Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
5 minut temu, Janko Muzykant napisał:

Ja rozumiem ze rozumiesz to co chcesz rozumieć i powtarzasz to co Ci mówią żebyś rozumiał, tak jak chcą żebyś rozumiał :) Tyś nawet pytania dziennikarki nie zrozumiał a dorabiasz zrozumienie odpowiedzi na nie :) (raczej powielasz) Klasyka

Napisano
8 minut temu, Janko Muzykant napisał:

A tak bez wycieczek osobistych i pomawiania ?

Każdy tu kogoś cytuje jakbyś nie zauważył.

Kto się myli i kto z premedytacją powiela bzdury ?

Nie mam nic do Ciebie, nie mam zamiaru pomawiać Ciebie, komentuję tylko Twoje wklejki. Pan Pomarańczowy mówi w taki sposób że gremium światowych filozofów i psychiatrów może debatować latami i każdy wyciągnie inne zdanie. A jak dodamy dolnolotnych ekspertów internetowych, którzy próbują go zrozumieć, to wychodzą dziwne rzeczy. I tyle.

Napisano
1 minutę temu, Cronos napisał:

Nie mam nic do Ciebie, nie mam zamiaru pomawiać Ciebie, komentuję tylko Twoje wklejki. Pan Pomarańczowy mówi w taki sposób że gremium światowych filozofów i psychiatrów może debatować latami i każdy wyciągnie inne zdanie. A jak dodamy dolnolotnych ekspertów internetowych, którzy próbują go zrozumieć, to wychodzą dziwne rzeczy. I tyle.

Nawet film z napisami nie przekonał Ciebie że wypowiedź Trumpa dotyczyła wyłącznie Ukrainy ?

To skąd pomysł że to dotyczy Polski ? Możesz mi wyjaśnić ?

Napisano
12 minut temu, Janko Muzykant napisał:

Nawet film z napisami nie przekonał Ciebie że wypowiedź Trumpa dotyczyła wyłącznie Ukrainy ?

12 minut temu, Janko Muzykant napisał:

Ty tak serio ? Nie mam zamiaru Ciebie do niczego przekonywać i Ty mnie do niczego nie przekonuj. Miłego dnia

Napisano (edytowane)
9 minut temu, Cronos napisał:

Ty tak serio ? Nie mam zamiaru Ciebie do niczego przekonywać i Ty mnie do niczego nie przekonuj. Miłego dnia

Bardzo serio. Jak ktoś mi coś zarzuca to oczekuję argumentów. Szok, prawda ?

Cytuję takich cieniasów internetu jak Stanowski ( 2 mln subskrybentów), Ty masz ilu skoro tak ironicznie o nim piszesz ?

Filmu z napisami po polsku i angielsku nie wspomnę.

Jaki trzeba być  fanatykiem lub wyrachowanym manipulatorem aby to ignorować ?

Edytowane przez Janko Muzykant
Napisano
2 minuty temu, Janko Muzykant napisał:

Cytuję takich cieniasów internetu jak Stanowski ( 2 mln subskrybentów), Ty masz ilu skoro tak ironicznie o nim piszesz ?

On ma ponad 5 mln. https://www.youtube.com/@frizoluszek nawet Wardega ma 3,5. 

Napisano
39 minut temu, Janko Muzykant napisał:

Filmu z napisami po polsku i angielsku nie wspomnę.

Jaki trzeba być  fanatykiem lub wyrachowanym manipulatorem aby to ignorować ?

To czemu pissdzielec nadal się głupio tłumaczy?

Marcin Przydacz o słowach Donalda Trumpa: lapsus, pomyłka - Wiadomości https://wiadomosci.onet.pl/kraj/marcin-przydacz-o-slowach-donalda-trumpa-lapsus-pomylka/drxzkd4

Napisano
3 godziny temu, karpik napisał:

To czemu pissdzielec nadal się głupio tłumaczy?

Marcin Przydacz o słowach Donalda Trumpa: lapsus, pomyłka - Wiadomości https://wiadomosci.onet.pl/kraj/marcin-przydacz-o-slowach-donalda-trumpa-lapsus-pomylka/drxzkd4

Czemu jak piszesz świadomie nieprawdę lub nieświadomie bzdury to zawsze obrażasz ?

Proszę uprzejmie, masz samo źródło zamieszania:

Polska Agencja Prasowa opublikowała depeszę, w której źle zacytowała słowa Donalda Trumpa. Serwis podał, że prezydent USA zapowiedział, że w ewentualne wsparcie wojskowe dla Polski ma się zaangażować dopiero po wojnie., co wywołało w Polsce polityczne zamieszanie. Tymczasem Trump prawdopodobnie mówił o pomocy Ukrainie. PAP skorygowała depeszę. "Za błąd przepraszamy" - napisano.

https://wiadomosci.wp.pl/zamieszanie-wokol-slow-trumpa-pap-przeprasza-za-depesze-7201915419130496a

Ps. Nie ma za co.

