Cronos Napisano wczoraj o 10:13 Napisano wczoraj o 10:13 https://youtu.be/9gzeNOr0b2w?feature=shared Cytuj
Tyr Napisano wczoraj o 10:24 Napisano wczoraj o 10:24 To biograficzny o sobie wstawiłeś? Ale przy tobie wsiowy głupek to inteligent jest:) Cytuj
karpik Napisano wczoraj o 10:51 Napisano wczoraj o 10:51 22 minuty temu, Tyr napisał: To biograficzny o sobie wstawiłeś? Ale przy tobie wsiowy głupek to inteligent jest:) Widzę pisdzielce dalej próbują tematami zastępczymi przykryć zdradzieckie mordy... Ciepłych walentynek ruskim i ich kundlom: VID_20250214_114519_146.mp4 1 Cytuj
canabis.dw Napisano wczoraj o 12:33 Napisano wczoraj o 12:33 3 godziny temu, M81 napisał: Najgorsze co działo się przez ostatnie lata to chyba śmierć Diduszki i ludobójstwo uchodźców na granicy. Podobno były tam nawet jakieś masowe groby Filmik to niestety plan modernizacji technicznej MON z czasów Klicha i Siemoniaka w praktyce. I nie jest prawdą, że nie trzyma wątku i dotyczy nieaktualnej sytuacji. Skoro twierdzisz inaczej możesz po prostu podać liczbę zamówionych wówczas samolotów bojowych, wyrzutni rakiet, okrętów itd. Już samo to, że z braku aktualnych problemów zmuszony jesteś do podpierania się wypowiedziami mającymi 7 i wiecej lat powinno wywołać jakąs refleksje. Zwłaszcza, że np ta wypowiedz Sikorskiego o dużych okrętach na Bałtyku nawet dzis, nie jest oderwana od rzeczywistości czy nie mieszcząca sie w granicach dyskusji 1 Cytuj
canabis.dw Napisano wczoraj o 12:38 Napisano wczoraj o 12:38 2 godziny temu, Tyr napisał: Nawet jak by przyjąć, że w wypowiedzi tej pani słowa prawdy nie ma, to jaki to ma związek z tematem dyskusji? 1 1 Cytuj
karpik Napisano wczoraj o 13:20 Napisano wczoraj o 13:20 30 minut temu, bodziu000000 napisał: Jedyne rozwiązanie dla antyputinowskiej koalicji to nazwać i odsunąć zdrajcę od jakichkolwiek rozmów w temacie zakończenia wojny. Dla osób które się łudzą/ mają jakieś nadzieję ("bo taki był fajny, prawicowy, głąb czy gracz") polecam filmy dokumentalne o życiu orangezdrajcy z przed kariery politycznej. Pisałem już tu dawno, że ten gość nigdy nie zrobił nic, co nie dało mu osobistego, wymiernego zysku. Teraz postanowił być oligarchą w obcym kraju, za cenę życia tysięcy ludzi. Cytuj
karpik Napisano wczoraj o 13:26 Napisano wczoraj o 13:26 Pomoc przy odpaleniu rakiet. VID_20250214_142618_788.mp4 Cytuj
karpik Napisano wczoraj o 13:33 Napisano wczoraj o 13:33 Tyr- dla ciebie i twoich skandujących w sejmie po zwycięstwie psa putina. Powinni wam takie do łba przykleić na stałe. 1 1 Cytuj
karpik Napisano wczoraj o 13:43 Napisano wczoraj o 13:43 "W Rosji, w zakładach UralAZ w Czelabińskiej Republice Ludowej, wybuchł pożar. W 2023 roku zakład został wpisany na listę sankcyjną jako producent sprzętu wojskowego, w szczególności Ural-4320 i Tajfun." VID_20250214_144311_208.mp4 VID_20250214_144305_001.mp4 Cytuj
Cronos Napisano wczoraj o 13:53 Napisano wczoraj o 13:53 4 minuty temu, Tyr napisał: A tu dla ciebie zestaw karpik Ale co ma nacjonalizm ukraiński do pomarańczowego putinofila? U nas biegają w koszulkach onr, salamandrach i innych odklejeniach i nie płaczesz. Cytuj
karpik Napisano wczoraj o 14:01 Napisano wczoraj o 14:01 12 minut temu, Tyr napisał: A tu dla ciebie zestaw karpik Widzę, że im bliżej putinowi do mieszania w Polsce tym jawniej wyrażasz swoje prorosyjskie i antyukraińskie poglądy. Nie musiałeś ich ukrywać - wiedziałem od początku. 1 Cytuj
karpik Napisano wczoraj o 15:01 Napisano wczoraj o 15:01 "Największym zagrożeniem dla Europy nie jest Rosja, czy Chiny, ale zagrożenie od wewnątrz, odwrót Europy od niektórych z najbardziej podstawowych wartości" Zagadka: kto to mówi? Braun, Berkowicz, Jaki, Szraiberowa? Nie. To mówi wiceprezydent usa na konferencji bezpieczeństwa w Monachium. Mówi Europejczykom jakie wartości mają wyznawać, przyjeżdżając z kraju galopującej ignorancji, biedy społecznej, narkomanii, otyłości i nierówności. Fuck off mr. president. Cytuj
bjar_1 Napisano wczoraj o 15:37 Napisano wczoraj o 15:37 No ja myślę, że lewacki debilizm np. w kwestii ściągania tutaj na potęgę beżowych jest porównywalny (lub większy) z zagrożeniem przez kacapów. Cytuj
beaviso Napisano wczoraj o 15:42 Napisano wczoraj o 15:42 Pastuch konny (ang. cowboy) Hegseth pozazdrościł NowRocky'emu. M. Cytuj
karpik Napisano wczoraj o 15:48 Napisano wczoraj o 15:48 (edytowane) 14 minut temu, bjar_1 napisał: No ja myślę, że lewacki debilizm np. w kwestii ściągania tutaj na potęgę beżowych jest porównywalny (lub większy) z zagrożeniem przez kacapów. Mówisz o tych lawakach, którzy od 2018- 2023 wydali(sprzedali) prawie 400 tysięcy wiz muzułmanom i afrykanom? https://www.dziennik.pl/artykuly/9614361,ponad-350-tys-wiz-dla-obywateli-krajow-muzulmanskich-i-afrykanskich.html Edytowane wczoraj o 15:52 przez karpik Cytuj
bjar_1 Napisano wczoraj o 16:28 Napisano wczoraj o 16:28 Teraz, karpik napisał: Mówisz o tych lawakach, którzy od 2018- 2023 wydali(sprzedali) prawie 400 tysięcy wiz muzułmanom i afrykanom? Nie no, tamci to akurat nie lewaki, w sumie to nie wiadomo do końca co. Mam na myśli tych z Europy, co tyle beżu do siebie nazwozili. Cytuj
Cronos Napisano wczoraj o 16:33 Napisano wczoraj o 16:33 1 minutę temu, bjar_1 napisał: Nie no, tamci to akurat nie lewaki, w sumie to nie wiadomo do końca co. Mam na myśli tych z Europy, co tyle beżu do siebie nazwozili. Autobusy po nich wysyłali, czy im bilety wysyłali pocztą? Najpierw do tych beżowych białasy jeździły bruździć, to teraz mają. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi