Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s 3 minuty temu, Jedburgh_Ops napisał: Niby jest b. pilot USAF i b. astronauta senator Mark Kelly, który jedzie po wszelkiej maści muskach, trumpach i innych takich za dewastację NATO i miłość do putlera, ale coś on wygląda na samotnego wojownika. Jakoś nie widzę frontalnego wsparcia PD dla Kelly'go. To jest jak z alkusem, trzeba odbić się od dna. Oni szurują muł i myślę że Kelly ich podniesie. Ale kto wie... Znajomi z USA (zachodnie miasto) opowiadali mi wczoraj że u nich nikt już nie mówi o poparciu Trumpa, a ci co głosowali wstydzą się tego. Natomiast u wieśniaków oglądających fox'a nadal klapki. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 6 minut temu, Cronos napisał: To jest jak z alkusem, trzeba odbić się od dna. Oni szurują muł i myślę że Kelly ich podniesie. Ale kto wie... Znajomi z USA (zachodnie miasto) opowiadali mi wczoraj że u nich nikt już nie mówi o poparciu Trumpa, a ci co głosowali wstydzą się tego. Natomiast u wieśniaków oglądających fox'a nadal klapki. No właśnie, mam to samo. Teksaski odłam mojej rodziny (małżeństwo + dwóch synów) jak gadamy na WhatsUppie o Trumpie to chowa się za ekran z poczucia obciachu za całą Amerykę, chociaż oni są antytrumpistami. I mówią dokładnie to samo, co Ty - kupa luda ma teraz moralnego kaca po ostatnich wyborach. A kobieta w tym małżeństwie to rodowita teksanka od pionierskich pokoleń pamiętających powstanie USA, więc raczej US patriotka. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 9 minut temu, bodziu000000 napisał: Czyli dzicz obrywa w powietrzu. Ten lądujący na brzuchu, którego wczoraj komentowałem też na sto procent czymś zaliczył, bo nie ma takich cudów, żeby wszystkie instalacje hydrauliczne chowania i wypuszczania podwozia wysiadły. Cytuj
beaviso Napisano %s o %s Napisano %s o %s 1 minutę temu, Jedburgh_Ops napisał: Czyli dzicz obrywa w powietrzu. Ten lądujący na brzuchu, którego wczoraj komentowałem też na sto procent czymś zaliczył, bo nie ma takich cudów, żeby wszystkie instalacje hydrauliczne chowania i wypuszczania podwozia wysiadły. Może zgubił koło/oponę po starcie? Jak nasz Su-22 dawno temu. Lądowanie na brzuchu w Miro. Na trawie. Perfekcyjne. Ale strażacy zniszczyli samolot... M. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 27 minut temu, beaviso napisał: Może zgubił koło/oponę po starcie? Jak nasz Su-22 dawno temu. Lądowanie na brzuchu w Miro. Na trawie. Perfekcyjne. Ale strażacy zniszczyli samolot... M. Licho wie, tak też może być. Chociaż te ruskie procedury lądowań awaryjnych na brzuchu na betonie - niepojęte; przecież to nie pierwszy raz, bo był już podobny filmik z Su-25. To tylko dodatkowa przesłanka do pożarów. Nasi bardzo mądrze wybrali dla tego Su lądowanie na gruncie. Cytuj
Czlowieksniegu Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s 1 godzinę temu, Cronos napisał: To jest jak z alkusem, trzeba odbić się Czysto informacyjnie- DT robi rzeczy, które... obiecywał. Zaskoczenie i rozpacz jego wyborców, jakby mnie śmieszy. Cytuj
Cypis Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) 2 godziny temu, Cronos napisał: Natomiast u wieśniaków oglądających fox'a nadal klapki. to jak u nas z pisem , otworzyli granice na U zboże , ale rolnicy ich nadal popierają , kradli na potęgę , a i tak mają 30% poparcia. Edytowane %s o %s przez Cypis 1 1 Cytuj
bjar_1 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Widać odpowiada im tęcza, zielone łady i chcieli by mieć więcej inżynierów i lekarzy Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 17 minut temu, bjar_1 napisał: Widać odpowiada im tęcza, zielone łady i chcieli by mieć więcej inżynierów i lekarzy Podejrzewam, że większość demonstrujących nie zastanawia się czego chcą, tylko czego nie chcą - czyli kwazidemokracji rządzonej przez proputinowskich oligarchów. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 8 minut temu, bodziu000000 napisał: No ale przecież widać, że jest pomarańczowy. Tak samo jak Kellogg. Cała ta Trójca chodzi do tego samego szamana QAnon na stare przepalone kwarcówki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi