Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
  W dniu 23.03.2025 o 14:49, Jedburgh_Ops napisał:

Niby jest b. pilot USAF i b. astronauta senator Mark Kelly, który jedzie po wszelkiej maści muskach, trumpach i innych takich za dewastację NATO i miłość do putlera, ale coś on wygląda na samotnego wojownika. Jakoś nie widzę frontalnego wsparcia PD dla Kelly'go.

Expand  

To jest jak z alkusem, trzeba odbić się od dna. Oni szurują muł i myślę że Kelly ich podniesie. Ale kto wie... Znajomi z USA (zachodnie miasto) opowiadali mi wczoraj że u nich nikt już nie mówi o poparciu Trumpa, a ci co głosowali wstydzą się tego. Natomiast u wieśniaków oglądających fox'a nadal klapki.

Napisano
  W dniu 23.03.2025 o 14:59, Cronos napisał:

To jest jak z alkusem, trzeba odbić się od dna. Oni szurują muł i myślę że Kelly ich podniesie. Ale kto wie... Znajomi z USA (zachodnie miasto) opowiadali mi wczoraj że u nich nikt już nie mówi o poparciu Trumpa, a ci co głosowali wstydzą się tego. Natomiast u wieśniaków oglądających fox'a nadal klapki.

Expand  

No właśnie, mam to samo. Teksaski odłam mojej rodziny (małżeństwo + dwóch synów) jak gadamy na WhatsUppie o Trumpie to chowa się za ekran z poczucia obciachu za całą Amerykę, chociaż oni są antytrumpistami. I mówią dokładnie to samo, co Ty - kupa luda ma teraz moralnego kaca po ostatnich wyborach. A kobieta w tym małżeństwie to rodowita teksanka od pionierskich pokoleń pamiętających powstanie USA, więc raczej US patriotka.

Napisano
  W dniu 23.03.2025 o 15:10, bodziu000000 napisał:
Expand  

Czyli dzicz obrywa w powietrzu. Ten lądujący na brzuchu, którego wczoraj komentowałem też na sto procent czymś zaliczył, bo nie ma takich cudów, żeby wszystkie instalacje hydrauliczne chowania i wypuszczania podwozia wysiadły. 

Napisano
  W dniu 23.03.2025 o 15:22, Jedburgh_Ops napisał:

Czyli dzicz obrywa w powietrzu. Ten lądujący na brzuchu, którego wczoraj komentowałem też na sto procent czymś zaliczył, bo nie ma takich cudów, żeby wszystkie instalacje hydrauliczne chowania i wypuszczania podwozia wysiadły. 

Expand  

Może zgubił koło/oponę po starcie?  Jak nasz Su-22 dawno temu. Lądowanie na brzuchu w Miro. Na trawie. Perfekcyjne. Ale strażacy zniszczyli samolot...

M.

Napisano
  W dniu 23.03.2025 o 15:25, beaviso napisał:

Może zgubił koło/oponę po starcie?  Jak nasz Su-22 dawno temu. Lądowanie na brzuchu w Miro. Na trawie. Perfekcyjne. Ale strażacy zniszczyli samolot...

M.

Expand  

Licho wie, tak też może być. Chociaż te ruskie procedury lądowań awaryjnych na brzuchu na betonie - niepojęte; przecież to nie pierwszy raz, bo był już podobny filmik z Su-25. To tylko dodatkowa przesłanka do pożarów. Nasi bardzo mądrze wybrali dla tego Su lądowanie na gruncie.

Napisano (edytowane)
  W dniu 23.03.2025 o 14:59, Cronos napisał:

Natomiast u wieśniaków oglądających fox'a nadal klapki.

Expand  

to jak u nas z pisem , otworzyli granice na U zboże , ale rolnicy ich nadal popierają , kradli na potęgę , a i tak mają 30% poparcia.

Edytowane przez Cypis
  • Super 1
  • Tak trzymać 1
Napisano
  W dniu 23.03.2025 o 19:02, bjar_1 napisał:

Widać odpowiada im tęcza, zielone łady i chcieli by mieć więcej inżynierów i lekarzy 🤣

Expand  

Podejrzewam, że większość demonstrujących nie zastanawia się czego chcą, tylko czego nie chcą - czyli kwazidemokracji rządzonej przez proputinowskich oligarchów.