Napisano
56 minut temu, Janko Muzykant napisał:

Czemu jak piszesz świadomie nieprawdę lub nieświadomie bzdury to zawsze obrażasz ?

Proszę uprzejmie, masz samo źródło zamieszania:

Polska Agencja Prasowa opublikowała depeszę, w której źle zacytowała słowa Donalda Trumpa. Serwis podał, że prezydent USA zapowiedział, że w ewentualne wsparcie wojskowe dla Polski ma się zaangażować dopiero po wojnie., co wywołało w Polsce polityczne zamieszanie. Tymczasem Trump prawdopodobnie mówił o pomocy Ukrainie. PAP skorygowała depeszę. "Za błąd przepraszamy" - napisano.

https://wiadomosci.wp.pl/zamieszanie-wokol-slow-trumpa-pap-przeprasza-za-depesze-7201915419130496a

Ps. Nie ma za co.

Czy ja negowałem czy coś potwierdzałem? Gdzie z mojego pytania to wyczytałeś?

Pytanie brzmiało " po co się pisior nadal głupio tłumaczy", a twoja oblężona twierdza resztę ci w bańce ułożyła. 

Napisano
5 minut temu, karpik napisał:

Czy ja negowałem czy coś potwierdzałem? Gdzie z mojego pytania to wyczytałeś?

Pytanie brzmiało " po co się pisior nadal głupio tłumaczy", a twoja oblężona twierdza resztę ci w bańce ułożyła. 

Dajesz link jako prawdę objawioną.

Czemu uważasz że PAP na swojej stronie głupio sie tłumaczy ?

Dobrze że sprostowali. I kto ma tu zrytą banie i siedzi w oblężonej twierdzy 😆

Napisano
16 minut temu, Janko Muzykant napisał:

Dajesz link jako prawdę objawioną.

Czemu uważasz że PAP na swojej stronie głupio sie tłumaczy ?

Dobrze że sprostowali. I kto ma tu zrytą banie i siedzi w oblężonej twierdzy 😆

Ci którzy tłumaczą w ciemno i wierzą w ciemno gościowi którego strach zacytować, bo nie wiadomo co ma na myśli i później się trzeba tłumaczyć. Tłumaczyć że nie wie się co gość ma na myśli... Rozumiesz to? Czy nie chcesz? 

Napisano
8 minut temu, Cronos napisał:

Ci którzy tłumaczą w ciemno i wierzą w ciemno gościowi którego strach zacytować, bo nie wiadomo co ma na myśli i później się trzeba tłumaczyć. Tłumaczyć że nie wie się co gość ma na myśli... Rozumiesz to? Czy nie chcesz? 

Nawet ja swoim małym pisowskim rozumkiem ogarnąłem że:

- PAP się straszliwie walnął,

- pytanie na które odpowiedział Trump dotyczyło Ukrainy,

- PAP kluczy że nie było wiadomo kto i co miał na myśli...

Reszta jest biciem piany 🙂

Napisano
3 minuty temu, Cronos napisał:

Ci którzy tłumaczą w ciemno i wierzą w ciemno gościowi którego strach zacytować, bo nie wiadomo co ma na myśli i później się trzeba tłumaczyć. Tłumaczyć że nie wie się co gość ma na myśli...

Najlepszy przykład z ostatnich godzin:

Na pytanie mediów: Do czego Amerykanom Bagram? Trump odpowiedział: Bo jest o godzinę lotu od miejsca, gdzie Chiny produkują broń jądrową.

A teraz co kto wymyśli to jego, co to niby ma oznaczać:

Trump chce amerykańskiej obecności w afgańskim Bagram, bo:
a) Trump chce Bagram dla dywizjonów F-15EX, które mają zaatakować chiński przemysł nuklearny?
b) Trump chce Bagram dla Boeingów Cargo, bo będzie handlował z Chinami materiałami i urządzeniami dla przemysłu nuklearnego?
c) Była w domu sprzeczka i Trump w złości chlapnął coś bez sensu?
d) Jak zawsze i od lat jest niezrównoważony i nie wie, co wygaduje?

PAP zamiast się zamknąć to brnie. Niech PAP - jak taki jest przerażony swoją depeszą - zinterpretuje to, po co temu pomarańczowemu idiocie baza lotnicza Bagram w Afganistanie?