnoff będą mieli intensywną naradę na ten temat, a jutro rano zostanie przedstawiony szczegółowy plan bombardowań nuklearnych kluczowych stolic europejskich oraz głównych baz USAF.
Czlowieksniegu Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, Cypis napisał: systemów obrony powietrznej Diabeł tkwi w szczegółach... Czyli nie w "technice", a w "obsłudze"- w razie W nie uda się ukryć ofiar, jak zapewne na bieżąco dzieje się w przypadku nieoficjalnych oficjalnych "kontyngentów".
Cypis Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowane) 7 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Diabeł tkwi w szczegółach... Czyli nie w "technice", a w "obsłudze"- w razie W nie uda się ukryć ofiar, jak zapewne na bieżąco dzieje się w przypadku nieoficjalnych oficjalnych "kontyngentów". a to nie jest tak , że te systemy będą strzelać z obszaru NATO , tj. przede wszystkim z Polski i Rumunii ? No i jeszcze jakby się zgodził car kartofel z białorusi. Edytowane 3 godziny temu przez Cypis
Czlowieksniegu Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu Teraz, Cypis napisał: a to nie jest tak Jak się słusznie domyślasz (?), nie mam zielonego pojęcia :-) Kwestia podstawowa, czy taki parasol ochronny ma sens i możliwości techniczne przy odległościach 600-700 km. Nie mam pojęcia...
toska Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Duży kraj duże miasto dużo możliwości....... Dokładna liczba bezdomnych w Moskwie nie jest znana, jednak dane sprzed lat wskazują na znaczną liczbę bezdomnych dzieci, a szacunki mówiły o od 30 do 100 tysięcy bezdomnych dzieci mogących żyć w mieście. Dane z 2007 roku wskazywały na około 2 tysiące bezdomnych dzieci rocznie, które trafiały na ulice Moskwy, głównie z prowincji.
Rekomendowane odpowiedzi