beaviso Napisano wczoraj o 12:31 Napisano wczoraj o 12:31 54 minuty temu, bodziu000000 napisał: Ciekawe czy jest jeszcze przynajmniej druga wyrzutnia ;) Niemcy mają jeszcze dojechać - dwie baterie. Ciekawe czy Amerykanie się zwijają? Bo było ich tam naprawdę sporo. W październiku 3x byłem na Jasionce i widok był to ciekawy dla fana opelotki :) "Stół suto zastawiony", że tak się wyrażę. M. Cytuj
Tyr Napisano wczoraj o 13:49 Napisano wczoraj o 13:49 (edytowane) Godzinę temu, beaviso napisał: Ciekawe czy jest jeszcze przynajmniej druga wyrzutnia ;) Niemcy mają jeszcze dojechać - dwie baterie. Ciekawe czy Amerykanie się zwijają? Bo było ich tam naprawdę sporo. W październiku 3x byłem na Jasionce i widok był to ciekawy dla fana opelotki :) "Stół suto zastawiony", że tak się wyrażę. M. 3x to za dużo... Powinni cię prześwietlić... Edytowane wczoraj o 13:49 przez Tyr Cytuj
canabis.dw Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu W dniu 18.01.2025 o 11:24, Tyr napisał: najciekawsze, że za jego działania osobiście dziękowali mu politycy dzisiejszej koalicji ubywatelskiej:) Między innymi Myrcha, Szczerba a polskojęzyczne media piały nad nim z zachwytu... Zanim zaczniesz coś pisać, to zweryfikuj bo powielasz brednie i się ośmieszasz... Tomasz Szmydt - kto za nim stoi? Zastanawiające fakty z przeszłości - Wydarzenia w INTERIA.PL A weź napisz za jakie konkretnie działania był pan tomasz chwalony bo to chyba ważne w tym kontekście Cytuj
karpik Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu W dniu 18.01.2025 o 16:00, bodziu000000 napisał: Przykład galopującej, prawicowej tępoty i skuteczności ruskiej propagandy z wczoraj. Rozmowa z pisdzielcem( chyba już byłym) pokroju tyra. - " Jak Braun odszedł to można już głosować na konfederację " - ale przecież reszta ich członków też ma jawnie prorosyjskie poglądy - "to, że USA dały nam limit 50k* czipów na 3 lata świadczy o tym, że pogodzone są z Polską w strefie wpływów rosji " * Wytłumaczy mi ktoś skąd te larum jeśli chodzi o procesory AI, skoro szacowane zapotrzebowanie Polski na te 3 lata (bardzo optymistyczne) to 1/5 tej liczby. Cytuj
canabis.dw Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu 9 minut temu, karpik napisał: * Wytłumaczy mi ktoś skąd te larum jeśli chodzi o procesory AI, skoro szacowane zapotrzebowanie Polski na te 3 lata (bardzo optymistyczne) to 1/5 tej liczby. Tym bardziej to nie zbyt fajnie, ze jankesów nie stać było na taki "gest" Cytuj
Cypis Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu (edytowane) 17 minut temu, karpik napisał: * Wytłumaczy mi ktoś skąd te larum jeśli chodzi o procesory AI, skoro szacowane zapotrzebowanie Polski na te 3 lata (bardzo optymistyczne) to 1/5 tej liczby. A może chodzi o to , że w Polsce (fakt , że nie tylko w Polsce) działa mnóstwo firm z kapitałem ruskim i białoruskim , które pomagają obchodzić sankcje poprzez zakup różnego rodzaju elektroniki i innych produktów , i wysyłaniu jej poprzez białoruś do ruskich Edytowane 22 godziny temu przez Cypis Cytuj
karpik Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu 9 minut temu, Cypis napisał: A może chodzi o to , że w Polsce (fakt , że nie tylko w Polsce) działa mnóstwo firm z kapitałem ruskim i białoruskim , które pomagają obchodzić sankcje poprzez zakup różnego rodzaju elektroniki i innych produktów , i wysyłaniu jej poprzez białoruś do ruskich Trochę mnie to nie przekonuje, bo zarówno takich firm jak i samych ruskich, jest dużo więcej w Niemczech, gdzie limitów nie ma. Cytuj
bjar_1 Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu Warto przeczytać: https://www.sestry.eu/pl/artykuly/ukraina-powinna-stac-sie-izraelem-europy Cytuj
Cronos Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu Najwięcej za chipami płaczą ci co płakali że w "szczypawkach" są chipy:) Cytuj
karpik Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu 10 minut temu, Cronos napisał: Najwięcej za chipami płaczą ci co płakali że w "szczypawkach" są chipy:) Dokładnie. Ten sam rodzaj działania - destabilizacja i skłócenie. Rosyjska propaganda napędzana(mniej, bardziej lub intencjonalnie) prawicowymi szurami. Cytuj
beaviso Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu 4 godziny temu, Tyr napisał: 3x to za dużo... Powinni cię prześwietlić... No popatrz, dałem zarobić narodowym liniom lotniczym :) M. Cytuj
karpik Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu 2 godziny temu, canabis.dw napisał: Tym bardziej to nie zbyt fajnie, ze jankesów nie stać było na taki "gest" BTW. Wyborcy Trumpa w Stanach mogą być zaraz bardziej "narodowi" niż by chcieli. Cytuj
karpik Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu "1L119 Nebo-SVU w obwodzie chersońskim został zniszczony przez ataki dronów kamikadze." Cytuj
Tyr Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 4 godziny temu, canabis.dw napisał: A weź napisz za jakie konkretnie działania był pan tomasz chwalony bo to chyba ważne w tym kontekście A ty niepełnosprytny jesteś, że w linku nie doczytałeś ew nie zrozumiałeś? Cytuj
Tyr Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 3 godziny temu, karpik napisał: Dokładnie. Ten sam rodzaj działania - destabilizacja i skłócenie. Rosyjska propaganda napędzana(mniej, bardziej lub intencjonalnie) prawicowymi szurami. a lewackie łajzy zawsze wytłumaczą, że wszystko jest OK i nie zasłużyliśmy:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi