karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s Cud świątecznego kurestwa. "Amerykański kanał Fox News nadawał z Moskwy przez pół godziny z patriarchą Cyrylem, a Kijów „oddał” Rosji Amerykański kanał republikański Fox News przez ponad 30 minut transmitował nabożeństwo wielkanocne w Moskwie z udziałem Putina i demonicznego patriarchy Cyryla. Dodatkowo materiał filmowy z Soboru św. Michała Archanioła o Złotych Kopułach został podpisany jako „Kijów, Rosja”" Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 29 minut temu, karpik napisał: Cud świątecznego kurestwa. "Amerykański kanał Fox News nadawał z Moskwy przez pół godziny z patriarchą Cyrylem, a Kijów „oddał” Rosji Amerykański kanał republikański Fox News przez ponad 30 minut transmitował nabożeństwo wielkanocne w Moskwie z udziałem Putina i demonicznego patriarchy Cyryla. Dodatkowo materiał filmowy z Soboru św. Michała Archanioła o Złotych Kopułach został podpisany jako „Kijów, Rosja”" Mam nadzieję, że teraz jasne i jeszcze jaśniejsze, co nieraz pisałem o tej telewizji i o 98 proc. administracji amerykańskiej będącej byłymi pracownikami, współpracownikami, dziennikarzami i stałymi gośćmi tej plugawej, agresywnej, szowinistycznej, nacjonalistycznej, antysemickiej, chamskiej, prostackiej, antyeuropejskiej i wyznającej spiski telewizji. Cytuj
sebek1974 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 4 minuty temu, Jedburgh_Ops napisał: Mam nadzieję, że teraz jasne i jeszcze jaśniejsze, co nieraz pisałem o tej telewizji i o 98 proc. administracji amerykańskiej będącej byłymi pracownikami, współpracownikami, dziennikarzami i stałymi gośćmi tej plugawej, agresywnej, szowinistycznej, nacjonalistycznej, antysemickiej, chamskiej, prostackiej, antyeuropejskiej i wyznającej spiski telewizji. Nie oglądam.:( Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) W kontekście wojny na Ukrainie warto zapamiętać poniższe logo amerykańskiego antytrumpowskiego Ruchu 50501. W USA właśnie przetacza się kolejna fala antytrumpowskich protestów Ruchu 50501. To jest taki ruch, jakie były różne polskie ruchy przeciwko pisowskiej szumowinie, różnej maści fanatykom i bandzie niewyobrażalnych w Polsce pisowskich złodziei rządzących przez osiem lat. W kontekście Ukrainy Ruch 50501 walczy o godność tego kraju i o dalszą pomoc dla niego, w tym wojskową. Edytowane %s o %s przez Jedburgh_Ops Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 6 godzin temu, karpik napisał: Cud świątecznego kurestwa. "Amerykański kanał Fox News nadawał z Moskwy przez pół godziny z patriarchą Cyrylem, a Kijów „oddał” Rosji Amerykański kanał republikański Fox News przez ponad 30 minut transmitował nabożeństwo wielkanocne w Moskwie z udziałem Putina i demonicznego patriarchy Cyryla. Dodatkowo materiał filmowy z Soboru św. Michała Archanioła o Złotych Kopułach został podpisany jako „Kijów, Rosja”" Szokujący błąd stacji. Kijów żąda przeprosin Nie jestem przekonany, że to był „błąd”, tylko chamstwo stacji, takie jak chamstwo jej założyciela i szefa. Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 49 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Szokujący błąd stacji. Kijów żąda przeprosin Nie jestem przekonany, że to był „błąd”, tylko chamstwo stacji, takie jak chamstwo jej założyciela i szefa. Błąd? Ten prezencik świąteczny dla mordercy- ludobójcy wisiał na pasku przez pół godziny. Tam po minucie pisało i dzwoniło tysiące ludzi. Premedytacja z uśmiechem na pomarańczowym i krwiożerczym pysku. Cytuj
beaviso Napisano %s o %s Napisano %s o %s No feralny ten Wansik cokolwiek. “I pray for you every day,” Vance said as he bid Francis farewell. “God bless you.” (20.04.2025.) M. Cytuj
sebek1974 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 37 minut temu, bjar_1 napisał: U kacapów żałoba... Nie tylko u nich.:( Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 45 minut temu, bjar_1 napisał: U kacapów żałoba... Nic dziwnego. Drugiego takiego proruskiego papieża może już nigdy nie być. Gdy junta gen. Galtieriego wyrzucała opozycjonistów argentyńskich ze śmigłowców nad Atlantykiem to też nie miał nic mądrego do powiedzenia, bo w ogóle nie miał nic do powiedzenia. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s Szef Pentagonu Pete Hegseth udostępnił szczegóły marcowego ataku na Huti w Jemenie nie tylko na czacie, gdzie przypadkowo dodano dziennikarza. Wysłał je też na drugą grupę, w której znajdowali się jego bliscy, w tym żona i brat - podał „New York Times”. Drugi dworczyk. I takie coś jest szefem całych amerykańskich sił zbrojnych. Skąd takie ultraprawackie popaprańce się biorą? Jeśli za rządów trumpa będzie bitwa chińsko-amerykańska w Cieśninie Tajwańskiej w obronie Tajwanu to ten idiota zrobi mailing planów tej bitwy po ciotkach i wujach oraz po kumplach z college'u. Mniej żelu na te włosy, a więcej rozumku, to dla świata będzie lepiej. Cytuj
Cypis Napisano %s o %s Napisano %s o %s 8 godzin temu, beaviso napisał: No feralny ten Wansik cokolwiek. “I pray for you every day,” Vance said as he bid Francis farewell. “God bless you.” (20.04.2025.) M. No to będzie konklawe , pomarańczowy już pewnie w blokach startowych Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi