Cypis Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Godzinę temu, M81 napisał: https://dlapilota.pl/wiadomosci/gen-kukula-o-dronach-nad-polska-odnotowalismy-21-przekroczen-polskiej-przestrzeni znowu pieprzenie , przecież odnotowano ponad 40 przekroczeń , bo niektóre były podwójne i potrójne Cytuj
bodziu000000 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Totalny burdel w pałacu, ale to akurat sutener lubi Cytuj
Cronos Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 16 minut temu, bodziu000000 napisał: Totalny burdel w pałacu, ale to akurat sutener lubi Wszędzie gdzie pojawia się Cenckiewicz, pojawia się kłamstwo i manipulacja. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, karpik napisał: 14,8 + 8,9 + 23,3 = 47% 40% ludu krainy nadwiślańskiej nie rozumie nic; nic do niego nie dociera; nie rozumie umowy, rozkładu jazdy pociągu, instrukcji obsługi latarki. Nic. Kompletnie nic. Przypadek? Cytuj
Cypis Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: 40% ludu krainy nadwiślańskiej nie rozumie nic; ale przynajmniej wie na kogo głosować Cytuj
Cypis Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Departament Stanu wydał zgodę na sprzedaż ponad 2,5 tys. pocisków przeciwpancernych Javelin do Polski - podała w czwartek agencja Defense Security Cooperation Agency (DSCA), należąca do Pentagonu. Maksymalna cena zakupu to 780 mln dolarów. 1 milion złotych za pocisk , wydaje mi się , że trochę drogo. Cytuj
Cypis Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Jedburgh_Ops napisał: Bo to jest dokładnie ten elektorat. ten od rudego , czy ten od konusa ? Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Ten od tego, któremu Macierewicz szykował bunkier w Cytadeli Warszawskiej, gdyby demonstracja kobiet za bardzo zbliżyła się do niego. I to nie jest dowcip. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu (edytowane) Donald Trump o Polsce. „Mówiłem, że pomogę, ale po wojnie” Prezydent USA Donald Trump odmówił oceny, czy rosyjskie drony wtargnęły w polską przestrzeń powietrzną celowo. Podczas czwartkowego wywiadu z Fox News Trump powiedział, że USA oferują Polsce pomoc wywiadowczą, lecz nie zadeklarował wysłania dodatkowych sił powietrznych. — Kiedy mówiłem, że pomogę Polsce, to chodziło mi o to, że po wojnie — oznajmił. A co na to największy polski - i świeżo zapoznany - „przyjaciel” tego osobnika? Jak tam się czujemy? Deszcz pada, czy może pluje się w twarz „przyjacielowi”? Edytowane 7 godzin temu przez Jedburgh_Ops Cytuj
Cypis Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Reporterka: Czy uważa Pan, że rosyjskie drony znalazły się w Polsce przez pomyłkę? Trump: Nie mogę tego komentować. Nie powinny tam być. Zostały unieruchomione. Najlepszym sposobem na drona jest unieruchomienie go. Mądrego i przyjemnie posłuchać 1 Cytuj
Landszaft Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu https://www.komputerswiat.pl/aktualnosci/militaria/na-kremlu-upadli-na-glowe-rosja-uzywa-w-ukrainie-broni-z-ii-ws/k66mz6n Wprawdzie to tylko zapalnik i nie widzę sensu tego wysmiewać jak działaja do zwykłej starej amunicji . Pytanie tylko ile z nich zadziała , a ile to będą niewypały z uwagi na degradację chemiczna mat. wyb. w zapalniku po prawie 80 latch Cytuj
M81 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Szanowni. Widać,że macie mało wspólnego z badaniami społecznymi. Jeżeli mamy traktować je serio to ewentualna walka z dronami nad Ukrainą musiałaby się odbywać znad Zamościa https://www.rp.pl/polityka/art42897381-sondaz-polacy-jednoznacznie-o-obecnosci-polskich-zolnierzy-na-ukrainie Cytuj
Cypis Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Nowa ruska baza do odpalania Shahedów , obwód briański 35 km od granicy z Ukrainą Cytuj
bodziu000000 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 57 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Donald Trump o Polsce. „Mówiłem, że pomogę, ale po wojnie” Prezydent USA Donald Trump odmówił oceny, czy rosyjskie drony wtargnęły w polską przestrzeń powietrzną celowo. Podczas czwartkowego wywiadu z Fox News Trump powiedział, że USA oferują Polsce pomoc wywiadowczą, lecz nie zadeklarował wysłania dodatkowych sił powietrznych. — Kiedy mówiłem, że pomogę Polsce, to chodziło mi o to, że po wojnie — oznajmił. A co na to największy polski - i świeżo zapoznany - „przyjaciel” tego osobnika? Jak tam się czujemy? Deszcz pada, czy może pluje się w twarz „przyjacielowi”? Cytuj
karpik Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, bodziu000000 napisał: Coś tam dostał. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, bodziu000000 napisał: Byli już o to proszeni tutejsi forumowicze. Cisza, polegli, niczego nie wymienili. Ale ludzi trzeba kochać i szanować - dajmy szansę nr 2. Może coś nam opowiedzą na temat zgłoszony w tym iksowym wpisie. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 45 minut temu, bodziu000000 napisał: I dlatego ten prymityw w kampanii prezydenckiej 55 razy - jak dokładnie policzyli amerykańscy dziennikarze - zapowiadał, że zakończy wojnę na Ukrainie w ciągu 24 godzin. Tam wojny po prostu nie ma, a tylko latają jakieś popsute drony, które nikomu nie szkodzą. Cytuj
beaviso Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, bodziu000000 napisał: Dronem to jest sam Trump - i to ruskim. A do tego disabled. Mentally. M. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi