karpik Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu 3 minuty temu, bodziu000000 napisał: No to poszło Tuskowi w pięty Nie przypominam sobie, żeby za rządów piss Biden mścił się na Polakach. Cytuj
sebek1974 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Cytuj
Tyr Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Górna opcja super ale i dolna nienajgorsza:) Cytuj
Czlowieksniegu Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu sebek1974 Ja bym się nie posiłkował mniej czy bardziej udanymi memami...- w zupełności wystarczy powtórzona przez nią deklaracja, czy i co będzie jednym z pierwszych, ważniejszych, zadań AfD do najbliższych wyborach do Bud. Czyli możliwie szybkie uruchomienie NS.... Cytuj
Cronos Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: sebek1974 Ja bym się nie posiłkował mniej czy bardziej udanymi memami...- w zupełności wystarczy powtórzona przez nią deklaracja, czy i co będzie jednym z pierwszych, ważniejszych, zadań AfD do najbliższych wyborach do Bud. Czyli możliwie szybkie uruchomienie NS.... Tylko że nie uruchomi, choćby stanęła na głowie. To tak nie działa. A "możliwie szybkie" to prędzej wybuduje nową nitkę NS - 3. Powodzenia. NS-2 natomiast jest zatopionym wrakiem, polecam przeczytać np: https://www.gospodarkamorska.pl/dunska-agencja-energii-zezwala-na-prace-prace-budowlane-przy-gazociagu-nord-stream-2-83071 Cytuj
Tyr Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu A coś se człowiek myślał? Niemce uważają, każde niemce i od zawsze, że oni powinni władać Europą. Teraz plan mają taki, że zajmą się dilowaniem, żarłem z mercosur i ukrainy po wykończeniu rolnictwa w UE, ruskim gazem po wojnie i sprzedażą nam naszego węgla. Sami w ramach tych układów uratują swój przemysł a nam przypadnie rola bagiennego rezerwatu i taniej siły roboczej... Cytuj
Cronos Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Tyr napisał: A coś se człowiek myślał? Niemce uważają, każde niemce i od zawsze, że oni powinni władać Europą. Teraz plan mają taki, że zajmą się dilowaniem, żarłem z mercosur i ukrainy po wykończeniu rolnictwa w UE, ruskim gazem po wojnie i sprzedażą nam naszego węgla. Sami w ramach tych układów uratują swój przemysł a nam przypadnie rola bagiennego rezerwatu i taniej siły roboczej... A skąd wiesz jaki mają plan, układałeś im go? Cytuj
Tyr Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu z ogólnodostępny analiz polityczno-gospodarczych. Choć może przesadziłem z tym ogólnodostępnych, bo w polskojęzycznych przedstawiane to jest jako zbawienie dla Polski... Cytuj
Cronos Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Tyr napisał: z ogólnodostępny analiz polityczno-gospodarczych. Choć może przesadziłem z tym ogólnodostępnych, bo w polskojęzycznych przedstawiane to jest jako zbawienie dla Polski... Rzeczywiście są to analizy dla wybranych, trzeba mieć niezły beret z antenką to żeby odbierać:) Cytuj
Czlowieksniegu Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 37 minut temu, Cronos napisał: Tylko że nie uruchomi Nie w realnych możliwościach, czy obietnicach (?) do spełnienia rzecz, jak się słusznie domyślasz, a w jawnych czy otwartym tekstem okazywanych deklaracjach światopoglądowych, czy bardziej ideologicznych. Cytuj
Czlowieksniegu Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 32 minuty temu, Cronos napisał: A skąd wiesz jaki mają plan Jak nie, jak tak.... 21.01.2025 godz. 9.11 Cytuj
Tyr Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu lewactwo to jednak upośledzenie umysłowe... Cytuj
bodziu000000 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, Czlowieksniegu napisał: Jak nie, jak tak.... 21.01.2025 godz. 9.11 Dobrze, że chociaż zrobił zdjęcie z żywym człowiekiem a nie z telebimem Cytuj
canabis.dw Napisano 43 minuty temu Napisano 43 minuty temu 2 godziny temu, Tyr napisał: z ogólnodostępny analiz polityczno-gospodarczych. Choć może przesadziłem z tym ogólnodostępnych, bo w polskojęzycznych przedstawiane to jest jako zbawienie dla Polski... Wiesz, że próbując podpierać swoje wizje świata, urojonymi "analizami polityczno-gospodarczymi", których przecież - to jasne - nigdy nie czytałeś (bo nie istnieją :D) - stajesz sie już powoli przypadkiem medycznym - radzę się skonsultować z lekarzem lub farmaceutą Cytuj
karpik Napisano 33 minuty temu Napisano 33 minuty temu 8 godzin temu, bodziu000000 napisał: Dodatkowe materiały. BTW. Rurociągów NS. Zbyt wielu dużym graczom zależy, żeby nie działały. Jedynym dla kasy, innym ze strachu, jeszcze innym ze zwykłej zemsty. Jeżeli Niemcy myślą, że znów dogadają się ponad czyimiś głowami to tak. Pozwolić zbudować. Niech wywalą kasę. Czynności powtarzać do skutku. VID_20250130_163050_118.mp4 VID_20250130_163045_748.mp4 Cytuj
canabis.dw Napisano 15 minut temu Napisano 15 minut temu 2 godziny temu, Tyr napisał: z ogólnodostępny analiz polityczno-gospodarczych. Choć może przesadziłem z tym ogólnodostępnych, bo w polskojęzycznych przedstawiane to jest jako zbawienie dla Polski... zobacz jak Ci się wystawiłem - wystarczy teraz, że podasz kilka źrudeł do tych "analiz" i bez problemu możesz mnie rutynowo znokautować (intelektualnie) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi