karpik Napisano wczoraj o 14:42 Napisano wczoraj o 14:42 VID_20250220_154029_065.mp4 VID_20250220_154024_678.mp4 Cytuj
MarekA Napisano wczoraj o 14:43 Napisano wczoraj o 14:43 (edytowane) Ciekawe czy to prawda. Edytowane wczoraj o 14:52 przez MarekA Cytuj
M164U2 Napisano wczoraj o 15:45 Napisano wczoraj o 15:45 3 hours ago, Czlowieksniegu said: I co lewaki? Szach-mat... To już oficjalne: The White House (@WhiteHouse) / X MAGA Cheers on ‘King’ Trump Dropping Pretense of Democracy Cytuj
Czlowieksniegu Napisano wczoraj o 16:00 Napisano wczoraj o 16:00 14 minut temu, M164U2 napisał: To już oficjalne: Możemy się śmiać, możemy nie, ale.... zwróciłeś uwagę na autora mojego "cytatu"? Cytuj
M81 Napisano wczoraj o 16:09 Napisano wczoraj o 16:09 20 godzin temu, bodziu000000 napisał: Ale mi autorytet. "Dziennikarska" dziwka, która za pieniądze zrobi i powie wszystko Zapomniałeś, że jesteś fejkerem Cytuj
Czlowieksniegu Napisano wczoraj o 16:24 Napisano wczoraj o 16:24 1 godzinę temu, MarekA napisał: Ciekawe czy to prawda W paru różnych "dużych" miejscach się ta informacja dziś pojawiła. To może być o tyle ciekawe, że spora część sprzętu została kupiona i przekazana przez Polskę i to my opłaciliśmy "abonament"... Cytuj
M164U2 Napisano wczoraj o 16:53 Napisano wczoraj o 16:53 41 minutes ago, Czlowieksniegu said: Możemy się śmiać, możemy nie, ale.... zwróciłeś uwagę na autora mojego "cytatu"? Zostało światu gorzko płakać, i szykować się do diametralnych zmian na osi, co bedzie trudne do przełknięcia. Autora znam, ironia została zrozumiana, i ja też ironizuje. Cytuj
karpik Napisano wczoraj o 17:57 Napisano wczoraj o 17:57 I już cały internet zawalony sraczką ruskich trolli i botów straszących co to się stanie jak wyślemy wojska na Ukrainę. Świadczy to tylko o tym, że putin tego bardzo nie chce, więc... trzeba to zrobić. Cały czas zachód jest 3 kroki za fiutinem. Szansa na wyprzedzenie go umarła razem z wyborem zdrajcy w USA. Mamy ostatnią szansę. Jeżeli nie zrobimy(NATO, Unia, większa koalicja świadomych państwa) tych trzech szybkich kroków, to mamy dwa kroki w bok i przepaść. Oczywiście zaraz usłyszę wymówki i nie mam zamiaru z nimi dyskutować. Znowu chciałbym się mylić. Cytuj
piotrk8172 Napisano wczoraj o 18:10 Napisano wczoraj o 18:10 Niestety, internet zalała fala dezinformacji przez boty.. Cytuj
beaviso Napisano wczoraj o 18:45 Napisano wczoraj o 18:45 1 godzinę temu, M81 napisał: Postanowiłem wziąć udział w wyścigu A myślałem, że F-35 już w ogóle skasowany, bo Asperger orzekł, że to przestarzały program i od jutra tylko drony. Jego drony. M. Cytuj
karpik Napisano wczoraj o 18:46 Napisano wczoraj o 18:46 20 minut temu, piotrk8172 napisał: Niestety, internet zalała fala dezinformacji przez boty.. Zwróć uwagę, która strona sceny politycznej to podbija. Próby ugrania czegoś politycznie na tej sytuacji jest paskudne ale nie jestem zaskoczony. Jedyne co można zrobić to rozegrać to na kontyngent pokojowy wielu państw. Łysy będzie miał error i nawet jeżeli zdecyduje się na eskalację to wojnę zgodnie ze "sztuką" będziemy toczyć, póki co, nie u siebie. Drugi, bardzo ważny aspekt tej sytuacji. Kontyngent stabilizuje politycznie Ukrainę, która bez tego może (nawet ta teoretycznie demokratyczna) w dość niedługim czasie stać się uległa/ sojusznicza w stosunku do RU( mają na to sposoby bez użycia większej siły). Ta opcja jest dla nas równie zabójcza, bo Putin zrobi z Ukraińców chętnie, z premedytacją i mściwie, mięso armatnie. Cytuj
karpik Napisano wczoraj o 19:33 Napisano wczoraj o 19:33 https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,31709435,trump-postawil-europie-ultimatum-mamy-trzy-tygodnie.html Cytuj
Cypis Napisano wczoraj o 19:54 Napisano wczoraj o 19:54 Kiedyś cukier w rosji , teraz jajka w stanach. Słuszną linię ma pomarańczowy video_2025-02-20_21-00-55.mp4 Cytuj
Cypis Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu czyżby powrót Bayraktarów tylko w innej roli . Nad Morzem kaspijskim Bayraktar rakietą MAM-L zestrzelił bombowiec Tu-95MS. Cytuj
bjar_1 Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu Teraz, Cypis napisał: Nad Morzem kaspijskim Bayraktar rakietą MAM-L zestrzelił bombowiec Tu-95MS. Kiedy? Gdzie? Cytuj
Cypis Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu (edytowane) dzisiaj , nad Morzem Kaspijskim , Ukraińcy piszą , że to była jakaś akcja specjalna. Ruskie już chyba uwierzyli , że wojna wygrana i maja mniejszą czujność. Edytowane 23 godziny temu przez Cypis Cytuj
Erih Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu Jeżeli choć część z tego co czytam jest prawdą, to pomarańczowy koniokrad rozpędza się na kursie zbliżeniowym ze ścianą. To może być najkrótsza kadencja w dziejach USA. Cytuj
karpik Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu 12 minut temu, Erih napisał: Jeżeli choć część z tego co czytam jest prawdą, to pomarańczowy koniokrad rozpędza się na kursie zbliżeniowym ze ścianą. To może być najkrótsza kadencja w dziejach USA. Oby...szybko... wspomnieć... zapomnieć. Cytuj
Erih Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, karpik napisał: Oby...szybko... wspomnieć... zapomnieć. Zapomnieć? W żadnym wypadku. Wyciągnąć wnioski, zebrać się do kupy i działać. Cytuj
Cypis Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu 22 minuty temu, Erih napisał: Jeżeli choć część z tego co czytam jest prawdą, to pomarańczowy koniokrad rozpędza się na kursie zbliżeniowym ze ścianą. To może być najkrótsza kadencja w dziejach USA. a jak myślicie po co pomarańczowy kazał znaleźć i odtajnić wszystkie dokumenty o zamachu na Kennediego ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi